Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Tegnap este tették közzé:
Az útvonal :

11:00 kor indulás a Plázától. Váci út , Bajcsy Zs, majd Astória, Erzsébethíd , Hegyalja út, Bach - M1-M7 közös , majd M7 ! ( pályamatrica ! )
Fehérvárnál le a 8-asra. Első nagy gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában. Érkezés 12-12:15 körül. A parkolóban 10 perc ácsorgás , pisi melegedés. Utána 8-ason Várpalota majd Veszprém . Itt is a Tesco parkoló a találkozóhely. Aki itt akar csatlakozni az 1-re menjen oda . itt is 5-10 perc várakozás ( itt van egy ömv kút akinek kellene tankolnia )
Innen irány ajka , érkezés 13:30-40 között. Az ajkai helyszint pontosan még nem tudom, de addigra gondolom ez már véglegesedik, igy a veszprémi megállónál már lehet véglegesíteni mindenki számára.
Aztán vmikor a program befejezése után haza .
útvonalbiztosítók mennek igy lesz kisérő motoros brigáds .

De a fejlécben ott a link a teljes cikkhez.
Én sajnos nem tudok menni, mert tegnap szóltak, hogy szombat-vasárnap meló van... Baxa meg.
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség!
Valaki innen ismeri személyesen pepét a festőt? Esetleg ha ma arrafelé motorozik beézne hozzá? A lényeg hogy van egy kawasaki idom lefújva és arról szeretnék pár képet kapni hogyan is áll a munka valójában! Mert mivel most nincs net elérhetősége nem tudja nekem felrakni netre! Szóval aki arrafele jár annak nagyon megköszönném a segítségét!
Én azt mondom, hogy költsd el azt a százast, de ne ezeknek a faszoknak add, hanem fizess be egy vezetéstechnikai tréningre. Egyrészt sokkal többet érsz vele, másrészt meg azért közúti tapasztalat nélkül kimenni a darálóba öngyilkosság.

Tudom ajánlani még, NAGYON jó könyv ebből rengeteget tanultam:
http://ddl2.data.hu/get/0/2251...
(ha papíron kényelmesebb, media marktban meg lehet kapni 4.500-ért)
na ja nemhivatalosan én is tudnék

De, vajon mi az a 10 dolog ami egy hivatásos b,c tanfolyamból kimaradhatott elméletileg 1X éves koromban szereztem meg smkp, 18ban b,c Hivatalosan is kellene lenni lehetőségnek arra, hogy "különbözeti"kresz" majd gyakorlati vizsgát tegyek.
Azt a 2 órát a rutinra beáldoznám, meg esetleg 1-2-t a városi közlekedésre, és 35-40 (max) meg is lehetne. De most azért járjak végig 100ér egy tanfolyamot, mert anélkül nem mehetek el 25ér vizsgázni?
A büdös életbe nem fogok, ha elkapnak jogsi nélkül akkor ebből 4x30.000 (elvileg ennyi a kategóriaidegen jármű) mellett statisztikailag elmotorozok még vagy 10-12 évig
Az érdi Bilig autósiskolába "jártam".
Jelentkezni voltam náluk (pénzt befizetni (40000.-)) és utána csak vezetni.
Van valami a gurulásról? Lehet, hogy szar időben is elmegyek, csak azt kéne tudni, h merrefelé mennek, ill. mikor érnek ide
Tényleg kipróbálhatnánk egyszer egy más mellett űlve. Bár lehet ívet húznánk aztán annyi lenne a gépnek.

Megyek, mert holnap kelek. Útálom az 5 órát! Takker jól mondta. Puszticcsa az agysejteket!
Én nekifutottam, hogy csak vizsgázni hogy lehet. Több levélváltás után az NKH hivatalos álláspontja szerint csak leigazolt(és kifizetett) tanfolyam után mehet az ember vizsgázni. Ám a közeljövőben lehet valami változás, de sok jóval nem bíztattak....
Esetleg nem tud egy jó osztrák vagy szlovák vizsgaközpontot valaki :D
Jaja, de előtte megbeszéltük!
Szerintem a 750-es zöldre gondolok. Igen szép motor volt, csak drága.... ill. nekem drága.
Tényleg nagyon egyben volt az a moci, pedig 97-es 56000-el adtam el ha jól emlékszem.
Na még 1-et.
OÁÁÁÁÁ, tiszta unalom újra végig hallgatni a kreszt
Ez a 750-es zöld nagyon patika, talán a legszebb F-es VFR
a-a Én idehaza ő odahaza gondolom
Hali.
Valóban a Brassóiban lakom, de ez a zöld VFR igazándiból metál fekete és nem eladó sőt nem is volt az.
De volt 3-4 éve egy 750-es zöld VFR-m ami eladó volt lehet hogy arra emlékszel?
Most ott ültök a gép előtt mindketten egymás mellett, és egymásnak irogattok?
khmm, és ki az a szerencsétlen áldozat?
Köszi
ha idén már nem is, de talán jövőre akár össze is futhatunk.
Hogy van kis gépezeted? Olvastam a "kis" csúszásodról
Szinte mindenhol PayPal - t kérnek, ehhez dombornyomott bankkártya kell. NAGYON FONTOS, hogy a PayPal regisztráció során milyen címet adsz meg, mert sokszor bármit is adsz meg rendeléskor, arra a címre küldik. Nekem csak most lesz olyan kártyám, eddig mindig megkértem valakit, akinek van, h rendelje meg nekem. De a címre oda kell figyelni, mert emiatt kötött már ki angliában csomagom...
hello, egy kis segitség kellene, mégpedig olyantol aki már rendelt az ebay.com-ról alkatrészt, azt szeretném meg tudni hogy kell megadni a cimem ahova küldjék a cuccot, meg hogy kell fizetni?
előre is köszi, sűrgős lenne
Én is.
Ez a cicus megúszta sajnos hasonló, baráti körben történt eset nem végződött ilyen szerencsésen.
Remélem találsz valami jó melót.....
Annyira még nincs hideg, bár én egyre fagyosabb vagyok (ezek már az öregedés jelei ). Egy ilyen Jankó féle túrára már nem hiszem, hogy beneveznék. Pár éve motoroztam -13 °C-ban, az igen "kellemes" élmény volt. A kis kecském még bármikor befogható ha gurulni támad kedvem, de amint beköszöntenek a mínuszok, költözik a tetőtérbe.