Megyek is:D Alig varom mar, felszerelhetem az uj plexit, megjon az uj kipufogo, nem kell vegre csopperezni, midnenki magyarul beszel, nem kell huly emunkakat cisnalni, ajj de szep is lesz :D
Nekem most egy darabig családi programok vannak,talán a jövő héten valamikor Ma voltam Orfü közelében,Pécs állatkert ha legközelebb megyünk Orfüre a Szászvári szakasz után mehetnénk a kilátó fele jó kacskaringós az út Mondjuk az aszfalt minösége nem a legjobb
huuh nem is mondtam, ma elkészült a (tudtommal ) az első szeki és környéke videjó hamarosan felrakom csak még meg kell vágnom, ne számítsatok vmi nagy dologra, szekin kanyargás majd ki szálkára majd vissza és fel a kilátóba, a visszaút vége már kicsit vontatott lett mert kezdett belassulni a kamera a sötétedés miatt de egész jókat kanyarogtunk hazafele naná hogy nem raktam fel, pedig lett volna rajta egy egykeréken indulás a kilátóból, meg h majdnem elütöttem egy kombájnt tegnap majdnem egy traktort ma majdnem egy kombájnt az egész tsz rám fog vadászni
titeket valahogy nem komálnak mindig van vmi bajotok a rendőrökkel mondjuk lehet látták h minket esélytelen megállítani rendszám, úgy sem látszik úgy rezeg hátul minden, szóval a trafi sem gond
jaja szerintem is azt kell, hogy megvárni amíg mondjuk összejövünk vagy 15en, az után biztosan adnak kedvezményt lassan hazajönnek a többiek és lehet menni megint túrázni
(csak én bekötözök egy kispárnát a hátsóm alá mert pécsről visszafelé jövet már nagyon kerestem a helyemet a motoron, úgy fájt huuuhuuu )
Vállalnak mindent,adtak egy kártyát hogy nézzem meg a honlapot aztán ha van konkrétum menjek be De tudod a véleményem,várjunk még hogy legyen létszám és akkor olcsóbbra jön ki 1 főre
nem, nem állítottak meg, lehet h van egy őrangyalom az örsön? német rendszámra gondoltam én is h azzal tolom csak ki kellett ott vonatni a forgalomból és le kellett adnia a tulajnak, szal rendszám nélkül érdekes lett volna
(csak egy tipp: válasz erre gomb, és akk kapom az értesítőt ha írt vki, kösziiii )
Jaja szep votl, koszi Kajak nem allitottak meg meg egyszer sem? Az fasza Mondjuk engem is nagyon regen....de lekopogom, nem is nagyon nezegetnek...nemet rendszammal plane nem hiszem hogy gond lehet
(csak én bekötözök egy kispárnát a hátsóm alá mert pécsről visszafelé jövet már nagyon kerestem a helyemet a motoron, úgy fájt huuuhuuu )
(csak egy tipp: válasz erre gomb, és akk kapom az értesítőt ha írt vki, kösziiii )