Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mlegeszik az idő
Kellene csapni 1 kört ma
Most néztem a térképen, Foktő ott van Kalocsa mellett, sztem kinézhetnénk De nekem mindegy
Amúgy köszi neked is
Hát sajnos az EC az ugrott, mert változott a versenynaptár meg a helyszín is ... nem tudom , hogy miért: http://langermotorsport.hu/ver...
Grat, tudtam én , hogy menni fog!
Kössz névnapos
Gratulálok motorszerelő bácsi
Köszönöm Biztosúr
Gratulálok!
Elismerésem uram!
Na szóval Viktor valami hasonlóval kúráld magad
Ha valakit érdekel, sikerrel túlvagyok azon a fránya érettségin
Viktor: látszik, hogy hova fajult a világ, mindenki vizipipázik Szombatra meg feltétlen gyógyulj meg, mert szalonnasütögetés lesz, másnap meg EC Felsőnána Igyál egy kis gyomorkeserűt
Levi: ma este matt részegen én mindenen röhögni fogok
jéé, télleg, 1x vettünk ilyet, csak most nézem , hogy ez valóban vizipipába való XD nesze neked GOOGLE, beírom h széntabletta erre ezt vágja ki elsőnek Hát a szombat nem tudom még, mert még mindig elég sűrűn megy a dolog .... de lázam már nincs, ez már jó ... szívesen a tükrös dolgot
Grat Bence ! Most legalább megtanítják hogyan kell megnézni az olajszintet a blokkban Előre bocsánatot kérek nem sértésnek mondtam, de szerintem már te is nevetsz rajta
Vielen Dank Herr Weisz
Grat.
Köszke te puncis
grat kukis
Felvettek a MAMI-ba Úgyhogy most öröm és bódottág van
Na megyek enni meg motogp-t nézni
Én benne vagyok Szereztél kamerát?
Nem csak esküvőre megyek 3-kor kezdődik 4-re vége,utánna mehetünk ha jó így neked.De mehetünk a Szászvári szakaszra is.a komlói tetőig pár oda-vissza belefér sötétedésig.
Délután esküvő, és utána motor? Mert este, sötétben nem sokat látna a kamera Vagy mikorra gondoltad
Szabad vagyok de du.esküvőre vagyok hivatalos.Utánna esetleg egy csibrákring Videoznánk?Mit szólsz
Jövő hét szombat esetleg egy Kecskemét