Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu Bence mondtad ezt a vágott slick dolgot lehet veszek egy gari gumit amiből az eleje nem kell 120/70 17 a méret elvileg max 1 éves guma márkát még nem tudok mert várom hogy írjon az embőr Ha összejön a dolog érdekel az első?Csak mert akkor nem fogom hirdetni Csak egy lehetőség gondoltam írok hátha érdekel majd,a szervíz és a külfödi túrád után
jaaah értem maisztró akk a vasárnap részedről lefújva, oksa
nekem végülis mindegy h mikor lesz a mecseki túra mert így is ciki lesz mert haveromnál lakok bent jövő héten szekin és akk ,,bocs ellépek motorozni este 10kor jövök" szöveget lehet nem kéne beadnom
Nem azért nem gurulok mert Bence nem lesz itthon hanem mert szombat éjszakás vagyok,vasárnap ha az idő engedi megyünk családilag fürcsizni Egyébként írjátok már meg hogy melyik nap legyen a Mecsek bejárós túra?Péntek vagy csütörtök
Sziasztok!

A túrák nekem mind3 jó mondjuk a Mátrásra kicsit rákell gyúrnom anyagilag de szerintem menni fog. A jövőheti nagy kerülésbe benne vagyok csak szóljatok előtte .Pénteken lesz egy 8000 ezres szerviz:Váltóolaj és gyertya csere
jah ezt olvastam csak gondoltam, hogy mivel Bence nem lesz vasárnap nem is terveztek progit, de ha van kedved akkor mehetnénk a jövő heti hosszabb túrát meg pls majd kicsit részletesebben mert bennt leszek szekszárdon egyik haveromnál egy hetet (elvileg moccostúl) és jó lenne neki előre szólni h lelépek vmelyik nap
3088
Kivánok 3038 hozzászólás
Sziasztok Srácok!
Július 25.-én pályamotorozást tartunk a Kaloringen, Kalocsán! Mindenkit szeretettel várunk, hideg víz és jó idő garantált!
További infó az Eseménynaptárban!
Keki bácsi, hétvégére szervezel valami gurulást? Orfű-Abaliget meg amit mondtatok a Bencével, hogy van egy út valami kilátó felé, ezekben benne lennék, persze ha csak ráérsz, nélküled szerintem kihagyom mert eltévedek aztán nem lesz jó vége
Én a mecseki túrán tuti ott leszek a többi egyébb okoból sajnos nem megy
jah azt nem is mondtam, hogy holnap már megyek motorozni is
ki kell vinnem zombára a gépet olajcserére utána egy tekergés? vki? most vigyázok majd
Nah, lemostam a vasat, megnéztem a ,,károkat" viszonylag olcsón megúsztam, a kormánymagasítót kellett kicsit megigazgatnom, mert a sínen elcsúszott, a kézvédő vége kapott kicsit, meg a tengely végén lévő védő, rendszámtáblatartó letört, bal hátsó index már nem is működik, meg a tükrök lelazultak de azokat vissza is tekertem
Üdv mindenkinek!

Szereltük ma a versenyrakétát Weisz Úrral (farokidom, fékek) és átbeszéltük, milyen túralehetőségek lennének még a nyáron:
- 1.: Jövő hét csütörtök vagy péntek egy Tolna-Baranya megyei túra. Szálkán keresztül Bonyhád, majd onnan a jól megszokott Mánfa - Magyaregregy - Komló? - Abaliget - Orfű szakasszal bejárnánk a mecseki környéket, majd vissza T. megye, és Simontornya fele hazzajönnénk. Indulás délelőtt, érkezés kora este, kaja-pia valami büfében, útközben.
- 2.: Balatonkerülő túra. Erik említette, hogy van Zamárdiban talán egy nyaralójuk, azt befoglaljuk estére Első nap körbekerüljük a Balcsit, másnap fel a Bakonyba? Kell másnapra tiszta fehérnemű, fogkefe fogkrém, papucs, fürdőgatya. Egy hátizsákba simán befér.
- 3.: Egy 2-3 napos sátrazós, főzőcskézős túra a Mátrába, majd onnan irány a Bükk (Mirkó faterja járt ott nemrégiban, frissen felújított kanyargós helyek )
E két utóbbi már csak augusztusban, illetve aki szeretne pályázni, annak mondom, hogy én tervezek egy párat még a nyárra
igyekszem majd, csak nem akarom cserélni, bár ha így folytatom még pár ilyen és vagy nem lesz mit cserélni vagy nem lesz ki cseréljen
Azt a mindenségit uraim, micsoda élet van így késő este is
Erik egy tempóval megyünk majd mert ha nem főtengely csapágyas lesz a gerincem
Te meg old meg a dolgot
Szerintem ha 10 percenként kifeszed egykerékre akkor nem lesz gond!
Nyugodtan jöhetsz ez igazából nem a sebességről fog szerintem szólni ha a 80-90-100 megy akkor nincs akadály sztem
Az lenne jó ha egy fórumos találka lenne az egész, csak hogy lássuk hányan is vagyunk akik komolyan gondolják ezt a dolgot...........
nem hiszem h te lennél a leggyengébb csöti..
sziasztok, most keltem, köszi szépen mindenkinek a bíztatást, használ is a bal csuklóm kezd tűrhető állapotba jönni, igaz felfele még nem mozog, de az nem is kell a motorozáshoz remélem csütörtökön már tesztelhetem a vasat én benne vagyok mindenféle túrázásban csak 1 dolgot szeretnék tőletek kérni, és lehet nem fogtok neki örülni, de ha megyünk hosszabb túrára, ha lehet ne egy fix tempóval, fix fordulatszámon, fix gázállással menjünk, mert főtengelycsapágyas lesz a gépem
köszi a megértéseteket a hosszabb esetleg többnapos túrákkal egyedül az a bajom, hogy nem tudok hova pakolni
köszi szépen, igyekszek remélem csütörtök táján már motoron ülhetek
te küldted a borjúhúst? köszönjük, finom volt nagyon
amúgy kit ismerhetünk meg benned?
Vazz szamoljunk mar hanyan vagyunk, kivancsi lennek hanyan jonnenek egy turara....
csákó! Én is benne vagyok akár 2-3 napos túrában! Ha persze egy RS125 nem túl lassú hozzátok:)::) Ja és Erik gyógyulj fel minél előbb!
Mindegy, csak ne itt
Ismet diadalmaskodtam Mintha megint vietnamban lennek
Oppardon, meghunyászkodom