Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én mondtam ez üzemórás vagy nem így ránézésre.
Jól néz ki a CRF
Szó szerint,de avval nem kell várni a suli kezdésig
Szeptember 1.-től meg hatványozottan fertőzött leszek, a következő motorodat már én szervizelem majd
Kültem egy linket nézd meg
Tudom hogy fertözött vagy e téren én is ettől olyan szép az élet
16.a után mikor vagy szabad? mert vmikor már megkéne rendezni ezt az össznépi sütögetős vmit, nem? lehet jönni ide szálkára, sokan elférünk
Nehogy azt hidd, hogy nekem nyűg segíteni neked, sőt! Meg egyébként is, te is segítettél már nekem, alap hogy viszonzom
Láttam akkor a következő közös gurulás ha megjöttél,de elötte jössz hozzám nyári gyakorlatra
Uhh, jobbulást neki
Amúgy láttalak, intettem is csak nem biztos hogy te azt már láttad
Háááát megmondom őszintén, hogy halvány gőzöm sincs
Azt a fickót meg legközelebb ha meglátom, kiszedem a kocsiból és leburnoutolom a mamlasz gyökér tirpák nyomorék fején a gumimat
Ja a Kiscsajnak torokgyulladása van 39.8 a láza kapott szurit+antibiotikumot kap.Akkor jöttünk a dokitól mikor dudáltam az Sztk-nál
Meg Komlón az agyhalott bemondós beszólása Majdnem telibevertem a kurva féklámpa miatt Amúgy az elmúlt túrákhoz képest változott a dőlésszög,mit gondolsz Hogy láttad most csak mert én úgy éreztem gyorsabb voltam mint eddig és mintha lejjebb lettem volna.Az nagyon durva volt amikor kilyöttünk a faluból és volt az a kurva hosszú balos húzom-húzom nézem a tükröt senki,ja de "sárgaság" csak nem láttalak,amikor meg megláttalak peremen voltál
Nekem picit több mint 200 km, mert mentem egy lazát a városban Óvárosi temetőtől gyorsultam egy 2T Runnerral, úgy legyalultam ahogy kell Amúgy tényleg jó volt a mai túra, bár a Skoda Favorit nem kellett volna a fasza orfűi szakaszomra
Dobj már fel képeket a gépedről ne szégyelld
am kár h elfelejtettünk fényképeket csinálni jó lett volna pár kép..
Hello!

Tényleg jó volt ez a cirka 200km .Remélem lesz ennek folytatása is !
Ez volt az RS első nagy útja a Pesti autópályás hazahozatal óta:)
Én vagyok az első helyzetjelentő nagyon jó volt a mai motorozás, illően bekoptattam az új gumit legközelebb is hasonlót Köszi Keki, Bence, Csöti
Baján is van suzuki szalon az elkerülő végén,szerintem a bajai kollégák segítenek De asszem Pécsen is van a Motorsport-Szabó
háát suzuki autókereskedés még van de motor az már nincs, 1 db van az egész országban (elvileg) oda leviheted, Balaton lelle vagy boglár vagy nemtomi Balatoni túrával egybekötött szervíz
Koszi a jogsi infot A full-gasnak meg a jo anyjat hogy be zart Van szekszardon suzuki marka kereskedes? Csak hivatalosba vihetem kotelezo szervizre
zsír új, nem volt használva, csak ,,öreg", meg ha már ennyi pénzt kifizetek érte akkor már ne 2008assal szúrják ki a szememet
annyi még h én vszínüleg óvatosabban fogom tolni az új gumin lévő csúszós réteg miatt, szóval azért néha bevárhattok
Nem ha elég minta van rajta Majd versenyeztek a Bence kedvenc szakaszán én meg kullogok utánatok
naná hogy megyek, hacsak az égiek esővel meg nem gátolják holnap reggel gumicsere, aztán tankolás majd gooo
az nem gond ha az elsőm 2008as? mert olyat adtak, vagy próbáljam meg visszapörgetni, hogy adjanak 2010eset? mert a hátsó az jó 2010, 17.heti gyártás
Mizu veled akkor jössz ugye mert már nagyon jó lenne egy csapatos veretés
Szia holnap de. rádcsörrenek hogy mi lessz holnap Kicsit kocsmáztunk meló után