Szép helyen jártál az tuti
Nem piszkáltak minket igaz nem is indultunk el addig amíg fennt voltak, mert beleköthettek volna pár apróságba és kell a fenének a civakodás (Viktornál az indexxel, meg km órával volt baj Balázsnak nincs e betü a kipuffban, nekem mondjuk van csak nem a street legal vég van benne hanem a full power )
Amúgy múltkor nagyon megijedtem, elmentem tankolni a molhoz, senki nem volt ott rajtam kívül, elötte meg téptem neki mint a fene aztán bementem fizetni, kijövök és ott álltak mögöttem, az összes hely üres volt de nekik pont mögém kellett beállni, már vártam h mikor szállnak ki és igazoltatnak (azt hittem bennt voltak az obi parkolóban, mert nem 50el mentem az elkerülőn és beszólnak, de nem volt gond idáig hivatalos motoros pályafutásom óta (14évtől ) és nem hivatalos pályafutásom óta (8 évtől) nem állítottak meg egyszer sem, sem kocsival sem mocival, mondjuk örülök neki mert kerülni szeretném a konfliktust
Szep napot! Milyen az ido otthon? Rikiren a sunok csak ki allnak a kilatora, vagy baszogatnak is titeket? Ma csodalatos 250kmen vagyok tul:D Sikerult hogolyozni
Olyan dologra adtam a fejemet, hogy kamerát veszek, nem go pro hd-ra kell gondolni, hanem jóval szerényebb teljesítményűre. Ezt a 2 típust néztem ki, az egyiknél előnyös lenne, hogy könnyen rögzíthető a bukó sildjére, a másiknál viszont sokkal több helyre lehetne felrakni
Szerintetek melyik lenne a célszerűbb? Tudásra mindkettő ugyanazt tudja. 1.2. árban kb ugyanott lennének, vélemények?
(Off: én is most értem haza, tegnap este fergeteges szülinapi buliban voltam, hatalmas volt ma meg hajnalban kocsimosás, tankolás aztán irány haza csak kár h sok hülye fap*na volt akiknek soha semmi nem jó jah és a 12. D az már legenda )
On
ááááá végem van, hulla kegyetlen nap volt, sötétvölgy , szálka, kakasd meg rák tudja még hol, iszonyat sár, nagyon jóóóóóóó volt bejárattam az inget is egy balos lefelében az eleje elment a sárban, de rendes olyan meredek, elment, átdobott a motor, lábam beszorult, vállamra rá, Erik, tökéletes a proting, csak ajánlani tudom ! 3an voltunk, patakba be-ki, hegyre fel-le, olyan helyek, huh, dagonya, volt ahol pro, mezőn is jártunk, meg a franc tudja még, harcisérülés a lábamon, bezzeg ha van térdvédő, na mind1, Mucska is elfeküdt, csak Ákos maradt ép 4kor mentónk, 8kor értem haza, addig csak menés, túristáknak is hogy tetszett, mikor patakon át de ez a GUMI , KUKAAAA, lefelében nagyon csúszik, keresztbe kanyarba, áhh, viszarakom crosst !
Lesz még ilyen, tempó az volt ahol 90, de átlagban 60-70, volt ahol fasza fogós volt a talaj, olyan nyomvályúk voltak, huhh ... ja és dög meleg
Képek hamarosan ....
jó volt ez a mai városi, nem városi huligánkodás kicsit kihúzathattuk a gépeket jó sokan összejöttünk ez a lényeg Peti, Balázs, Bence, Mirkó, Szűcs úr, és jómagam
máskor is kéne ilyen
(az indexem már megint szar, hozzáért a táskám viszont a féklámpám ég )
jah és Mirkó köszi szépen a segítséget, nélküled érdekes lett volna a mutatvány
Nem piszkáltak minket igaz nem is indultunk el addig amíg fennt voltak, mert beleköthettek volna pár apróságba és kell a fenének a civakodás (Viktornál az indexxel, meg km órával volt baj Balázsnak nincs e betü a kipuffban, nekem mondjuk van csak nem a street legal vég van benne hanem a full power )
Amúgy múltkor nagyon megijedtem, elmentem tankolni a molhoz, senki nem volt ott rajtam kívül, elötte meg téptem neki mint a fene aztán bementem fizetni, kijövök és ott álltak mögöttem, az összes hely üres volt de nekik pont mögém kellett beállni, már vártam h mikor szállnak ki és igazoltatnak (azt hittem bennt voltak az obi parkolóban, mert nem 50el mentem az elkerülőn és beszólnak, de nem volt gond idáig hivatalos motoros pályafutásom óta (14évtől ) és nem hivatalos pályafutásom óta (8 évtől) nem állítottak meg egyszer sem, sem kocsival sem mocival, mondjuk örülök neki mert kerülni szeretném a konfliktust