Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A megfejtes kozos gurulas volt ma?
Találós kérdés két supermoto közt egy sv
Csáó
Igen kenuzni voltam, Rajkától (Magyar - Osztrák - Szlovák határ mellett) Győr külvárosáig eveztünk le, este meg alkoholizáltunk (sajnos nem mindig volt jobb program ).
Jó volt, megérte elmenni összességében.
Szevasztok !
A hely közelsége, valamint a jó programok miatt nézzetek rá .:
http://www.aquahidkft.hu/turisztika/index.php?list=szmt2010
vagy a .:http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3215&session_id=1O2

mUVr24Vw5370
kekelet

válasz erre
Vissza térve kicsit a sötét völgyi motorozáshoz... Viktor azt miért nem írtad bele, hogy a patakon alig akartál át jönni és mondtad, hogy mennyünk át a motoroddal rajta mert, hogy nem tudsz rajta át menni? De szerintem nyugodtan azt is bele írhattad volna, hogy azon az állítólagos hegyen (ami nem sok van erre fele) ott is mondtad h mennyünk fel a motoroddal, oké fel jöttél vele de elég sokat kellett várni a pataknál is meg a "hegynél" is, hogy rászánd magad.. De az a 60-70es tempó is bőven nőtt volna ha nem kellett volna mindig meg várnunk a Mucskával.. Motorokat nem kell fikázni ha még nem mentél esetleg olyan motorral, vagy mert kicsi a tapasztalat pl.: hogy nem valami bika.. én is nyugodtan fikázhatnám a tiédet, de nem teszem mert annak a motornak vagy nagy baja van vagy csak nem húzod neki vagy inkább csak egyéb probléma.. Még annyi, hogy az vicces volt h borulásod után a Mucskának kellett beindítania mert te nem tudtad. Lehet, hogy nehéz berúgni de attól még belehet gurulni vele..
Nah en benne vagyok valami orfui kiruccanasban, szombaton meg szerelunk kicsit(szepseges puig plexi )de vasarnap nekem, nekunk okes, valszeg ketten megyunk, de ha megyunk is ne tul koran, szombat este welcome dorian parti lesz:D
Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket remélem az enyém fele ennyit kibír és akkor már boldog leszek
Huuh jó volt ez a mai gurulás nekem tetszett, csak kár h a kamera lemerült de csak belejövünk legalább eseménydús volt befele az út mivel mindenki úgy tolta mint a fene igaz a kamera nem vett hazafelé meg tök jól lehetett jönni, 130al végig a sort utána már senki sem volt

Viszont jövő héten Orfűi gurulás? Pénteken ha jól tom megjön Kingstone is aztán csapatosan tolhatnánk kamera lesz hacsak nem merül le megint nekem még egy gyors olajcsere, csak a Langer nincs itthon így sztem Lengyel Peti lesz belőle
Szeva Benceeeeeeee Mi a helyzet? jó volt a kiruccanás? Hol voltál? Kenu tábor?
Szevasztok skacok, megjöttem
Volt valami érdekes az elmúlt egy hétben, voltatok gurulni?
Jaja még a legelső szériás m3-as 125 ló, 1060 kiló, megy azért
Valaki derbit keres a hirdetések között ha eladó a tied szerintem itt az alkalom
Minek nektek egy E-30-as Veretni?Egyépként ma Kölesden a Zönge-ringen autócross futam
jó sztem felejtős lesz mert hát e miatt utazzunk le, és nem is vesszük meg (többes szám a Balázsra értendő ) de gyanús nagyon meg főleg h papírok nuku, nah mindegy
péntektől viszont kötelező lesz jönnöd neked is
Soha nem lattam meg ezt a motort De ha nem most jottok hanem kesobb, akkor szoljatok feltetlen, en pentektol az orszagban vagyok, majd koccolunk
kocsit néztünk volna ezt de most h mondja Dió lehet felejtős lesz,
Te nem tudsz esetleg semmit sem az előéletéről? am végülis lehet mindegy mert papírok nuku és forgalomba kéne helyezni, de ha tudsz vmit róla pls írd meg köszi
Te amugy tenyleg rendor vagy? Mert akk kerdeznek valamit
Mit lehet nezelodni Dmbovaron?:D Rajtam kivul persze
Jah-jah ez a név kicsit találóbb meg am is sokan hívnak diónak.
oksa, merre lesztek ma? odamegyek vagy gyertek fel a kilátóba csak ne piszkálódni
mivan nevet változtattál?
Azért gyere be a városba Erik!
Ha más nem 1 igazoltatás erejéig!
Régen vettem már el forgalmit
Csak viccelek nyugi de összefuthatnánk ha bejössz!
jaah értem okés mi is csak nézelődni mennénk dombóvárra
ööööööööö!
Hát most jelenleg nem nagyon fér bele nagyobb motorozás, nyaralásból jöttem haza szóval gondolom érted.
Oksa értettem hétvégén egy túra Dombóvárra?
Figy szivesen mennék de üres a tank hazajöttem és azt hittem van még benne benzin.
A béri balogh-tól szivatóval jöttem fel a május-1 ig.
Szóval teljesen üres a tank, és most nincs az az isten amiért én most gyalogolnék ilyen melegben a kútig