Huuh jó volt ez a mai gurulás, meglettek a bukógombáim is, mindenkinek csak ajánlani tudom nagyon faszák rendesek voltak az ,,eladók" is, felrakták a a gombákat, patent nagyon
Hazafelé ,,kicsit" megáztunk Csötivel, de jó volt esőben is lehetett egy 80-90es tempóval jönni veszély nélkül, jók ezek a gumik a régi csúszkált mint a fene
Igaz a városban sikerült alakítani párat skálával szemben lámpától indulás után folyamatos gáz aztán egyszercsak kidobta az oldalát gondolom az audis pisloghatott, hogy berakom-e a moccot az ajtaján vagy nem meg még az egyik körforgó elött egy visszagang és szép kis keresztbecsúszás
Hazajöttem lemostam a moccot eszméletlen poros-saras-koszos volt de most patent
Csöti köszi hogy eljöttél és végigáztad az utat velem és köszi a Péti családnak is hogy ilyen jól megcsinálták és fel is rakták ingyen
Sziasztok. Valaki nem szeretne egy jót motorozni? Mert én Szekszárd mellet lakom Medinán. Van egy Yamaha dt 50-es Supermotom. Ha valaki benne lenne egy motorozásba az szóljon vagy vegyen fel msnre:bela.mester2@freemail.hu
Szia, akkor holnap pontosan hol és mikor?
És végülis kik jönnek a túrára? Meg a Bence említett vmi olyat h Komló, és Simontornya felé haza, ez lesz? nem lesz?
Na, akkor leírom/elmondom megint
Első fékbetét: 7340 huf Ap racing szinterezett, ferodoban is kb ennyi az ára
Telószimmering: 2730 huf/db
Telóolaj: 0,8 liter kell száranként, 1 liter: 2640 huf Motul 10w viszkozitású
olajszűrő: 890 huf
levegőszűrő: 2900 vagy van drágább is 4150ért
olaj természetesen a 1x2 liter az olcsóbb 4570 huf (a 2x1 liter 5160 lenne) Motul 10w40es
szólj ha kell időben mert akkor hamarabb letudjuk rendelni és te is hamarabb eltudod vinni (pl ha hétfőn szólsz csak akk lassabban jön meg de ha pl holnapra lefixálod akk hétfőre már tuti itt lesz minden)
talán vmit tudunk cigánykodni de azt nálam kell apum nem lesz
szívesen: Erik
ennyi elég lesz
ez a 2 legutóbbi verseny: Tápióbicske és Csolnok, pár képben, nagyon kemény a mezőny, és sok nézi is jön
Szerintem Anyáék nem jönnek, OBra általában faterral 2en szoktunk menni, ha megyünk akkor szerintem 6 fele, mert a Marosiékkal kell menni, mivel még nem voltunk, nem tudjuk az utat, GPS meg még nincs, de nem sokára lesz 1 remélem
őőő nem tudom, még nem kérdeztem, de ha nem, akkor jössz velünk, megyünk cross-t nézni, fasza lesz, főleg, hogy még Kókán nem voltam , de jó pályának tűnik FULL-ra a hangerőt és csak úgy nézni meg!
Hazafelé ,,kicsit" megáztunk Csötivel, de jó volt esőben is lehetett egy 80-90es tempóval jönni veszély nélkül, jók ezek a gumik a régi csúszkált mint a fene
Igaz a városban sikerült alakítani párat skálával szemben lámpától indulás után folyamatos gáz aztán egyszercsak kidobta az oldalát gondolom az audis pisloghatott, hogy berakom-e a moccot az ajtaján vagy nem meg még az egyik körforgó elött egy visszagang és szép kis keresztbecsúszás
Hazajöttem lemostam a moccot eszméletlen poros-saras-koszos volt de most patent
Csöti köszi hogy eljöttél és végigáztad az utat velem és köszi a Péti családnak is hogy ilyen jól megcsinálták és fel is rakták ingyen