Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mai kérdésedre a válasz képekben
ÚÚÚÚ allig vagy fanatista mondjuk én ugyanez vagyok pepitába csaütörtöktöl vasárnapig drag-bike
én ma relaxálok a tegnapi után, fáradt vagyok meg aztán holnap fél 6kor irány Tápióbicske cross OB. :)
Szia kb 4-kor ütközünk Bencével,lehet kinézünk Szálkára vagy valahova a környékre+ dumálnánk a poló kérdésről Ráérsz Ha igén és még időben elolvasod eggeztess a Bencével vagy más aki ráér
és ha Szexárd helyett azt írnátok hogy Szekszárd? Szerintem azért mégis csak ez a város neve.
máshol nem lehet érdeklődni? nincs más aki itt szekszárdon csinál még ilyet? hátha olcsóbb, bár kitudja ....
francért drága .... a színes is tetszik ....
én is crossost
ha lesz akk crossosat kérek
Ne parázz semmi gáz nincs megveszed,elviszed eredetvizsgára,utánna egyből műszakira és a műszaki adatlappal eggyütt mész az okmányirodába Egyépként helyi vagy
ja a tulaj kösse meg a biztosítást és vigye el vizsgára

ha te vagy az, akkor először ocsmányiroda, adásvételivel és sok moneyval a kezedben...
Nézd meg a forgalmit, mert a féléves kivonás ideiglenes, ha lejár, automatikusan visszaállítható.
Köss rá biztosítást, azután elviheted műszakira, ami kábé 6-10 pénz (ha az állapota ok).
huuh passz, abban tudnék segíteni ha most először akarnád forgalomba helyezni itt magyarországon, de ezt nem tudom, bocsi
szevasztok! Kérem mondja meg nekem valaki hogy egy 2004es gsxr 1000nek az újbóli forgalomba helyezése mennyibe kerül? Fél évig ki volt vonva de most újból forgalomba kéne helyezni! kerestem neten de sehol nem találtam Nagyon fontos és nagyon sürgős! Előre is köszönöm! nem az én nevemen van a motor és 2010 májusában le is járt a műszakija. ma mennénk érte csak nem tudom hogy ilyenkor mi a dörgés. szóval nem az enyém még a motor műszaki nincs rajta.Hogy tovább?
nekem mindegyik grafika tetszik, de lehet meg kéne állapodni egy egységesben, nem? lehet ha az is ugyanolyan lenne mindenkinek azzal is olcsóbb lesz
de örülök h tetszik, legalább nem kell annyit változtatni
most annyit kértem még a sráctól, h az évszámot (2006) írja át 2010re, meg csinálja meg a sportmotor nevét is teljesen fehérben, mivel az +1 szín, +4200 huf a szitakészítés
Kurva jó Nekem mind tetszik egyszerűsítés jó ötlet mert ha csak 1-2 db kell akkor zsebbenyúlós lessz de ezek nagyon jók.Én magamnak vagy a street-fightert vagy a speed mocist választanám.Annyi hogy a motor névnél nálam elég annyi hogy Honda
srácok itt vannak a pólók, most készült el a photoshopos minta, véleményeket, megjegyzéseket, ötleteket várok
én arra gondoltam h elég lenne ha full egyszínű mert úgy olcsóbb és sztem a karra sem biztos h kéne a megye rajza mert azzal szintén jóval drágább, így talán sikerülhet leszorítani az árakat
igaz h mi arra gondoltunk h minden motor legyen a pólón egyszerre de sztem ez sem rossz, egyszerűbb, szavazzatok nektek melyik tetszik
nah, most értem haza, reggel még kinéztem a földesekre, jó harmatos volt a fű kurva jó nap volt tegnap, lesz még ilyen az biztos
jha..nehéz lesz de nálam lassabb tag kéne
Huuuh el is felejtettem bejelenteni, hogy megjött a jogsim még délelőtt, utána délután egy légszűrócsere Viktornak, és már mentünk is tépni a gázt jó volt, voltunk néhányan, Bence, Balázs, Viktor, Én, de jöhettek volna még mások is úgy még jobb lett volna de majd máskor
De azért keress rá itt, hogy nehogy butaságot mondjak:

rendszámtábla
Koszi szepen
Elvileg az okmányirodában ha jól tudom azonnal el tudod intézni, ha vagy sorra kerülsz, vagy van foglalt időpontod. :)
de nem azt a kategóriát amire éppen leraktad
Jaja en is ugy tudom hogy lehet ilyen ideiglenest kerni! Csak erdeklodes keppen, otthon emnnyi ido mire uj rendszamot kapsz?