küri[7] április 18. 15:58Hali Bazseeee9877
A gyári lánc 110 szemes!
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
Bazseeee9877április 18. 15:38Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy az SM-en gyárilag 15-41es áttétel mellett hány szemes a lánc gyárilag?
Nővérem diplomaosztója lesz Pécsen, kora délután érek haza, este meg 3 osztálytársamnak összevont szülinapi buli
Júliusban hétköznap benne vagyok a balcsi körüli túrában (akár a Bakonyba is kinézhetünk), augusztus bármikor jó
Áááááhhh, tuti hogy nem Nem is érek rá csütörtökön ekkora távra Amúgy a méretet tudom, de a Rendásék által felhívott emberke szerint másmekkora, de jó a hosszúság, remélem igaza lesz
Más kibír még a mostani lánc egy Szászvári szerpentinest?Csütörtök 4 után megyek a kollegával illetve ha bárki másnak van kedve csatlakozni Útvonal:Szekszárd-Szálka-Bonyhád-Szászvár-Komlói tető és vissza
A pólóra kaptunk árajánlatot, ezt 10 darabra számolták ki nekünk, ha többet veszünk (15 a következő lépcsőfok) akkor olcsóbb :
mellkas: 2 színnel a sportmotor felirat, 10 db felírás, 662 huf/ db
karra: 2 színnel a tolnamegyés rajz+ felirat 20 db mivel 2 karunk van 432 huf/db
hátra: 1 szöveg ($zekxárd B1ker$) 10 db 384 huf/db
hátra: 1 szöveg változó (név+moci) 1000 huf/ póló (rendes volt a csávó mert 2 felirat van de mondta h 1nek veszi)
szita sablon kell készíteni 2 dbot mivel 2 színű lesz 4200 HUF/ DB, de ha megelégszünk 1 színnel akkorr -4200 huf
szóval mennyi az annyi: 6620 (mellkas) + 8640 (kar) + 3840 (hát 1ik szöveg) + 10000 (hát másik szöveg) + 8400 (2 szitanyomat készítése) = 37500+áfa, és még a grafika nincs rajta
szóval sztem lehet egyszerűsíteni kéne, vagy azon h csak 1 színt használunk vagy lehagyunk vmit a pólóról, a pólót vihetjük mi is de 600 huf-t kérnek érte, ami sztem nem sok főleg h egész király a póló, jó anyaggal, körkörös a varrás stb.
Keki, egy olyan kérdésem lenne, hogy még régebben Bencével együtt akartatok venni valakitől gumit olcsón (18ért) csak asszem el kellett volna menni érte, ez helyileg hol van? Vagy esetleg egy honlap címe van? Csak mert engem is érdekelne, mert a hátsóm az már rendesen kopottas oldalt, és szerintem Diót is lehet érdekelné
Nem nappalos vagyok amúgy ma hoztam haza a mocit a szerelőtöl.Volt karbiszinkron állítás de csak a 3-as henger karbijának szívonyomását kellet a többihez igazítani,szelephézag ellenörzés de az is még a gyári tűrésen bellül volt A szerelő nagyon megdícsérte a viffert
Hu de jol hangzanak a dolgok A ktm-es verziobol tetszik a kaorn levo ora! Am valaki kerdezte, igen nagyon regen irtam ide, mert lusta fasz vagyok Az uj moci megvan, megerte itt rohadni( megint itt vagyok:D) A tura otlet nem lenne rossz, ugy is akarok motorozni szekszard fele, mert augusztusban lesz varosi autos vizsgam es meg kene ismerni a helyet Majd megbezseljuk
Megvan a lánc?Milyet vettél fix nittelőszemest vagy a szerelhető patentszemes verziót?Ha a szerelhető fajta akkor megoldható csütörtök péntek szabad vagyok
túl kicsik a képek + a felirat sincs variálva mert ilyen kicsiben elmosódna .... ilyen terveket csak nagyban jó csinálni, de semmi jó kép sincs hozzá, hogy lehessen szerkeszteni
Várom a szerelőkedvű fórumtagok jelentkezését, akik tudnak segíteni a láncszett kicserélésében Elsősorban flex meg egy emelőbak kell, a többi talán nekem is van
küri[7] április 18. 15:58Hali Bazseeee9877
A gyári lánc 110 szemes!
válasz erre ugrás ehhez a hozzászóláshoz előzmény
Bazseeee9877április 18. 15:38Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy az SM-en gyárilag 15-41es áttétel mellett hány szemes a lánc gyárilag?
Aaaah, mekkora kő esett le a szívemről