Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd iszunk egy lejárt Kőbányait valamikor
Amúgy ha találkoztok a 4 önkéntessel (asszem nem szoktak ide írni ) akkor adjátok már át, hogy ZÉR GRÓSZE DÁNKE
Amúgy a túrába auf jedem Fall benne vagyok
Na a jövő hét csütörtök lenne jó a du,esti órákban egy túrára.Kolega is jön az xt-vel,gondolom Bence alap hogy jön,Riki ha lessz jogsid? Valaki más esetleg?Lenyomnánk a Szászvári szakaszt,utánna a Bence kedvéért az Orfüit is
aztaaa ki rakta fel neki? a madarak azt csiripelték, hogy 4 önkéntes volt és 2 napba tellett, és a leghihetetlenebb ingyen megcsinálták pedig egy hideg sör milyen jó lett volna utána
Bence
A bence most viharzott el az ablakunk alatt Jé új lánc van a motorján
meg ahogy nézelődtem neten, árban is az jön ki a legolcsóbbra, már csak szerezni kéne valahonnan
köszi a gumis választ,
nem ígérek semmi biztosat jövő hétre, de én azon leszek, hogy maradjak, most azért a napi 2 fürdésért nem hiszem hogy lemegyek amikor helyette ezer más jobb dolgot tudok itt csinálni (pl Veletek motorozni) meg becsajozni úgyse ott fogok (elvetemült motoros smájli)
hétfő-kedd-csütörtök jó nekem.
Contim volt a 900rr-en zsír új első pár km-nél csúszkált de utánna tapadt.Michelin pilot power illetve sport is jó,meg ami a Bencének van hátul
jövőhéten mikor csak mert ha megjön a jogsim akkor szombaton irány balcsi motorral és jövő szombaton jövök, pedig motorozni szívesen maradnék , meg segíteni is, ezen a héten azért maradtam itt de ha nem jön meg holnap akkor tuti kihagyom a balcsit és mehetünk is
Lenne egy gumis kérdésem: a sok motor közül amiket hajtottál szerintem lehet találkoztál már ezekkel a típusokkal, mi a véleményed a bridgestone bt016, dunlop qualifier, continental sport attack kombóról? szerinted melyik tapad a legjobban? vagy nekünk az a jó ha nem tapad? bonctermet olvastam, csak nem tudok dönteni
köszi Erik
A francba pedig nálunk 100% táppénz van na mindeggy majd legközelebb te ha megjön a jogsig jövöhéten közös gurulás elcsalom megint a kolegám
Oksa maistro de nem csak asszisztáltál, hanem feláldoztad az ujjadat is csak nem csúszott meg az a csavarhúzó
Az öregedé az érdem én csak aszisztáltam Te figyu mikor tipliztetek azt a viszlátot kinek mondtad ugye csak poén volt amúgy meg motorosok vagyunk úgyhogy alap a tegeződés
Pályamotorozás Kalocsán!
Mindenkit szeretettel várunk Kalocsára vasárnap (07.04) egy kis "kergetőzésre".
A jó idő és a hideg ásványvíz garantálva!
Bővebb infó az eseménynaptárba!
üdv.
Feladat kipipálva, az ,,öregek" szakértelmének köszönhetően, pikk-pakk be is fejeztük a melót
Ha valami csoda folytán holnapra megjönne a jogsim, nem megyünk el valamerre tekeregni? Nagymocisok?
ja jó lenne, csak 1 nem biztos h a Bence díjazná az ötletet, 2. sztem szar a patentszem, 3. sztem összekéne nyomni
de remélem délután majd Keki megoldja a problémát
kettőből csináljatok egyet :D
ez már igen, de olyan h amerikai fogó? még nem is hallottam
de most akkor nemtom h milegyen mert az egyik félénél ami van a Bencének is, rákell csak tolni a biztosítólemezt, de nem fér rá, már a saját csövére se egészen, a másiknál kell összenyomni, hát ez lehet mindkettő lesz
csőfogó
ami most van ,,belerakva" az ugyanaz a méret stb, de akk 3-4 között beugrok meg majd fel a Bencéhez is elviszem, de gyere te is ha megjöttetek mert egyikünk sem fog tudni hívni, nincs pénz a kártyánkon, és magunktól sztem nem fogjuk tudni megcsinálni
Nem tudok időt mondani talán olyan 5körül de mindenképpen az a láncszem kell ami hozzá való
5 elött megjöttök? mert ha nem akkor elhozom a boltból a láncszemet
magyarul milyenre gondolsz ezt a megnevezést sem hallottam még