Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja XD
tom h fáradt vagy de nem jössz ma gurulni egyet 6elött?
Jah és még ma éjszaka vagyok aztán 2 nap szabadság.
Erre már én is gondoltam, és valószínű, hogy egy váltásban vagyunk
Ez motorozás szempontjából nagyon jó
Jövőhét melyik napja lenne?
lájkolom
köszi ez is jó ötlet lehet az lesz csak óvatosan csinálom, nehogy megcsússzon Viktor meg a Balázs tudja mire gondolok ha azt mondom, hogy nem úgy kéne flexelni mint a múltkor bukóba
flexel karcolj bele egy csikocskát és csavarhúzóval kitudod szedni, aztán meg veszel két uj csavart
köszi ez is jó ötlet csak az a bibi h a képen látható ,,bilincs" szerűséget tartja egy csomó imbusz, és az utolsó 2őt nem tom levenni, mert el van bennük nyalódva az imbusz fejének a helye ami a képen a fekete vég elött van egyből
Csak egy otlet, ha ovatosan egy sima csivarhuzoval/vesovel, megprobalod leutni? Marmitn hogy bele utod, es probalod elforgatni....nemtom erthetoen meg fogalmazni:D persze ez ganyolos megoldas, de neha a mindentmegoldoszerszamot(kalapacs) kell bevetni
igyekszek majd csak nem akarom a kipuffot összekarcolni, köszi szépen
Ha nincs süllyesztve meg kell hogy tudd fogni egy csőfogóval vagy egy franciakulcsal
igen arra
Mármint kerekfejűre gondolsz"legömböjített"
legömbölyített fejű imbusz a ludaz az a baj, szóval csőfogóval sem menne a mutatvány, a nagyobb meg már sokkal nagyobb az a gond de lehet akkor valahogy megkéne reszelni?
Préselj bele 1-el nagyobb inbuszt,vagy ha nincs süllyesztve,fogd meg csőfogóval a szélét
pedig ha a kilátó felé mész a béla-tér felől nagyon jól lehet dönteni huuh az nagyon jó kis kanyar egymás után a 2
Szia Keki, nincs valami ötleted, hogy hogyan szedjek ki 2 db olyan imbusz-fejű csavart amiben elment az imbusz formája, elforog a hozzá való imbuszkulcs benne, szerinted hogy szedhetném ki?
Szia kolléga jólsejtem hogy mi egyváltásban dolgozunk?Mikor kezdesz?Amúgy jővő héten egy nagyobb túra a mecsekben?
én is csak én kb 300 után Dió holnap motorozás? vkik mások?
Ujra itthon
515 Km motorozás után
inkább ne legyél olyan dehát hiába a jogsi Magyarországon lassan már gyalog sem lehet kimenni az utcára...
De jo neked, nekem emg mindig nicsn meg a korlatlan jogsi:D Lassan atmegyek ghost riderbe, annyit motorozok jogsi nelkul:D
megvan a kresszvizsgám 3.ra sikerült jövő hét olasz aztán remélem egy hét és megvan a rutin meg a városi... aztán én is jönnék csapatni de csak ilyen 90 max 115 legalább a Bencével lepacsiznék
Hat mivel van mar kulon nekem tervezett dizajnos polo ezert veszek:D Van meg egy kis kolega 125os nsrel aki jon majd velem, es foleg a nem varosi poroszkalasokban vagyok benne, a dolesszog jobban izgat mint a varosi nezelodes, de persze akarmire ra veheto vagyok nemi csoki fejeben
ugye pólót veszel majd? am jó lesz kialakul végre egy jó nagy és normális társaság lehet menni csapatosan túrázni ja ugye te is benne vagy ezekben a városi-nem városi poroszkálásokban?