Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia szívem motoros királynője! Hogy lennék a fórumon , amikor minden szabad percemet a barátnőmnél töltöm?
Sziasztok. Magasépítő technikusi végzettséggel keresek építésvezetői, vagy bármilyen más munkát Fehérváron, vagy a környéken. Köszi!
ilyen hidegben?
Hát ezen beszartam...
azt nem írták mennyi a szervízintervalluma
link

felültetve
Hali Berber papa, rég láttalak itt
Szia!
Ugye Te valahol Maroshegyen, talán a Brassóiban laksz? Annyira ismerős a zöld VFR-ed, mintha már toporogtam volna mellettte, vásárlási szándékkal....
Kicsi a világ... Mindenesetre üdv itt!
Na még 1 kép.
Én voltam tegnap motorozni a Mátrába nagyon jó volt, csak marha hideg. Este fél 10-re értem haza szétfagyva, Mátraházán olyan este 8 körül lehettem -1 fok meg párás nedves aszfalt. Mit ne mondjak a lábtartó nem karcolta az aszfaltot.
Frászt, mindenki motorozik!
Ha jól tévedek nekünk van egy közös ismerősünk.
jelentem a fórum kihalt
Szép napot. Látom haldoklik a fórum megint
A csocsó asztal jól vizsgázott! Kétszer kikaptam kettőből!
De a játék volt a lényeg!
részvétem a motoros társunk családjának! Mindenki nagyon vigyázzon magára! Senki nem vigyáz ránk!
Meg hoztam a másik csocsó asztalt Picit jobb mint a másik
Hellosztok!

Most nem rég a 63-as úton történt egy motoros baleset. :( Sokat nem tudok de többet mind amenyi a rádióban volt.Először csak egy rendőrt láttam azt hittem kis kocc.És mikor közelebb értünk..... :( Egy kék Yamaha állt az úton egy motoros pedig ott feküdt mozdulatlanul.:( Nem láttam jól a motoros arcát csak annyit láttam hogy kopasz volt,kicsi szakállás és fekete ruhában volt.Aki többet tud szóljon lécci!
Hohó ez nem is hülyeség! :)
Sziasztok!

Hatalmas nagy kérésem lenne: 2000-es 600-as Hornetem van. Ehhez keresek a kipudob és a leömlő közötti csövet, vagy nagyon "occsóér" cső+dob kombót. Az sem gáz, ha rottyra van törve a dob, nekem csak a cső kell...
Az egyik barátom gyártana nekem sportkiput, viszont a srác Angliában van, és látatlanba ezt a csövet nem tudja lehajlítani. Van valakinek vmi nagy ötlete?

Köszi előre is!
*leszel
Üdv!
Ricsi holnap elszel kávézóban?