és ami a legrosszabb érzés hogy látott elég sok autós és 2-3 motoros is és erre egy öregebb bácsi meg a felesége álltak meg segíteni
a felesége összeszedte a cuccaimat amit leraktam a fűbe a bácsival meg nagy nehezen kiszedtük az árokból a motort, ez a szomorú h még néztek is h ott fekszek és nem állnak meg az autósok
köszi mindenkinek
Ákos, hát sajnálom h nem jött be, lehet a benzin sem jött volna be, igaz nem tankoltam
Kingstone, köszi neked is, a nagy többnapos túrákat én azért nem szeretem mert nincs hova pakolnom
Nincs valasz erre gomb, tobbre irok:D Rikiren sajnalom nagyon remelem tenyleg semmi komoly nem jon elo...rendszamot nem jegyezted? Megkeressukmegussuk..... Akra gondotlam mar ra ki kell probaljak egy kemeny supermotot, de majd talan ha otthon leszek meg latjuk Sietni nem sietek:D De nem vagyok a ket napos turak hive....utalom pakolni a vasat:D En a penztarcaval turazok koze tartozom, a cumok idegesitenek
Úgy néz ki pénteken megyek ki Zombára öreganyámhoz, bár leszek gépközelbe ott is kint, szal írok majd, kijöhetnétek majd, elmegyünk offroad-ozni, templom stb. ami múltkor nem jött össze , mármint az a rész
Eriknek meg jobbulást, harcisérülések ...
nah itt a nem túl szép történetem beszámolója, bocs csak lassan írok mert 1 kezem van:
jöttem viktortól haza szálka felé, a szerpentin utolsó balos kanyarjában jött velem szembe, de szó szerint, 2 autó, az autók közepe a felezővonalon volt, sőt lehet még egy kicsit jobban az én sávomban voltak, húzódtam ki oldalra nehogy nekem jöjjenek (és itt jegyezném meg h nem jaszkariztam nem téptem neki, nem a maximális döntésre mentem hanem óvatosan mentem, nem siettem haza) mivel húzódtam ki az oldala felé ott már be volt terítve az út kaviccsal szépen, halványan kanyarodtam de úgy néz ki az sem volt elég, a kavicsokon elcsúszott a hátulja és be az árokba meg a bokrok közé, én meg a motor mellett csúsztam majd be a bokrokba
harcisérülések: kesztyű kiszakadt, a tenyerem kisebb részén nincs bőr, csuklóm nem mozog, térdemen felszakadt a bőr egy kis helyen gatyán keresztül (balázs meg kellett volna vennem tőled )
többet még nem érzek/nem vettem észre, majd holnap
motor: kézvédő kapott szépen de tette a dolgát, kormány nem hajlott el mivel a magasító hajlott el/csúszott szét (3részből van összerakva), rendszámtáblatartó leszakadt, rendszám világítás (led) tetejéről lejött a búra de megtaláltam, bal első tengely végén mázli h visszaraktam azt a fehér védőt az kapott de meg is védte amit kellett, bal hátsó indexem ami eddig is szar volt kijött szal nem izgat más asszem nem kapott vagy legalábbis remélem csak minden tiszta földes
ha vki látná azt a zöld kocsit pls rúgja le a tükrét
rem nem maradt ki semmi sem, lépek fertőtleníteni
Okés-okés, akkor bütykölés szerdán avagy csütörtökön Viszont a vasárnap nekem sztornó, nem leszek itthon, mert az Alacsony Tátrába megyek motorozni DRZ-s arcokkal Jó régóta szerveződött ez a túra, és ki nem hagynám, addig viszont gyűjtöm a cash-t rá, meg az utána következő nagyszervízre
Viszont jövő héten valaki valamit? Sütögetés, sátrazás, paintball, mocizás (Balaton megkerülése? )
Szia az eger megvolt tegnap,mert a Balatoni fürdőzés az idő miatt tárgytalanná vált,a családnak meg már mehetnékje volt így ez maradt Szerelgetés majd csak szerda vagy csüt.majd még hívlak de én már egy kicsit belevágtam mert találtam Bátaszéken egy fényezőt aki olcsón és jól dolgozik és elvitte após a nagyvas hátsókerekét.Most vehetek rá gumit kértem is apóstól árajánlatot csak még nem mondott semmit.Én már nagyon mennék csak most megin sürün vagyok de aug.9-től szabi szept 1-ig
Egyébként sajnálom a vasárnapot, de azért ti menjetek, attól, hogy én máshol (más országban ) gurulok majd