Egyébként meg a Sobri Jóska Kalandparkban voltam ma a kollégáimmal. Ha még nem voltatok, tudom ajánlani a meglátogatását. Nagyszerű élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
Jó reggelt!
Most bukkantam erre az oldalra, gondoltam, megosztom, így a téli generál előtt hasznos lehet...
Lehet találni jó dolgokat és főleg jó árakon.. EHUN VAN E...
Most raktam fel rá a 190-est,de hiba volt!
Előtte a 180-szélessel semmi hasonlót nem éreztem!
ezt nagyon nem nekem találták ki,egyszerűen nem illik a motor karakteréhez........
sziasztok!
Kérdésem lenne Yamaha xj 750 re jó é a 900 as karburátor sor?
Vecsésen a bontóban van de tutira kell mennem mert nem veszi vissza ha nem stimmel!
Á, szóval ma fél kettő körül veled futottam össze Battyánnál a két kanális közt. Csorogtál le Polgárdiba.
A következő kanyarra majd én is beneveznék mellétek, ha lehet, de ma sajnos még csak Fehérváron közlekedtem egy nagy "T" betűs "rajtszámmal" a hátamon.
Pénteken szorítsatok nekem és ki ne merészkedjetek az utcára délben! Forgalmi vizsgám lesz.
Virágokat helyben, tapsot az öltözőmben fogyasztom.
Én nem tudtam berúgni az enyémet...
Egyébként meg a Sobri Jóska Kalandparkban voltam ma a kollégáimmal. Ha még nem voltatok, tudom ajánlani a meglátogatását. Nagyszerű élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
reggel csak úgy próbaként berugtam a mocimat a -1 fokban, és most hogy beállítottam a szivatót rendesen, 4.rugásra elindult
Most bukkantam erre az oldalra, gondoltam, megosztom, így a téli generál előtt hasznos lehet...
Lehet találni jó dolgokat és főleg jó árakon..
EHUN VAN E...
Előtte a 180-szélessel semmi hasonlót nem éreztem!
ezt nagyon nem nekem találták ki,egyszerűen nem illik a motor karakteréhez........
Csak nektek, csak most
Kérdésem lenne Yamaha xj 750 re jó é a 900 as karburátor sor?
Vecsésen a bontóban van de tutira kell mennem mert nem veszi vissza ha nem stimmel!
A következő kanyarra majd én is beneveznék mellétek, ha lehet, de ma sajnos még csak Fehérváron közlekedtem egy nagy "T" betűs "rajtszámmal" a hátamon.
Pénteken szorítsatok nekem és ki ne merészkedjetek az utcára délben! Forgalmi vizsgám lesz.