Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ricsi, inkább indulj el lepsény felé
Köszönöm már megoldódott!
Kőszi ezt boknak vettem Az én dekoltázsom nem is érdekel? A kőműves dekoltázsom
Bakker, az arcát, haját, szemét nem is nézted mi? Csak az a fránya felső!
Ha nem bírsz rá, tesztelésben szívesen segítek bármikor.
Legalább most már érdemes lesz bemenni hozzátok, nem csak veled futok össze mindig a pult mögött.
Szeva Janko!Igen ő az egyik A másik még teszt alatt van de ő is nagyon csinos...
Mindenhez, 6/12 V 1,5 Ah-120 Ah ig. Digitális! Egy szuperkütyü.
A Kadocsán lévő fószert nem minősíteném, de a Móri úton, a volt UNIX udvarában van egy "kipufogó doktor". Nekem segítettek, igaz autó ügyben. Láttam náluk mindenféle szerszámot, csövet dobot stb...
Arról tudsz valamit, hogy hogyan kell télen ezeket az akksikat gondozni?
A vas kb 3-4 fokban lesz. Azt mondják, hogy meleg szoba, aztán tavasszal feltöltés...
én tavaly újítottam a tesco-ban egy töltőt, azt kimondottan azért, mert autó/motor állásba kapcsolható. hasonló pénz volt az is + egy faék egyszerűségű töltöttség ellenőrző is van rajta.
Akkor valószínűleg igazad lehet, mert kb ezen az áron vettem. Akkor biztos, hogy jó hozzá az Aldis cucc...
Hat fiola volt, ez biztos. De ha a fiolában folyadék volt, akkor az sem zselés - más kérdés, hogy még az üzletekben is "zselésnek" hívják a zárt, folyásmentes akksikat, hiszen a köznyelv így ismeri.
(mondjuk az árából gyorsan kiderül: a tíz amper körüli savas akksik 13 - 14 000 forintba kerülnek, a zselés ennek legalább a duplája)
Bográcsoztunk,aztán megjött az ihlet: Úgyis cserélni kellett volna,alig volt már 90%-os
Mondtam,hogy utálom a 190-est,erre való! :)))
Igen, biztos, hogy zselés akksi. Idén tavasszal vettem a Csavar-Akkuban, és ott töltögette fel a srác, 5-6 kis fiola volt külön...
Hol vannak ilyenek Fehérváron?

Ami a Kadocsán van, abban az ürgében már csalódtam...
Valahol az Auchan környékén van egy kis műhely, az az ürge jó, csak már nem emlékszem, hogy hol...
biztos hogy zselés akksid van? a motor akksik szinte 100% -a savas, jó esetben fekete, zárt gondozásmentes - de abban is sav van.
ahhoz mindenképp jó bármelyik hagyományos töltő, megfelelő teljesítmény esetén persze...
Bármelyik kipufogós hajlít csövet amilyenre akarod....
Nem 200, hanem 2000 az évjárat!
Kedves Mindenki!

Szeretnék egy 200-es évjáratú, 600-as Honda Hornethez kipufogókönyököt hajlítani, de a környéken nem találok ilyen emberkét.
Tudtok nekem segíteni? A neves kipufogógyártók aranyáron akarják ezt adni!
Köszi előre is!
Ez az akkutöltő zselés akksihoz is jó?
Látom, hog yazt írja, hogy minden típushoz, de...

Köszi!
hát a rossz motyókat én is kidobáltam vagy el ajándékoztam már de ezzel a tv-vel úgy voltam ki tudja mit hoz még a jövő.......
Én rossz hifi-t, számítógépmonitort, vagy házimozit keresek. Főleg rossz erősítőre, vagy hifi, házimozira vadászok. De nem régiben volt lomtalanítás és mindenki kidobta amilye volt. És kaptam is, hogy "hábakker, jókor szólsz." Ez van.
ja most látom hogy Ricsi megoldotta akkor már nem aktuális
Szia tv ügyben én is tudok segíteni be is viszem f.várra ha kell hányinger ez az ország....... ha kell a tv :70 kettö44hetvenkettö93