Nem, nem.... te azt írtad hogy láncot rendeltél... most ha azt mondod hogy lánc akkor az nekem csak lánc nem az hogy első-hátsó fogaskerék, én erre írtam amit írtam nem arra hogy hány szemeset rendeltél meg milyen széleset.
Amúgy meg építem én a kapcsolatokat, ezért is mindig éjjel írok mert általában este motorozgatunk a városba... csak nem felétek építgetem mert egyenlőre van egy kis köbcenti különbség
oksa, köszi csak még 2 dolog, az egyik h most nem a gyári szem van bennt mert azt hittük h rossz és hoztam újat neki a boltból, az O gyűrűk a garázsban az ablakpárkányra vannak rakva egy zacsiba, az eredeti láncszem viszont lennt van a boltban, azt elkéne hozni, én elmegyek érte meg kíváncsi vok a végére, h hogy áll össze, csak ti mikor érkeztek?
első: 15, hátsó: 41, elvileg ezek a gyáriak, és a Bence is ezeket kérte
de nem a lánc nem passzol, hanem összeilleszteni nem tudjuk profin összeér a 2 vége a láncnak ha fennt van
már fennt vannak a lánckerekek és a lánc is és jó, meg ez a gyári méret mert mi is úgy rendeltük le, és mondták h ez a gyári, enduron persze más, azt nemtom h tényleg 120 szemes volt-e fennt neki, mert nem számoltuk meg
Te figyi most olvasom a Bence azt írta hogy 120-as lánc volt fenn és 110-est rendeltetek miért?megnéztem 110 a gyári hossz de ha 120 szemes volt fenn valószinü nem a gyári lánkereke vannak fen vagy igen?Ha nem akkor ez a méret rövid lessz
nah az első verzió, de, a láncszem 2 kis kiálló tüskéjének a végén van 2 kis ,,árok" abba kell beleakasztani a biztosítószemet, de nem tudjuk annyira összenyomni a láncszemet h egyáltalán kilátszódjon (X gyűrű nélkül sem),
nem, volt első-hátsó lánckerék csere is, és nemtom milyen hosszú volt rajta, de most a 110 szemes az jó rá, örülnénk ha rátudnál nézni csak h mi legyen vele mert most már ötletünk sincs
Egyépként 2-1/2 3-kor megyünk max ha Bence üzen akkor ha megjöttünk ránézek Csak lánccsere volt?ha csak lánc akkor a mérete(hossz) ugyanaz mint ami volt
Kérdés:olyan a dolog hogy berakod a láncszemet a két láncvég két lyukába másil oldalról rárakod a láncszem másik felét és ezt egy biztosító szemmel rögzíted?Vagy ha beraktad a láncszemet felrakod a másik felét azt összepréselve kell rögzíteni?Csak mert nem mindeggy
Keki, tudom, hogy ma mész/mennél motorozni, de elkélne egy kis segítség, mert a Bence gépére nem tudjuk szerszám nélkül a biztosítószemet felnyomni, mert elötte rá kéne nyomni a láncszem másik felét faszán (inkább préselni mert nem könnyű) és csak utána tudjuk rátolni a biztosítószemet. A kismotoroknál ott csak felcsúszik és kész de a nagynál nem biztos h a biztosítószem megfogná az egészet
Tudnál segíteni? Szóltam Bencének is h hívjon téged, olyan 3-4 fele elvileg itthon lesz, csak elkélne egy kis szakértelmes segítség Ha nem akk nem gond annyira mert van egy ötletem h lehetne rápréselni, franciakulccsal és egy másik láncszem lapos felével, csak gondoltam ha neked lenne vmi olyan cuccod/géped akármid ami ezt megkönnyíti akk légyszi segíts
Köszi
Én igazán nem akarok bunkó lenni, de már bocs de te mindig kihozod belőlem: szóval a büdös f*szomnak jössz fel a fórumra, ha csak folyton belém tudsz kötni, ahelyett hogy építenéd a motoros kapcsolatokat. Ezért aztán rohadt fölösleges feljönni folyton hogy a hülye Bence gyereken keress fogást, hogy már megint mit tudsz jobban nálam. Én elhiszem hogy a magad módján okos gyerek vagy meg jó arc, de ez azért tényleg sok. Amúgy is mi a pöcs közöd van hozzá.... DRZ-s kollegát kérdeztem, szerinte 120-as lánc kell, Rendásék 110-est rendeltek, persze hogy bennem van a para hogy nem lesz jó műszaki előtt két nappal.
A siófoki jobbos leágazó után, Kakasd előtt lesz balra Sötétvölgy, nagyobbacska kereszteződés, meg fogod ismerni, fasor lesz baloldalt, és külön kanyarodósáv is van asszem felfestve. Bemész, balra bentebb kis büfé, jobboldalt két elég nagy tó, ott mész tovább, beérsz az erdőbe aztán szabad a pálya
Ha holnap délután összefutunk, akkor szívesen adok kölcsön a Repsolomból, inkább egyszer ebből, mint nélküle És akkor a teszt is meglesz, nem hiszem (bár szeretnék), hogy olyan sokat tudok holnap motorozni Vagyis már ma.
Amúgy meg építem én a kapcsolatokat, ezért is mindig éjjel írok mert általában este motorozgatunk a városba... csak nem felétek építgetem mert egyenlőre van egy kis köbcenti különbség
de nem a lánc nem passzol, hanem összeilleszteni nem tudjuk profin összeér a 2 vége a láncnak ha fennt van
nem, volt első-hátsó lánckerék csere is, és nemtom milyen hosszú volt rajta, de most a 110 szemes az jó rá, örülnénk ha rátudnál nézni csak h mi legyen vele mert most már ötletünk sincs
Tudnál segíteni? Szóltam Bencének is h hívjon téged, olyan 3-4 fele elvileg itthon lesz, csak elkélne egy kis szakértelmes segítség Ha nem akk nem gond annyira mert van egy ötletem h lehetne rápréselni, franciakulccsal és egy másik láncszem lapos felével, csak gondoltam ha neked lenne vmi olyan cuccod/géped akármid ami ezt megkönnyíti akk légyszi segíts
Köszi