Vettem egy gari gumit rá most a felnifestés van folyamatban,a hátsó kész,gumi fel és jön az eleje.Aztán folytatjuk eleje lebontással mert megy a Szilárdhoz szervízre Jövö hét vége fele egy közös guruláshoz mit szólsz azért csak a hétvége fele mert szerdáig vendégeink lesznek Szegedről.
Baszik jelentkezni az emelős srác? nálam is ez volt ... de meglett, mondjuk nem volt vészes az idő, mert van támasztó a mocin szal nem volt sürgős, de ha 1x megcsinálja akkor az tökéletes lesz, azt garantálom
Ma nekem is meglett a mocihoz a csonk, fel is rakattam, fasza minden :) Holnap megyünk pecázni Akasztóra, aztán Csütörtökön kiugrok öreganyámhoz Zombára (csüt-vasárnapig) Bence te ki jössz?
jah igen a láncspraynek illik hagyni egy kis időt, vki mondott már 15 percet is vki csak pár percet, de am nekem is bejön ez a láncspray fasza nagyon és nem is drága meg nem is beszerezhetetlen mint más sprayk, remélem ma már hazaér a gyerek és eltok ugrani azért a k motoremelőért nah szunya utána meg quadulással egybekötött kamerapróba
Én ma motort mostam, láncot fújtam [Erik úrfi dícséret illeti a láncspray-t, nagyon minimálisan ledobja (mikor mostam a hátsó ráfot lehetett látni), de valószínű azért mert mindig közvetlen menés előtt fújom be] és olajat ellenőriztem (a max szint felett volt ) Úgyhogy várja a hétfői szervizt, én meg várom a motorozást vele, de nagyon Remélem ez a szezon utolsó technikai szünete
hogy-hogy hogy áll a kamera megvan működik is, fel is van töltve elvileg most próbálok szerezni rá nagylátószögű lencsét (500 ft) és akk még faintosabb lesz elvileg
Tehát 2000 és 5000 között kuka a kuplungolást hanyagold,szerintem mert a magas fordulat miatt dobhadod a lammellákat a picsába,zsebenyúlós lessz. Szerintem vidd ki a frontautóhoz minnél elöbb.
hát működni működik a power tegnap teszteltem de azt én is észrevettem, hogy van egy hatalmas lyuk a fordulatszámskála közepén, olyan 2000ig jó, utána húzod ledadog, hiába váltasz feljebb nem pörög feljebb, utána belekuplungolsz, 5000től jó megint majd 6-7 körül nyit a power onnan meg bomba
Sziasztok! Huh ez a mocizás Erikkel nagyon jó volt és mégegyszer köszi az ellátásért .A pénteki mecsekezésben benne vagyok de van 1 kis problémám a géppel:4-esben nagyon szépen gyorsul 115-120-ig aztán felrakom neki az 5.-et és kb 2-3 km/h-t gyorsul felteszem 6-ba utána ugyan gyorsul de nem olyan mint volt... Valami megoldás vagy tipp esetleg uraim? előre is thx
Ma nekem is meglett a mocihoz a csonk, fel is rakattam, fasza minden :) Holnap megyünk pecázni Akasztóra, aztán Csütörtökön kiugrok öreganyámhoz Zombára (csüt-vasárnapig) Bence te ki jössz?
az enyém az patent szerencsére