bazzd nem tehetek róla szar a netem kurva tarr lassú olyan lassú, h speedtestet sem tudok nézni am a te hibád, biztos h a szöszi titkárnénivel egyezkedtél a sötét szobában? nem a karbantartóval?
végül betöltött de inkább ne nézzétek meg az eredményeket
Nah itt egy nagyon rossz illusztáció h kb milyennek gondoltuk a pólót. Megfelel? vagy változtassunk? Fekete szín jó vagy pink kell? 2 darabra gondoltunk fejenként mert 1 ami mehet a motoros kabátra/bőrrucira/protektoringre, meg 1 ami normál használatra fel lehet venni pl motoros találkozón alulra
Cső
Mi a helyzet veled, jól eltűntél, már egy éve semmit nem irogattál Látom megvan az új motor, gratula, ezek szerint volt értelme a Németországban lemelózott heteknek Tulképp ez a Tolna megyei fórum, de a többi is megyeszékhely+környéke volt, nem a megye neve
Mi Dióval már tervezzük nagyjából arra gondoltunk, hogy: mindenkinek fennt lehetne a saját fórumos neve a hátán, illetve a mocijának a neve, vagy csak típus/kedvenc típus. Vmi grafika a hátára, ami lenne végülis a logónk. A karjára gumimárka vagy akármi mehetne. Előre mehetne az általad említett sportmotor logó+felirat+ mehetne még a márkajelzés is. Vélemények A többin még gondolkozunk
Ja vágom én is a tecsós dekorost,de csak akkor vágjunk bele ha megvan a konkrét létszám.Szerintem két szálon kéne vinni a dolgot:1 a tervezés projekt,arra gondoltam ha kapnánk engedéjt az admintol ill az oldal vezetésétől felrakhatnánk az oldal logoját szív fölé,középen a topic neve"Szekszárd és környéke motoros kör" alatta az említett motoros képek illetve ábrák.Találtam eggyet de csak az ábra kéne a többit ki kéne vágni.2 a kivitelezés pólóvétel,és a dekoros mennyiért van poló és a dekoros mennyiér csinálja meg?Árajánlatok begyüjtése,ne csak a tescost kérdezzük meg.Álltalában tudnak polót jó áron Ötletek
végül betöltött de inkább ne nézzétek meg az eredményeket
am lehet a 2. kép felirata kéne hátulra
Parancsolj, das Bild:
Mi a helyzet veled, jól eltűntél, már egy éve semmit nem irogattál Látom megvan az új motor, gratula, ezek szerint volt értelme a Németországban lemelózott heteknek Tulképp ez a Tolna megyei fórum, de a többi is megyeszékhely+környéke volt, nem a megye neve