Ha nem bírsz rá, tesztelésben szívesen segítek bármikor.
Legalább most már érdemes lesz bemenni hozzátok, nem csak veled futok össze mindig a pult mögött.
A Kadocsán lévő fószert nem minősíteném, de a Móri úton, a volt UNIX udvarában van egy "kipufogó doktor". Nekem segítettek, igaz autó ügyben. Láttam náluk mindenféle szerszámot, csövet dobot stb...
Arról tudsz valamit, hogy hogyan kell télen ezeket az akksikat gondozni?
A vas kb 3-4 fokban lesz. Azt mondják, hogy meleg szoba, aztán tavasszal feltöltés...
én tavaly újítottam a tesco-ban egy töltőt, azt kimondottan azért, mert autó/motor állásba kapcsolható. hasonló pénz volt az is + egy faék egyszerűségű töltöttség ellenőrző is van rajta.
Hat fiola volt, ez biztos. De ha a fiolában folyadék volt, akkor az sem zselés - más kérdés, hogy még az üzletekben is "zselésnek" hívják a zárt, folyásmentes akksikat, hiszen a köznyelv így ismeri.
(mondjuk az árából gyorsan kiderül: a tíz amper körüli savas akksik 13 - 14 000 forintba kerülnek, a zselés ennek legalább a duplája)
Ami a Kadocsán van, abban az ürgében már csalódtam...
Valahol az Auchan környékén van egy kis műhely, az az ürge jó, csak már nem emlékszem, hogy hol...
biztos hogy zselés akksid van? a motor akksik szinte 100% -a savas, jó esetben fekete, zárt gondozásmentes - de abban is sav van.
ahhoz mindenképp jó bármelyik hagyományos töltő, megfelelő teljesítmény esetén persze...
Szeretnék egy 200-es évjáratú, 600-as Honda Hornethez kipufogókönyököt hajlítani, de a környéken nem találok ilyen emberkét.
Tudtok nekem segíteni? A neves kipufogógyártók aranyáron akarják ezt adni!
Köszi előre is!
Én rossz hifi-t, számítógépmonitort, vagy házimozit keresek. Főleg rossz erősítőre, vagy hifi, házimozira vadászok. De nem régiben volt lomtalanítás és mindenki kidobta amilye volt. És kaptam is, hogy "hábakker, jókor szólsz." Ez van.
Legalább most már érdemes lesz bemenni hozzátok, nem csak veled futok össze mindig a pult mögött.
A vas kb 3-4 fokban lesz. Azt mondják, hogy meleg szoba, aztán tavasszal feltöltés...
(mondjuk az árából gyorsan kiderül: a tíz amper körüli savas akksik 13 - 14 000 forintba kerülnek, a zselés ennek legalább a duplája)
Mondtam,hogy utálom a 190-est,erre való! :)))
Ami a Kadocsán van, abban az ürgében már csalódtam...
Valahol az Auchan környékén van egy kis műhely, az az ürge jó, csak már nem emlékszem, hogy hol...
ahhoz mindenképp jó bármelyik hagyományos töltő, megfelelő teljesítmény esetén persze...
Szeretnék egy 200-es évjáratú, 600-as Honda Hornethez kipufogókönyököt hajlítani, de a környéken nem találok ilyen emberkét.
Tudtok nekem segíteni? A neves kipufogógyártók aranyáron akarják ezt adni!
Köszi előre is!
Látom, hog yazt írja, hogy minden típushoz, de...
Köszi!