Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze hogy most. Összepakolok aztán indulhatunk is
Most
Felőlem
Balcsimegkerülés
Okés
Vettem egy gari gumit rá most a felnifestés van folyamatban,a hátsó kész,gumi fel és jön az eleje.Aztán folytatjuk eleje lebontással mert megy a Szilárdhoz szervízre Jövö hét vége fele egy közös guruláshoz mit szólsz azért csak a hétvége fele mert szerdáig vendégeink lesznek Szegedről.
Baszik jelentkezni az emelős srác? nálam is ez volt ... de meglett, mondjuk nem volt vészes az idő, mert van támasztó a mocin szal nem volt sürgős, de ha 1x megcsinálja akkor az tökéletes lesz, azt garantálom
Ma nekem is meglett a mocihoz a csonk, fel is rakattam, fasza minden :) Holnap megyünk pecázni Akasztóra, aztán Csütörtökön kiugrok öreganyámhoz Zombára (csüt-vasárnapig) Bence te ki jössz?
most is elmondhatnád és akkor ki tudnám már most próbálni meg kikísérletezni h jó-e
Van egy jó ötletem a kamera rögzítésére, jövő héten ha koccanunk elmondom
jah igen a láncspraynek illik hagyni egy kis időt, vki mondott már 15 percet is vki csak pár percet, de am nekem is bejön ez a láncspray fasza nagyon és nem is drága meg nem is beszerezhetetlen mint más sprayk, remélem ma már hazaér a gyerek és eltok ugrani azért a k motoremelőért nah szunya utána meg quadulással egybekötött kamerapróba
A nyári gyakorlatot mikor folytatjuk?
Én ma motort mostam, láncot fújtam [Erik úrfi dícséret illeti a láncspray-t, nagyon minimálisan ledobja (mikor mostam a hátsó ráfot lehetett látni), de valószínű azért mert mindig közvetlen menés előtt fújom be] és olajat ellenőriztem (a max szint felett volt ) Úgyhogy várja a hétfői szervizt, én meg várom a motorozást vele, de nagyon Remélem ez a szezon utolsó technikai szünete
hogy-hogy hogy áll a kamera megvan működik is, fel is van töltve elvileg most próbálok szerezni rá nagylátószögű lencsét (500 ft) és akk még faintosabb lesz elvileg
Kamera projekted hogy áll
ja vagy úgy
ma délután-kora este felé gurulás vki? útvonalat is találjatok ki addig Csöti, Dió nektek jönnötök kell
mondom nem, én mentem az ő mocijával és én is ezt tapasztaltam
az enyém az patent szerencsére
Ezt nem értem most a te mocidnál is ugyanaz a hibajelenség
am ha nem kuplungolna bele akk még mindig jönnénk a balatonról 20al legjobb esetben
ezt ne nekem mondd, nem az én vasam csak a hiba mindkettőnknél ugyanúgy állt fennt én utoljára vinném oda a mocimat
Tehát 2000 és 5000 között kuka a kuplungolást hanyagold,szerintem mert a magas fordulat miatt dobhadod a lammellákat a picsába,zsebenyúlós lessz. Szerintem vidd ki a frontautóhoz minnél elöbb.
hát működni működik a power tegnap teszteltem de azt én is észrevettem, hogy van egy hatalmas lyuk a fordulatszámskála közepén, olyan 2000ig jó, utána húzod ledadog, hiába váltasz feljebb nem pörög feljebb, utána belekuplungolsz, 5000től jó megint majd 6-7 körül nyit a power onnan meg bomba
Power műkszik rendessen?
Sziasztok! Huh ez a mocizás Erikkel nagyon jó volt és mégegyszer köszi az ellátásért .A pénteki mecsekezésben benne vagyok de van 1 kis problémám a géppel:4-esben nagyon szépen gyorsul 115-120-ig aztán felrakom neki az 5.-et és kb 2-3 km/h-t gyorsul felteszem 6-ba utána ugyan gyorsul de nem olyan mint volt... Valami megoldás vagy tipp esetleg uraim? előre is thx
Jó aki akar jönni pénteken 2-re jöjjön a hegyre,rövid duma aztán gó