Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Korábban volt már ez téma szerintem, hogy asszem 3500 forintért csinálnak ideiglenest, amíg elkészül. Azzal lehet hivatalosan közlekedni.
ott beszélték elöttem az okmányirodában, h nem lehet és mondta is de ha a sok eszeddel vezetsz vele, és elkapnak még el is tiltanak, de hajrá csináld nyugodtan, sőt ha te vagy a tulaj és más az üzembentartó akkor még az ő jogsija is kétséges h marad-e
nah én most értem haza, 6 után pár perccel jöttem el zombáról, és 1 órát álltam mert lezárták a szálkai kereszteződést, mert biciklis verseny volt, 2x áztam el, a másodiknál 1 óra ácsorgás után odajött a szerv és kérdezte, h szálka felé mentek (nem bazdmeg azért állunk a jobbra kanyarodó sávban mert ez szebb) aztán mondta h óvatosan de tényleg óvatosan menjetek (ott volt egyik ismerősöm is simsonnal) nagy büdős lófaszt szakadó esőbe 100 felett jöttem haza egyszer-kétszer megcsúszott de am király volt , többi élménybeszámoló majd borkostoló után
sexhardy fenegyerekek
én ugytudom hogy lehet vele vezetni... nah mindegy én tuti mennék vele...
Azt hittem tegnap hogy megfordulsz, megálltam a Garay térrel szemben az óránál, de meguntam a várakozást, nem jöttél aztán hazamentem
Virtuális kézfeltétel a Balassagyarmati balhéra
Megvan a műszaki, sárga motorhoz sárga matrica 4360 Ft-ért elég jó biznisz, volt, féklámpát nem néztek és be sem indították
Amúgy az adatlappal lehetett vezetni azokat a kategóriákat, amelyeket addig megszereztél, tavaly volt jogszabályváltoztatás, onnantól már nem lehet. Amit frissen csináltál, azt soha nem lehetett
Gumi: az a bridzsszton ami van hátul, azt tényleg ajánlom, az elsőt annyira nem
sz.tem kocsival, mert hoz szerszámokat
jössz*
kocsival jösz v motorral?
Okés, az jó is elsőre nem kéne mondjuk 500 km-ereket menni
A tempó is jó lesz sztem, mondjuk azt már tudom, h a 140et viszi mint a cukrot, sárga tanulómellényben hazafelé kipróbáltam de hogy pontosan hol a vége, az még kérdés

Én lépek is be Szekire, ma is ,,szerelünk" Viktornak kell légszűrőt cserélni
Hát ha átnézünk Orfüre akkor 150-200km kb,a tempó miatt ne aggódj szerintem a 100-as utazót tudod tartani.
Megcsináltam a jogsimat, de az a papír amire te gondolsz az az adatlap, azzal sose lehetett vezetni, még azt a kategóriát sem amire már tök rég óta megvan a jogsid, az csak egy tájékoztató jellegű lap, nem helyettesíti a jogsit, jah és kaptam, azt mindig kapsz tökmindegy hányadik és milyen jogsidat csinálod, az arra jó h otthon nézegethesd rajta az adataidat, meg a fotót és kész
Nézz rá egy kipu rendszert csak hogy menyibe kerül
wááá nagytesooo
Valaki világosítson fel... Most Erik megcsináltad a jogsidat, és mivel volt már a1-es jogsid akkor nem kaptál egy papírt ami felhatalmaz hogy vezethess?
Megint belefogtam a tutiba
Pont akkor alakul 1 jó tura mikor megyek haza
Azért remélem jó idő lesz rátok
Én holnap indulok haza majd csak 15.-én leszek.
amúgy az mennyi km lenne? csak majd lehet lassabb leszek mint ti, mert ezt a wérebet szokni kell
bitte schön, talán ezt kell írni nem angol-olaszos vagyok
Van több is de szerintem 1 tank elég lessz.akkor már 4-en vagyunk
Bitte porfavór herr Bándy
Én benne vok, hivatalosan is azt mondták h legkésőbb jövő hét közepére meglesz a jogsim szóval én megyek csak legyen benzinkút mert nemtom még mennyit eszik
Most irja le hogy fel tette-e a kezet?
En is akarok menni turazni, persze ha betonon maradtok Mit szoltok egy delutani szekszard-lindau kiruccanashoz? 1000kilometer de itt akar egy bajor virslit is kaphattok Kezdolapon olvasta valaki a magyar tt cikket? En iden elmennek, velemeny? Valaki? Kezfeltetellel jelezze