Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen de Bence érdeme is én még azt tudom, hogy lehet csináltatni a tescoban is, ha a pénztárak felé mész ott lesz bal oldalt azt hiszem, nem tudom h milyen áraik vannak, csak láttam, h ők is foglalkoznak ilyennel, meg ezt a honlapot találtam itt tegnap, lehet a szerkesztés menüpont alatt kicsit egyedibbet csinálni (matricák meg szöveg mehet rá), de ez nem egészen olyan amire mi gondoltunk meg a végösszeg sem egészen olyan de majd kiötlünk valamit.
Keki te tudod már, hogy júliusban, hogy dolgozol? Csak mert jó lenne találni egy 16.a utáni napot ami mindenkinek megfelel, egy jó grillezésre A tegnapi napon elég kevesen voltunk de a Bencével tartottuk a frontot
Hazaértem, nem szakadt el a láncom
Helló amit a virtual-tunning rovatba írtál az kurva nagy ötlet majd keresgélek én is a neten hátha találok figurákat,aztán fel kéne mérni ki az aki komolyan igényli a pólót és lehet érdeklődni hol mennyi az már most biztos ha többet rendelünk ólcsóbb.
Nem kellett helyszinelni
Hali mindenkinek.Jövő hét vagy utána való hét péntektől vasárnapig /3nap/ lemegyünk horvátba.Ha valakit érdekel a dolog az jelezzen és leírom a részleteket.
és te mentél ki helyszinelni?
Ma volt a vasútállomásnál 1 súlyosaBB MOTORBALESET!
a faszi előtt megált a kocsi h beálljon 1 parkolóba. A motoros szabályosan ki akarta kerülni a kocsit, de az utas gondolt 1et h nem vár a parkolóig és kinyitotta az ajtót h kiszáll.
A motoros meg bele az ajtóba!
Lábtörés és kéztörés
Súlyos testi sértés ! Bcs
Szeretettem volna a rendszámot megnézni, de hirtelen történt nem tudtam másra figyelni,
mint írtam még oldalt a füves kavicsos részen csúszkáltam egy darabig,
aztán rámdőlt a motor és tovább csúsztam mire megállt a kocsit szinte nem is lehetett látni (cserbenhagyás)
Aztán még ki kellett másznom alóla, pont partoldalon ált meg -30 foknál alig bírtam felemelni.
Hát ennyi
jah, a szén, az jó volt :D
sz.tem a Júliusira megyek, ezt kihagyom, mert még nem szilárd az a dolog ... , aztán beennék a zsirosból, biztos jót tenne :D meg ha útközben rám jön a cifra .... sajnos .... nem terveztem ... képeket csináljatok azért, megnézem őket, meg feldobhatjuk ide is ! :D
viktornak megfogta a hasát a szén-tabletta
Viktor rád számítsunk holnap Vagy még mindig beteg vagy
Eddig úgy néz ki azért leszünk egypáran
De csak rájönnek az emberek hogy szinte nincs olyan helyzet ahova motorral nem férek be...
Hát ja, gondolom így is örült, hogy meg tudta fogni a gépet nagyobb borulás nélkül, nem hogy még közben rendszámot olvasgatni...

Ez Hungarisztán....
így utólag azt kellett volna szerintem is, de neki négy kereke van és nem kel féljen ha lemegy padkára. Biztos úrnak egy rendszámot kellett volna néznie aztán amikor szolgálatban van szét szivatja ha helyi volt az illető, csak hát én sem a rendszámot figyelném. Lehetett volna sok mindent csinálni.

Én egy német rendszámos merci elé mentem a pirosnál azt halálosan megfenyegetett hogyha megállunk agyoncsap Ilyen a magyar ember nem tudja elfogadni hogyha valaki megelőzi vagy jobban halad mint Ő...
A bú mellé egy kis örömöt is Megvan a forgalmi vizsgám is szóval jövő hétre úgy néz ki, hogy meglesz a jogsim Utána lehet majd menni csapatni
Utána kellett volna menni, szolgálatit kivillantani azt "Jó napot kívánok, iratokat kérném" címszóval megrugdusni pár helyen ahol a ruha takarja
fasza ....
valahogy nemjön össze hogy egyszer ütközzünk xD
ahaaa az én voltam
feljösz kakasd felé a háromsávoson és ahol levan szakadva a z út :D félsávos lezárás van, na ott tegnap előtt azt hiszem
megkeressük a mercist és ki kell dekorálni az arcát egy cross csizmával, vagy menet közben lerúgni a tükröt, megérdemelné
Ma dobtam el elősször az sv-t. mióta megvan
Szálkáról jöttem hazafelé és egy fehér merci kishaszon gk rámhúzta a kormányt előzésnél. Nem volt mást választásom le az útról
Az út mentén mentem kb 10-15 métert,fűben lassan fékezve. nem volt elég jött a kanyar muszáj volt erősebben fékezni ekkor csúszott ki a vas és eldőltem

A lényeg h nem lett bajom és a motornak sem, nem tudom h lehet ezen csodálkoztam de semmi karc
És a lábam se fáj pedig farmerban voltam.
hol? :D:D v mikor? bonyhád után a lámpáknál?
Enjoy én intettem bonyhád határába a lámpánál