Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is úgy lesz, ez is erősített, neten találtad?
csak mert akk +posta nem?
(vhogy csábítani kell a vevőt)
én eddig 33810-ért találtam x gyürüs erősített 100le feletti motorokhoz.
huuuh arra nem lesz egészen olcsó a did asszem olyan 30-33 körül van, de van egy fasza cseh lánc is ugyanezekkel a paraméterekkel, csak 25k, de gondolom nem kell
(úgy vannak a beosztások did 525nél, h 75 lóig, 100 lóig, (itt van 2 féle is arany színű meg sima lánncal) meg 100 ló felett)
130 le.
Milyen erős gépre szeretnéd
SIMSON S50 :D ez lemaradt
Sziasztok!
valakinek eladó hengerfeje a környéken?
am ma mikor gurulsz a tecsóba? csak mert akkor lehet elmek arra én is motorral és megtudnánk dumálni még pár dolgot a pólóval kapcsolatban
ma úgy is ugrok be a boltba, mert elvileg megjöttek az új papucsok a wérebre meg veszek repsol vagy motul láncspray-t, meg kinyomtatok egy képet és elviszem a t-printhez kérek rá megint ajánlatot, ha grafikával van úgy mennyi píííz
Amúgy majd valamikor megkérdenéd hogy mennyiért tudtok d.i.d 525/108-as láncot?o vagy x gyürüs mindeggy és nem sürgős Köszi
Okés
más: vkinek nincs kedve gurulni ma? kevés volt ez a hajnali balcsi-szekszárd gurulás igaz h majdnem megfagytam de jó volt
Jó megkérdem,nekem csak a csütörtök jó.majd még pontosítunk.
ez az orfűi túra lenne? am igen mennék most mértem le balcsira olyan 4,5et kajál, akkor is ha azért tempósabban mentünk néha
azokat a pólókat láttad nem amik a virtual tuning topicban vannak nem? jók lettek nagyon
más: kérdezd már meg azt is légyszi h milyen fajta módszerrel nyomják rá a tescoban a mintát (szita, vasalás stb)
köszi
jah és mondom ha vmikor van kedvetek gyertek ki nyugodtan, akár ma is, legalább nem unatkozok meg mehetünk gurulni is
Balassagyarmat szept.12 Vágod
Tesco üzletsor ma megyek rákérdezek.Amúgy csütörtökre van tervezve egy kanyargás,kolega sajna reggel lemondta én jó vagyok,Bence is te jössz útközben felszállnál a vonatra
érdeklődjétek körbe akiket ismertek még, hátha olcsóbban adják én őt ismerem, így is engedett kicsit de hát ez van, nem olcsó, azért gondoltam, hogy egyszerűsíteni kéne, pl ha sima fehér lenne, és a karon nincs grafika akkor 21880+póló (600 ft)+grafika+áfa, ennyi lenne a 10 póló (ennyi a min darabszám)
de ha ezen a héten valamikor van kedvetek, jöhettek nyugodtan, mert itthon leszek végig
Huuuh, bocsi de én 11-30kor szombaton már szekszárdon voltam, megvártam amíg apum bezár, és utána léptünk le a Balcsira, én motorral bocsiii, most jöttem meg
Na, mesélj
JAAAAAAAAAAA te beleraktad a bogarat a fülembe
Judapest=Budapest, a sok ott élő zsidó miatt gúnyolják így
És judapest milyen messze van
Ááááááá alig gurultam ma, csak egy laza 470 km csusszant bele a mociba Szeki - Judapest - Dobogókő - Esztergom - Visegrád - Szentendre - Bp - Szd
Ez most egy alig burkolt diszkriminacio a suzukisok ellen?
Ha jol latom a virtual tunin gtopicban a fiatal ember egy s betuset sem keszitett, nah most indulok az ombucmanhoz hogy lekileg vagyok sertve
Én ezt kérem