köszi ez is jó ötlet lehet az lesz csak óvatosan csinálom, nehogy megcsússzon Viktor meg a Balázs tudja mire gondolok ha azt mondom, hogy nem úgy kéne flexelni mint a múltkor bukóba
köszi ez is jó ötlet csak az a bibi h a képen látható ,,bilincs" szerűséget tartja egy csomó imbusz, és az utolsó 2őt nem tom levenni, mert el van bennük nyalódva az imbusz fejének a helye ami a képen a fekete vég elött van egyből
Csak egy otlet, ha ovatosan egy sima csivarhuzoval/vesovel, megprobalod leutni? Marmitn hogy bele utod, es probalod elforgatni....nemtom erthetoen meg fogalmazni:D persze ez ganyolos megoldas, de neha a mindentmegoldoszerszamot(kalapacs) kell bevetni
legömbölyített fejű imbusz a ludaz az a baj, szóval csőfogóval sem menne a mutatvány, a nagyobb meg már sokkal nagyobb az a gond de lehet akkor valahogy megkéne reszelni?
Szia Keki, nincs valami ötleted, hogy hogyan szedjek ki 2 db olyan imbusz-fejű csavart amiben elment az imbusz formája, elforog a hozzá való imbuszkulcs benne, szerinted hogy szedhetném ki?
megvan a kresszvizsgám 3.ra sikerült jövő hét olasz aztán remélem egy hét és megvan a rutin meg a városi... aztán én is jönnék csapatni de csak ilyen 90 max 115 legalább a Bencével lepacsiznék
Hat mivel van mar kulon nekem tervezett dizajnos polo ezert veszek:D Van meg egy kis kolega 125os nsrel aki jon majd velem, es foleg a nem varosi poroszkalasokban vagyok benne, a dolesszog jobban izgat mint a varosi nezelodes, de persze akarmire ra veheto vagyok nemi csoki fejeben
ugye pólót veszel majd? am jó lesz kialakul végre egy jó nagy és normális társaság lehet menni csapatosan túrázni ja ugye te is benne vagy ezekben a városi-nem városi poroszkálásokban?
Ez motorozás szempontjából nagyon jó
Jövőhét melyik napja lenne?
515 Km motorozás után