Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetséges, az viszont biztos, hogy műszakira kötelező abban az esetben, ha gyárilag is van rajta. Vissza is dobtam előtte, utána otthon meg egyből le
index nem kötelező a motorra, csak ha rajta van, akkor működnie kell! Asszem ennyi a szabály.
Igazoltattak ma a Bátaszéki út - Csap utca kereszteződésében a buszmegállóöbölnél Engem is meg az előttem menő kisteherautót is, szerencsére se a kipufogó, se a 30 fokos rendszámtartó, se az indexek hiánya, se a pályaguminak tűnő hátsó gumi nem okozott gondot
Okés, na beugrok szekszárdra, remélem megjöttek a gumijaim és már mocival tudok hazajönni
sőt nem csak a szekszárdi full-gas zárt be, hanem az országban mindegyik kivéve a nagy balatonlellei vagy boglári üzletet
akkor kezdhettem el amikor letelt a 2 év az A1 után, és csak a különbözetet kellett levezetnem, szóval kresz nem volt, rutin 2 óra + vizsga, forgalom asszem 7 óra + vizsga, nekem 1 hét alatt lement az egész mutatvány, és a másik héten meg is lett a jogsim
A szekszárdi Full Gas bezárt, úgyhogy oda esélytelen
Rikiren! Toled akartam meg kerdezni, hogy neked hogy volt a korlatlan jogsi? Betoltotted a 18at es mehettel kulonbozetit tenni, vagy akkor kezdhetted amikor le telt a 2ev az a1 megszerzese ota?
Szerintetek, racefit growler kinezetu dobot, martinnal csinaltatnek tuv engedellyel, rozsdamentesbol, az meg er 50-et vagy keresgeljek tovabb? Ill a szekszardi full gas-osokrol tudtok valamit modnani? Oda kene vinnem a suzit szervizbe....jok?
Véletlenül tévedtem be ebbe a topikba, de akkor már hozzá is szólok (remélem hasznosat).

Pár hete kezdtem el keresni 112 szemes DID525ZVM2 láncot, és neten bruttó 30 alatt nem találtam sehol, a legolcsóbb került pont 30000 Ft-ba. Aztán kértem egy ajánlatot az allbike.hu oldalon, és 26400 Ft-ért meg is lett a lánc, ami szerintem egész jó ár. Szóval megéri ott is utánakérdezni, de persze nem akarom senkinek sem az üzletét rontani.

Üdv, Attila
Onnan jössz ahonnan akarsz Az indulást eggyeztesd le a Bencével.
azon filózok, hogy lehet belustulok, a moci most úgy is bennt van szekin, holnap gumicsere, aztán megtankolok, hazajövök, és lehet nem megyek a kilátóra hanem itt szálkán a szarvasnál megvárlak titeket vagy bemenjek meg egy telszámot meg egy pontos indulási időpontot tudsz mondani
köszi
ja bocs! XD
Szekszárdtól 175 km...
a buli jövő hét végén lesz, infó:
http://sportmotor.hu/motoros_e...

Ha valaki kedvet kap írjon bátran, én Pestről indulok egy cimborámmal de többen még faszább lenne
sziasztok!
érdeklődnék, h nincs-e kedvetek egy vajdasági motorostalihoz?
Kecskeméttől 150 km, videó a 2008as buliról:
a tesco-s pólónyomtatóktól megtudtál vmit? mennyiért vállalják?
Ja ja, du hast Recht
oké tali a hegyen gondolom
2-3 óra körül
Csütörtökön mikor van idulás Ma vótak megnézni a véjefert
elvileg nincs akadálya, remélem addigra megjön az új gumi is, mert ma majdnem pereceltem szakadó esőben 2x is meg lekéne addig koptatni azt a csúszós réteget róla, jah meg először felrakni nemtudod, h a dodinál van emelőállvány motorhoz? csak mert akkor begurulok oda kiszedni a kerekeket gumicsere majd vissza
jó majd meglátom még milyen ajánlatok futnak be nem akkut a dolog Csütörtökön jössz
ha eléggé körbeérdeklődöd összejöhet 30 alatt, vagy ha fateromtól veszed, úgy is leesik neki h te vagy az a múltkori szerelős srác, meg légszűrőolajos, meg vmi csavart is kerestél még, akk lehet enged
igen van posta de van egy 29e-es ajánlat is ha előre utalok 990 a posta így 30-ból megvan.Asszem kérek még pár ajánlatot szerintem 30 alatt megvan.