Szerda-csüt-péntek érettségi, nem tudom mikorra vagyok beosztva (remélem szerda és túl vagyok rajta), de utána összefuthatunk, este akár egy sörre/borra is
Aha jólvan,hát szerintem ahogy a láncot elnézem a fogaskerekek is eléggé elhasználódtak.De ha úgy adódik koccanhatunk egy rátekintésre.Most 2 napig meló utánna jó vagyok elvileg
Először is kúrva laza a láncod,és a képek alapján elég szar állapotban van.a lánckerékről nincs képed ahol a fogak látszanak?Tudom szólhattam volna elöbb is Viszont még tudsz állítani egy kicsit de valószinü ezután már nem mert az lessz a vége.Az utolsó kép te vagy a derbivel
Okés van 3 szánkó a padláson,ja igen légyszi meg azt nézd meg hogy hol álla kerék tudod az a jelölés a villán.Minnél hátrább annál nyúlottab a lánc.Tanyáról jöttünk haza.
Na cső a tegnapi lánc-lánckerék témán felbuzdúlva ellenőrzést végeztem és szomorúan tapasztaltam hogy a vörsönygépen kuka a hátó kerék még jó hogy van-volt egy donor azon meg szinte új gyorsan kicseréltem.Amúgy a vifferen biztos feszíteni kell a láncon mert a múltkori túrán éreztem hogy alacsony sebességnél eléggé rázza Majd mondom a szerelőnek hogy pillantson rá
Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Szobrászként elnyertem Pécsett a Public Art 21 Párbeszéd kiállítási lehetőségét. Az első 3 díjat közönségszavazás alapján döntik el, melyben számítok a segítségetekre. A http://art.pte.hu/21parbeszed/ linken szavazhattok a mozgó padra, amit készítettem. Képet és riportot is találtok róla a honlapon ha a pályamunkákra kattintotok és jobb oldalon kiválasztjátok a 12-es helyszínt.
Ha tetszik nektek, kérlek szavzzatok: Kovács Kolos Márk: Mobil pad II.
Szavazataitokat július 30-ig adhatjátok le.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Kolos