most megkérdeztem apumat, nincs sajna, régebben tartottunk még castrolt meg vmi noneme-t is, de fuchs az nincs, am sztem próbáld ki a repsolt , Dió dícséri, lassan majd Bence is
Üdv, huuu most fejből nem igazán megy de holnapra megmondom a tutit de pontosan az kell? csak mert van nagyon király repsol is (kis kiszerelés 150 ml) erről pozitívak a tapasztalatok, nem vágja le stb. péntekre lesz motul is 2 féle (offroad, street), csak ami volt motul még ki se lett pakolva máris elvitték mindkettőt
A siófokoi elágazó után lessz egy csomó bekötő út bal oldalt arra vannak a dombok is és csomó földes szurdok Keresgéljetek biztos találtok kedvetekre valót
még kakasd elött lekell kanyarodni balra, lesz egy halastó (gyárilag ott van, nem az elmúlt szép időben keletkezett ), az elött balra megy egy betonút, ott eltudtok jutni a sötétvölgybe, a szálkai erdőbe is, jó helyek én is ott enduroztam még pár hónapja
közvetlen ahogy szekszárdnál elkanyarodik és utána azon a szakaszon ahogy haladsz pécs felé arol az utrol szeretnénk főld utra lekanyarodni,de ugy hogy inkáb a dombok felé
hali azt szeretném megtudni töletek ami paks felől jőn ut aszem a 6os és szekszárd elöt elkanyarodik pécs fele, menek ott a dombokra fel főld utak,menénk arrafeléé hétvégén endurozgatni elöre is köszönöm
Nah, jót szerelgettünk ma a projekt 98 %ban már kész is Bence adta a helyszínt meg a mocit, Viktor a testi erőt (anélkül nagyon megszívtuk volna) én meg a szerszámokat de holnap ha mázlink van fél 7 után már arra ébredtek h a Bence kerózik a városon végig Am mondtam én h jó lesz az a lánc
Mondtam múltkor hogy a vifferrel nem megyek Nem akarom megfektetni akkor ugrott az üzlet Tegnap viszont Laci barátom fényt derített a vörsönygép elsőfék problémájára keveset nyomott a felső munkahenger.szerencsére bespájzolt és volt neki vatta új olcsón