Majd iszunk egy lejárt Kőbányait valamikor
Amúgy ha találkoztok a 4 önkéntessel (asszem nem szoktak ide írni ) akkor adjátok már át, hogy ZÉR GRÓSZE DÁNKE
Amúgy a túrába auf jedem Fall benne vagyok
Na a jövő hét csütörtök lenne jó a du,esti órákban egy túrára.Kolega is jön az xt-vel,gondolom Bence alap hogy jön,Riki ha lessz jogsid? Valaki más esetleg?Lenyomnánk a Szászvári szakaszt,utánna a Bence kedvéért az Orfüit is
aztaaa ki rakta fel neki? a madarak azt csiripelték, hogy 4 önkéntes volt és 2 napba tellett, és a leghihetetlenebb ingyen megcsinálták pedig egy hideg sör milyen jó lett volna utána
köszi a gumis választ,
nem ígérek semmi biztosat jövő hétre, de én azon leszek, hogy maradjak, most azért a napi 2 fürdésért nem hiszem hogy lemegyek amikor helyette ezer más jobb dolgot tudok itt csinálni (pl Veletek motorozni) meg becsajozni úgyse ott fogok (elvetemült motoros smájli)
jövőhéten mikor csak mert ha megjön a jogsim akkor szombaton irány balcsi motorral és jövő szombaton jövök, pedig motorozni szívesen maradnék , meg segíteni is, ezen a héten azért maradtam itt de ha nem jön meg holnap akkor tuti kihagyom a balcsit és mehetünk is
Lenne egy gumis kérdésem: a sok motor közül amiket hajtottál szerintem lehet találkoztál már ezekkel a típusokkal, mi a véleményed a bridgestone bt016, dunlop qualifier, continental sport attack kombóról? szerinted melyik tapad a legjobban? vagy nekünk az a jó ha nem tapad? bonctermet olvastam, csak nem tudok dönteni
köszi Erik
Az öregedé az érdem én csak aszisztáltam Te figyu mikor tipliztetek azt a viszlátot kinek mondtad ugye csak poén volt amúgy meg motorosok vagyunk úgyhogy alap a tegeződés
Pályamotorozás Kalocsán!
Mindenkit szeretettel várunk Kalocsára vasárnap (07.04) egy kis "kergetőzésre".
A jó idő és a hideg ásványvíz garantálva!
Bővebb infó az eseménynaptárba!
üdv.
Feladat kipipálva, az ,,öregek" szakértelmének köszönhetően, pikk-pakk be is fejeztük a melót
Ha valami csoda folytán holnapra megjönne a jogsim, nem megyünk el valamerre tekeregni? Nagymocisok?
ja jó lenne, csak 1 nem biztos h a Bence díjazná az ötletet, 2. sztem szar a patentszem, 3. sztem összekéne nyomni
de remélem délután majd Keki megoldja a problémát
ez már igen, de olyan h amerikai fogó? még nem is hallottam
de most akkor nemtom h milegyen mert az egyik félénél ami van a Bencének is, rákell csak tolni a biztosítólemezt, de nem fér rá, már a saját csövére se egészen, a másiknál kell összenyomni, hát ez lehet mindkettő lesz
ami most van ,,belerakva" az ugyanaz a méret stb, de akk 3-4 között beugrok meg majd fel a Bencéhez is elviszem, de gyere te is ha megjöttetek mert egyikünk sem fog tudni hívni, nincs pénz a kártyánkon, és magunktól sztem nem fogjuk tudni megcsinálni
Amúgy ha találkoztok a 4 önkéntessel (asszem nem szoktak ide írni ) akkor adjátok már át, hogy ZÉR GRÓSZE DÁNKE
Amúgy a túrába auf jedem Fall benne vagyok