Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja jólvan,köszi majd legközelebb ha gurulunk elhozod addig ráér.
Kein Problem, Herr Weisz Csak gondoltam újfent megkísérlem a gumipókokat meg az FBS-t visszaszolgáltatni jogos tulajdonosának
Kerestél bocs csak nyakig festékes voltam,konyhát festek.Mi a szitu
Örömmel tudatom veletek, hogy nekem is végre elkezdődött a nyári szünet. Ma befejeztem az infó érettségimet, az írásbeli 88% lett a szóbelim meg 100% így az össz 90% Végre vége az egésznek ha a jogsi is meglesz lassan akkor már csak a motorozás marad
süt a nap meg minden aztán nagy jégeső esik
megyünk, amint jó idő lesz
jöhettek még arrafelé
majd rakok fel
punnyadás egész nap......
kicsit rövidebb volt a pálya vége, mint kellett volna, a visszafordítónál, meg pont ott ahol fordulgatsz körbe körbe a végén, ott van a lefolyó rész is, egy átívelő fém vízelvezető de hosszú nagyon, és azon fordulgatni pláne ha szarabb idő van nem kellemes , de nem sopánkodok mert faszán ment, csak a vizsga is így menjen
jaaa, azt hittem elírtad
ybr nem cbr kollega :D
repsolos cbr volt?
tnap? egy ybr-es sráccal?:D azok mi voltunk
levi, majd rakdsz fel képeket a motorodról? kíváncsi vagyok milyen
bonyhádon a molrol ordítottam utánad... de te csak mentél be a városba :D leglaábbis asszem te voltál :D
Nem értem az összefüggést a rutinpálya elhelyezése és a motoros tudásod közt
Jó a kertitörpétek
uha, nem rossz, mintha én már hallottam volna :) ablakból néztem mikor mentél, lefele, de csak annyit hallottam hogy durrog vissza, mert ment a zene
köszönöm! :)
meeeeeegjööttt a doooooob jeee
Történelmi pillanat, a Szekszárd és környéke motoros kör topic elérte a 100. oldalt Grat hozzá mindenkinek aki írt ide
gratula hozzá én még csak most kezdek izgulni meg elolvasni a könyvet

jah jó volt a rutin, saját géppel toltam meg sajáttal is vizsgázok majd, csak furcsa volt mert ez a gép nem tud lassan menni szinte végig behúzott kuplunggal gurultam át mindenen de ahhoz képest hogy egy gyár vagy telephely bejárója volt kialakítva rutinpályának jól ment
grat viktor