Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor majd drukkolok az AF one-ba
Nem tudom, pénteken kapom az értesítőt az eredményről, holnap meg kezdődik az érettségi úgyhogy izgulás van ezerrel A légszűrő melyikbe lesz?
Köszi délután gurulok a szerelőhöz,vagy lehet hogy úszok Na mizu fölvettek a Mami-hoz
Boldog szülinapot Weisz Úr
Köszi nem kell csak tájékozodom hogy van-e vagy a neten guberáljak
tegnap előtt cseréltünk a motorokban olajat xD vagyis a két nagyobban mindkettőbe Motult :D
Szívesen elrakassak neked ha van?
Ja, és ha valakinek mától Motul cuucos kéne, akár olaj vagy egyéb ápolási cikk, akkor jöjjön bátran mert megkezdtük azok forgalmazását is
becserélem a 3 motort hilcznél 1 grizlire úgyis úsznak az autók nála :D meg szerintem a motorok is
Köszi hogy rákérdeztél a szűröre
nem kell holnap viszem/úszok vele tolnára szerelőhöz azt mondta csütörtökön vihetem is.
nah ja, ha ezek a feltételek közül akár egy is megvalósulna én nagyon boldog lennék, de nem fog, sőt úgy néz ki, hogy lehet megint jön az eső
jólvan azért látom felétek sincs nagy gond jól felmelegedett aszfalt tapadnak a motorok csak kár hogy a nap a szemedbe süt :\
És bocsi az offért
Hát nem, főleg hogy nem is lett meg.

Szálkai jelentés: Az első tóból (Zsók Csaba tava) folyt ki nagyon sok víz, ami ha szálkára bejöttök az első híd FELETT folyt át, ezért a forgalom le is lett állítva, mert elsodorta volna a kocsikat. A bal oldali legelső utcában az ablakok alatt állt a víz kb fél méterre, de már apad. A kispatak is kiáradt, egybefolyt a töltésen át az kis horgásztóval, majd a kis horgásztó a gáton keresztül egybefolyt a nagytóval, a strandon állt a víz. És ha vki ezek után mégis jönne szálka felé motorozni, és esetleg találna egy rendszámtáblát az legyen szíves és szóljon, mert nekünk az első leszakadt a kocsiról akkora víz volt. Köszönöm

Híreinket hallhatták Szálka településről
de nem is a ti napotok vagyis apudé
de most meg már az eső állt el háát noé ez nem a te napod
az a bárka nem jött össze xD rossz fát hoztak xD meg nem volt szögem meg csaj se de mos van csaj meg jó fa meg szög xD
hali

pentek vagy szombat euroring erdekelne vkit?
már megint bárkát építesz? mi vagy te Noé? ez már hányadik, múltkor is nekiálltál egynek, csak abba még csajokat is akartál rakni, azóta laci megtérített?
nincs idő Dt-zni megjött a fa, építem a bárkát csak japán motorokat vinnék de lehet helyet hagyok 1-2 ktm-nek
huuhh tényleg most nézem én is csak a képet ez nem a gyomrodba való hanem a vizipipába ilyet vegyél be ettől lehet jobban is leszel
szén tabletta lol (képed) :DDD azt inkább ne egyél szíííííjaaaaaaad
Jobbulást kívánunk neked!
Ha valakit érdekel, most nyílt egy új horgásztó a szomszéd pincéjében.
Egyenlőre a népszerűsítés miatt napijegy sem kell
Csak gyertek és élvezzétek.
Gyógyulj meg mihamarabb főleg szombatra
Gyanús volt nekem, hogy egy nap alatt meggyógyultál, és itt is a böjtje Köszi a tükrös intézkedést, úgy néz ki csütörtökön hoznak fateromék