Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert ilyen fém késessel simán bokrokat meg vastagabb "dolgokat" is lehet-szoktak kivágni, de ha nagy a fű akkor biztos hatásosabb
nyaljatok meg :D
estefelé kiugrik a Bence meg a Balázs is, gyere te is, utána tekergünk a városban, Balázsnak sem jó a túl nagy tempó szal nem sietünk majd annyit
hát jó lenne, de ez nem oda való, nem túra gép , egy ilyen 200km-es, a seggem szétmenne az tuti, meg a fogyasztás, 100on végig pörgetni 4T-vel jobb majd jövőre ha lesz valami gép, meg pénz akkor egy nagyobb , azzal már jövök én is, csak legyen , amiket felsoroltam
igen, késessel , annyiban más a damiltól, hogy ez nem szecskázza annyira, nem darálja szét hanem szépen faszán sorokat, rendezett vágást lehet csinálni vele, meg persze nem eszi meg ezt a fű, damilnál ajjaj, fogy rendesen, hát most annyi, hogy vasvillával utána összekel szedni kupacokba .... meg ez most erősebb motor is volt, mint amivel eddig csináltam, azt a régit kézzel simán fogva, de ehhez már kellett az a derékpánt féleség ... nehezebb sokkal

miért kérdezted?
nem damillal nyírtad hanem ilyen fém-késsel?
Ne terepezz, hanem inkább gyere velünk csavarogni úgy mint a múltkor
2.kép lemaradt
Vagyok, de jah, én pihenek, holnap erdő :) megtankoltam fullra, kelleni is fog ( faszom a fűkaszába .... méteres fű volt öreganyámnál 3 óra alatt végeztem ezzel a kaszával is ... élveztem ) ennek a Brigéciol vagy hogy kell írni mennyi literje? vagy megnézem neten, mind1 végülis
Reggel voltam a Ramirentnél, kaszáért, aztán megint kint álltak a rendőrők a csap utca, buszmegállóban, kifele igazoltatták az embereket ..., elvoltak 3an

Stihl FS 350 legyen veletek is ( ekkora fű volt kb. , mint a 2.képen a kolegánál ) na de adtam neki a kicsikével, vitte is szépen ... okos ember volt aki ezt kitalálta, szaros elektromos fűnyíró már ... fulladna szegény, mondjuk én direkt meghagyom lent ekkorára, ezt élvezetesebb vágni na jolvan, elég volt ennyi a kaszálásról
Estefelé egy gurulás Viktornak is szólhatnánk de ő sztem fáradt lesz, egész nap neki meló volt, de hátha,
Vki más?
Én ilyenre nem emlékszem, vagyis régebben akartam, tavaly júniusban vettem is egyet, aztán télen leszedtem.
ÁLTALÁBAN MINDIG tőgázon közlekedsz, ennek ellenére folyton panaszkodsz, hogy alig érsz minket utol
nem tényleg ne, az összes kínai robesz, quad stb mind ,,honda licences" blokkal van ellátva, a wr-en meg nissin fékek vannak
Bence, ha jól emlékszem te akartál "tarajat" venni a bukódra betudtad valahol szerezni?
meg még az xt660 igaz abban is elég sok az olasz, de majdnem mindegyik motoron brembo fék van meg paoli telók(remélem jól írtam)

Maradjunk a Hondánál ők talán nem adják le arra szintre hogy egy olasz blokkos robeszra vagy kismotorra rátegyék a honda nevet
Mikre is gondolnak büszkén Az R1-re a WR-RE és az R6-ra, ennyi
"szeretem a Japán alkatrészeket" kár hogy a 125-ös xt-be szinte semmi japán dolog nincsen ^^
Nincsen Yamaha Aeroxom,
Nem vagyok versenyző és nem
hordok overált. A világ egyik legszebb és legjobb motorját vezetem, és rajtam kívül még több ezer motortulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom: Xt. Általában mindig tőgázon közlekedek, ennek ellenére alig költök benzinre,és nem örülök, ha az emberek
összekeverik az Xt-t, az Mtx-el.
Büszkén gondolok az R1-re, a Wr-re, az R6-ra ,és számos más Yamaha típusra.Szeretem az Japán alkatrészeket, a hidraulikus fékrendszert, a 4 ütemet, a léghűtéses blokkot, a 260mm-es első tárcsaféket és a Pirelli gumikat.
Itt élek Európa szívében,
Fordulatszámban mi vagyunk a császárok, és igenis, Magyarországon vannak a legjobb motorok!
Xt-m, én így szeretlek!
Ja és jobbulást a kislányodnak!
Thx Keki bácsi ! Jók ezek a kis kétütemű mocik csak pörgetni kell kicsit őket:)Azért a te 750-es mocid se semmi ! Az abaliget után szakasz eszméletlen jóvolt
Tuti lessz és örülök/örülünk neked a motorod személy szerint nekem nagyon tetszik 2T feeling
Ránézésre nem
Nee már pedig olyan jó lett volna együtt terepezni
Nem,az amiről beszéltem én sport vagy túra-sportban nyomulok
Tied a Crf? Mehetünk terepezni is fórumosan