Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen kb lapocka magasságra gondoltuk a nick nevet
Oksa várjuk
piros felnicsík sz.tem jobban megy a motorhoz, mint a fehér, sz.tem jobban néz ki
Oké főni
majd délután lesz csinálva photoshoppal egy látványterv aztán eldöntitek, hogy jó lesz-e
Fekete poló jó,Háon lapocka magasságban nick név?Bence köszi a felnicsíkot
bazzd nem tehetek róla szar a netem kurva tarr lassú olyan lassú, h speedtestet sem tudok nézni am a te hibád, biztos h a szöszi titkárnénivel egyezkedtél a sötét szobában? nem a karbantartóval?

végül betöltött de inkább ne nézzétek meg az eredményeket
Jó, rakd már be még egyszer légyszi
am erre gondoltunk, nem egészen logó, inkább felirat Viktor jobbulást látod szurkolunk
ez sportmotor.hu logója

am lehet a 2. kép felirata kéne hátulra
Meg a Viktor pufi mellényére Amúgy az elképzelés jó, de mi a sportmotor.hu logója?
Nah itt egy nagyon rossz illusztáció h kb milyennek gondoltuk a pólót. Megfelel? vagy változtassunk? Fekete szín jó vagy pink kell? 2 darabra gondoltunk fejenként mert 1 ami mehet a motoros kabátra/bőrrucira/protektoringre, meg 1 ami normál használatra fel lehet venni pl motoros találkozón alulra
Köszi XD
Parancsolj, das Bild:
Cső
Mi a helyzet veled, jól eltűntél, már egy éve semmit nem irogattál Látom megvan az új motor, gratula, ezek szerint volt értelme a Németországban lemelózott heteknek Tulképp ez a Tolna megyei fórum, de a többi is megyeszékhely+környéke volt, nem a megye neve
alá meg képzeljétek oda a ,,Szexárd B1kerS" szöveget, csak az már nem ment painttel
Valami hasonlóra gondoltunk csak másik képpel
bocs, túra sem volt báár ha a szeki-szálka kiruccanások annak számítanak meg ma Dióval mentünk egy Szálka-Bonyhád-Szeki-Szálka kört
Igen, épp póló készítésen gondolkozunk, várjuk a te ötleteidet is Még nem volt fórum téma
Ahogy olvasok vissza, polo keszites elott alltok Kivancsi vagyok mit hoztok ki! Volt mar forum tura?
vagy vmi ilyesmi
Sziasztok! Dombovar meg szekszard kornyeke?
Mi Dióval már tervezzük nagyjából arra gondoltunk, hogy: mindenkinek fennt lehetne a saját fórumos neve a hátán, illetve a mocijának a neve, vagy csak típus/kedvenc típus. Vmi grafika a hátára, ami lenne végülis a logónk. A karjára gumimárka vagy akármi mehetne. Előre mehetne az általad említett sportmotor logó+felirat+ mehetne még a márkajelzés is. Vélemények A többin még gondolkozunk
Gratula a majdnem lánc szakadáshoz na most ezt ha fehérben is összehoznád akkor hatalmas istencsászár lennél a szememben Már az vagy
Ja vágom én is a tecsós dekorost,de csak akkor vágjunk bele ha megvan a konkrét létszám.Szerintem két szálon kéne vinni a dolgot:1 a tervezés projekt,arra gondoltam ha kapnánk engedéjt az admintol ill az oldal vezetésétől felrakhatnánk az oldal logoját szív fölé,középen a topic neve"Szekszárd és környéke motoros kör" alatta az említett motoros képek illetve ábrák.Találtam eggyet de csak az ábra kéne a többit ki kéne vágni.2 a kivitelezés pólóvétel,és a dekoros mennyiért van poló és a dekoros mennyiér csinálja meg?Árajánlatok begyüjtése,ne csak a tescost kérdezzük meg.Álltalában tudnak polót jó áron Ötletek