Nah le jart a munka mara Akra! Hat oszinten nagyon vegyes erzelmu vagyok, de foleg a speed motorokat szeretem amikkel lehet turazni, ezert van sport-tura gepem:-) A supermotokat, remelem nem sertek meg senkit, de mindig is csak ug yneztem hogy neha elmarhulni jo lenne, de allando mocinak nem kene:D Persze szeretem oket, de valahogy nem a stilusom, aztan kitudja:D
Még mindig téma nálunk ez a sütögetős, iszogatós, lazulós fórumtali előtte egy kis motorzással a környéken. Nekünk bármikor jó, na de Önnek?
Motorszerelés, illetve Eger mikor lesz?
Az lc4 kibaszott jo A csaladban van egy nekem is, igaz meg nem mentem vele....nem jott ossze, de gyonyoru, es iszonyat kemeny Jaja a jo banda sokat tesz....en pl egyedul nem is szeretek motorozni, max hegyekben, de itt nemetorszagban meg mindig faterral megyek tehat nem kell itt sem egyedul....na de megyek vissza melozni mert a parketta nem fekszik le magatol Este re
ktm lc4 640 prestige lenne a jó, csak nem sok van belőle, 2005 - és afelett a jók , azzal lehetne már faszán túrázni , meg kényelmes is, utcára lett tervezve, de majd meglátjuk még, hogy mik lesznek és mennyiért
de biztos , hogy valami sm, van egy normális banda, egyre többen leszünk, jó lesz
Amugy kokemeny 370kilometerrel meg bejaratos a dragam ezert nem tudom, 120at kenyelmesen tudom tartani meg a kereteken belul, a jutyubon mentek vele 230-240kozott....de szerintem a dolesszog a lenyeg Irtad hogy supermotyot szeretnel...milyet? Imadom oket:D
Nem én kezdtem, nekem semmi bajom sem volt senkivel és semmivel sem. szóval nem is értem az egészet, de mind1, téma lezárva,
Kingston,fasza géped van, mennyit megy?
Gyerekek! Folyton elfeljtitek a lenyeget! Vilag beke Es egy kerdes...Vasarnap akkro lesz orfui gurulas? Koszti125el mennenk mi is, ha eleg gyorsak vagyunk nektek
meg mi az, hogy mindenkiről tudni akarom, hogy kicsoda és milyen motorja van ? hát ha már 1x motorozunk, akkor szerintem az alap, hogy megkérdezzük , hogy ki az illető mivel én téged eddig csak látásból ismertelek, meg a Bazsi mesélt rólad, hogy motorozol, meg hogy milyen motorod van, szerintem ebben semmi rossz nem volt. Ha motorozunk úgy is beszélgetünk, megállunk, akkor meg úgy is tudja az ember ... nem értem miért baj ez
milyen 130 kg srác? a 195 centihez nem lehet 50 kg-al rohangálni mint egyesek .... de képzeld nem vagyok annyi, látom nem értettél meg, arról meg csak annyit, hogy a ktm nem arra lett tervezve, miről beszélsz? jártál már cross versenyen? pl. 1 OB-n, láttál már ott nagydarab embert motorozni? én már igen, de ne a külsőség legyen már egy emberen a meghatározó szerep .... mert te sem vagy világszépe, de leszarom ki-hogy néz ki, lényeg hogy motorozz és ennyi, és jó ember legyél, akire lehet számítani és nem geciskedik ... többit nagy ívben leszarom, kicsit félreismertelek , lehet a többiekre kellet volna hallgatnom, csak én azt hittem, hogy végre fasza, leszünk páran, lesz egy kis banda, akikkel lehet terepen is menni, de nem fogok 120al veretni neked az erdőben, ha az kell, akkor menj a Rolcsival, meg az 50esekkel, azt kész, majd ők rohannak , az egész nem erről szól, de mind1, én nem vitatkozok , téma lezárva: azért a köszönő viszony megmaradhatna, részemről OK, ha te nem akarod, akkor nem, mind1!
ki jó pofizott gyerek? el vagy tájolva olyan motoros vagy aki minden egyes motorosról tudni akarja h ki ő meg milyen motorja van.. nem vagyok profi 1 szóval nem mondtam de olyan sebességgel nem lehet élvezni a földest, lehet h beton huszárkén elpöfögsz meg városba nem is kell száguldozni aláírom de ahol senki se jár.. de nem tudom most kinek kerázod magad milyen hard-enduro team-ről beszélsz? angol tudás 5ös gyerek nagyon szét vagy esve a rendőrökről annyi, hogy téged is simán meg büntethetnek mivel 125ccm-et meghaladta a motorod.. mondjuk a ktm-ek se 130kilóra vannak tervezve megértem már h akarod húzni de nem megy bocs
hát előbb meg kell rendeljem a szívócsonkot, mert elvan repedve, pénteken meg úgy néz ki megyek ki öreganyámhoz Zombára, 1 hétre, oda kijöhetnétek, remélem addig meg a cuccos is
Ákos nem tudom milyen tanuló vagy, szövegértésből hányas vagy, mint mondtam TÖBBSZÖR, semmilyen tapasztalatom nem volt terepezés terén, ezért is mondtam, hogy nem kell 120al veretni, az enduró nem is erről szól, nem versenyzésről van szó, hanem egy "baráti" motorozásról, számomra ismeretlen terepen, nem ismertem még az útvonalat, csak a tábor környékét .... attól hogy te már " mentél 2 kört cross pályán és te már "profi vagy", arról nem tehetek, első motor ez, én ennyivel mögöttetek vagyok, patakos téma: mondtam, ha nem sikerül átmennem, akkor átmehetnél vele, de ÉN mentem át, domb-os téma, nem voltam még ilyen saras,gyökeres dombon még, azért vártam kicsit, de ott is felmentem fos gumikkal .... tempóról meg már írtam az elején , fikázásról meg annyit, hogy Kérdezték bizonyos személyek , hogy milyen erős a motorod, én meg gyári adatot mondtam róla, baj? sorry, nem tudtam, hogy fáj, meg Roland is elvan ájulva a gépétől, hogy milyen erős 45 le mikor gyári adatok szerint az enyém 47 le 8500as fordulaton .... erről ennyit, egyébként nem értem mit kell itt szájhősködni, meg gecizni, mikor normális voltam, nem pofáztam, a végén még meg is köszöntem, hogy mehettünk együtt, és élveztem, békében váltunk el, nem versengésről szólt a dolog, ha Nektek igen, akkor legközelebb nem megyek, ha zavar, és bunkómódon viselkedtek, nekem mind1, ez az év lemegy, jövőre úgy is SM lesz, ezek szerint SOKKAL ÉRTELMESEBB , RENDESEBB, SEGÍTŐKÉSZ ÉS KICSIT IDŐSEBB, ÉRETTEBB emberekkel,barátokkal,haverokkal, akikre lehet számítani ( esés: benne van, kiló sárban ahol mentünk le, te sem mentél volna tempót ilyen gumikkal sz.tem, Mucska is elesett, csak azt már nem mondja, nyílt terepen, ..., motort alig bírta felállítani, de ebből azt szűrtem le, hogy TI megvagytok 2en, magatokkal, menjetek 120al de annyival úgysem mentek az erdőben fák közt, lehet kamuzni .... csak az bosszant,hogy a szemembe ott ment a jó pofi, a hátam mögött meg a geciskedés, de mind1 .... Hajrá srácok, Rendőrökkel vigyázni, sok sikert a továbbiakhoz .... biztos profik lesztek, vagy már vagytok, ha meg gond van a motorral, ne nekem írogasson az illető MSN-en, meg kérdezgessen, hanem vigye szervízbe az agyon használt fosát .... tudja az illető , hogy kire gondoltam. Motoromról meg annyit, hogy nem vagyok egy milliomos kis beképzelt , nem tehetem meg, hogy millióért vegyek motort, meg 07est, hozzáteszem egyelőre, nekem csak Édesapám dolgozik, 1 fizetésből élünk, nem mintha lenne hozzá közöd, nagyon sok milliomos, milliárdos haverja,barátja van, ŐK mégsem ilyenek .... az egészben ezt tartom szemétségnek, tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok olyan "JÓ"
Na, többet nem írok, így is sok lett
Ezeket nem megbántásból írtam, szerintem semmi sértő sincs benne, ez az én meglátásom, az írtak alapján.
Hajrá Szekszárd Hard-enduro Team! (mely 2főt számlál, én lettem volna a 3.(50ccm-ket leszámítva), de ebből nem kérek, meg úgy sem szeretnétek, hogy menjek )
Van nekem nagyon sok igaz barát, elég szétnézni itt a fórumon, akikkel a valóságban is tartom a kapcsolatot, és számíthatok rájuk, és ŐK is rám, bármiben !
Kikérem magamnak megvagyok sértődve nem láttátok a csodálatos egykerekemet a tesconál pedig h néztek az emberek meg a kilátónál is a kelleténél sportosabbra sikerült az indulás
Amúgy hogy-hogy nem vettél akkor supermotot?
Motorszerelés, illetve Eger mikor lesz?
de biztos , hogy valami sm, van egy normális banda, egyre többen leszünk, jó lesz
Kingston,fasza géped van, mennyit megy?
Na, többet nem írok, így is sok lett
Ezeket nem megbántásból írtam, szerintem semmi sértő sincs benne, ez az én meglátásom, az írtak alapján.
Hajrá Szekszárd Hard-enduro Team! (mely 2főt számlál, én lettem volna a 3.(50ccm-ket leszámítva), de ebből nem kérek, meg úgy sem szeretnétek, hogy menjek )
Van nekem nagyon sok igaz barát, elég szétnézni itt a fórumon, akikkel a valóságban is tartom a kapcsolatot, és számíthatok rájuk, és ŐK is rám, bármiben !