Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ srácok! Nekem annyi, 39 fokos láz imádom + 10percenként vadvizi csobogás a klotyóban barna szirup formájában, kétlem , hogy ez lenne az új Nestlé termék kb. 3-4 nap mire lemegy , remélem jobban leszek, vagy 5 féle gyógyszert szedek, széntabletta, rubophen, stb. stb., hasmenésre dolgok, na nem is húzom a dolgot, csak ezt akartam:

17:00
Motokrossz
Világbajnokság,Németország

19:00

Enduro
Világbajnokság,Spanyolország

AZ eurosport 2-n ! Hátha érdekel valakit én nézem, na legyetek rosszak, időre meg csak annyit , hogy felhőszakadás vannnnnnnnnnn
köszi
én benne vagyok várj egy kicsit átszerelem a wr blokkot egy csónakra és már megyek is te miért nem randalírozol a dt-vel? ilyen időben a lagjobb
dejó hogy endurom van xD idejött egy markoló meglátta hogy mekkora víz van aztán elment 14:30kor arra kelek hogy egy tenger van előttünk xD mit megnem élnek a mai fiatalok xD
vadvízi evezést szervezek az udvarunkban, illetve a 6-os számú főút 153-154-es km köve között az udvarunkban a vízmélység átlagban 10cm, a fűúton 20cm de sok helyen meghaladja a 40 cm-ert
Nincs mit, ha ilyen problémád van akkor nyugodtan szólhatsz.
Jó utas voltál!
Az 50-es átmérőjű 2510 ft, a 60-ast nem tudom pontosan, de olyan 3000 környékén lesz

Más: Dió, van kicsi láncspray, 150 ml-es kiszerelésben, Repsol, 1550 Ft.
Jah és köszi szépen a fuvart , remélem jó utas voltam
tudsz írni a srácnak, ha nagyon akarsz, van eladó holmija, és ott lehet üzenni neki, sportmotor.hu-n keresztül. (meg ott a tel. száma is)
múlthéten molon láttam tankolt és ahogy néztem szerintem zavarba jött mert lefullasztotta de utána szépen ment keréken hatalmas nagy ember úgynézett ki alatta az smr mint alattam egy simo
Az a fickó lesz az, valamilyen Dávid... sfan néven van fenn az oldalon, ha beírod az oldal videókeresőjébe, hogy Ooops!, akkor kihozza a videóját (én már írtam neki de nem válaszolt )
Amúgy a DR-Z lánccal az a baj, hogy végtelenített, nem lehet csak úgy szemeket kivenni . De szerintem nem is túl célszerű Csak nincs ZS egyelőre újra
Amúgy itt vagyok Pesten, holnap lesz a beiratkozás/felvételi a MAMI-ba
Mi a stájsz Weisz Úr, tuningoljuk a VFR-t? Vagy CiBeRét?
jujj tényleg akit mondatok hogy 560 smr-el mászkál én azt egyre többet látom bonyhádon, fekete-fehér szerelésbe
Szia,megtudnád kérdezni nálatok mennyi egy ilyen szűrő.A lényeg hogy a felfogatási átmérő 60mm.Köszi
A nittelőszem az amit úgy kalapálsz/nyomsz össze.A patentszem lényegében ugyanaz csak azt egy rögzítő villás alaku alátét biztosít.
értem már patent szem meg a nittelőszem nem ugyanaz én azt hittem hogy a nittelőszem olyan mint egy sima láncszem vagyis inkább hogy egy sima láncszem és egy láncbontóval kilehet nyomni belőle a stiftet de akkor nem

Mi apuval azt csináltuk az 50-esen, hogy flexel elvágtuk a láncot, kiütöttük belőle a stiftet kivettünk 2szemet és viszanyomtuk a stiftet és elkalapáltuk a végét, de ezt azért már 125-ösön se merém beválalni (azért csináltuk mert nem tudtak rendelni lánc szettet, már uj van rajta)
Ja és még annyi hogy a nittelőszemes csak spec szerszámmal rakható össze és roncsolással szedhető szét.A patentszemeshez elég egy fogó vagy csavarhúzó.
igen tudom de én az összerakás miatt írtam
50-est dobtam el, láttad ilyen cross jellegü enduro gumik vannak rajta, és addig döntöttem hogy lementem a bütykökről.... ezért jobb a supermoto
ha nincs rajta nittelőszem(patentszem ) akkor egyszerű flexel elvágni leggyorsabb a megnyúlt lánccal már úgyse lehet mit kezdeni
Meglátjuk mire lessz idő a láncserét ha nem nittelőszemes megoldjuk ha gondolod,ha nittelőszemes Laci barátom apró pénzér megcsinálja és megvárhatod
motoroddal mi lett? a 125öst dobtad el?
és hogy még egy jó hírt is mondjak kb 1 órája csunyán eldobtam a dt-t, arcoskodtam haveromnak hogy tudok utána menni 320d kombi bmw de nemjött össze a ráfordulás az egyirányura ás nem maradt bör könyökömön térdemen csuklomon
cseréld le minél hamarabb,legalábbis szerintem, a drz be már van erő és ahogy kopik a láncod és a fogaskereked eegyre könyeben eltudja szakítani a láncodat vagy ledarálja a fogaskereket. vagyis hát én szerintem a képek alapján nagyon is cserésnek tünik.
ráülsz a motorra és a sarkaddal nyomkodod a láncot, jól lehet érezni hogy feszes vagy nem azt a közép utat kel megtalálni hogy ne legyen feszes de ne is lógjon, ha bevan így állítva akkor a hátsó fogaskeréken megfogod valahol középen a láncot és hátrahúzod nem szabad nagyon elmozduljon max 5mm
Én nyomtam rád egyszer Hányszor lehet? Nem állsz egyelőre túl jól
Én nézek de nem látok