Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem úgy van ám az vénember. Te mész iskolába holnap nem én
Maga menjen aludni! Pihenje ki magát holnapra rendesen!
Én is lehetnék esetleg? Ugye ivó cimbit keresel?
szép estét
Oks..Holnap itt vagyok egész nap
Takker ismer, majd vele megbeszélem és kiugrunk, lehet hogy holnap délután...
Az jo is lenne de addig nem menjen ...előtte hozd ki vagy kűld ki hozzám..kőszi
Most végezte az iskolát és 1 hónapja csinálja ezt a melót, ha a stratkártya a lényeg akkor azt szerintem megkapja, bár még nem volt a hivatalban...
hatalmas jó videó! Fycak nagyon ott van, gratula! A motort sajnálom kicsit, nem gondoltam volna hogy ilyeneket megélt ez a motor, amit az András annyira vigyázva hajtott. Talán most öreg korára nyugis helyre kerülhet... .
Ahaaa! Akkor azért vetted meg mert ilyet is tud mi?
Ügyes kis motor,ügyes "kismatska"
Heti szerződéssel van?Alkalmi melos most?Nekem pálya kezdő kell...
Ati! Már láttam, mielőtt enyém lett az Mz.
HOHÓÓÓÓ! Mit találtaaaaam?!
Nyugodtan belinkelem Bandita már úgyis megvált tőle
eh, egyenlőre melózik, de hétvégén meglátogatunk....amúgy heti szerződéssel van így nem gond a kezdés, bármikor lehetséges...
Igen nálam..Holnap Kűld be ha érdekli....kőszi
Hol nálatok? A kávézóban?....az egyik lányom melót keres.....
Szép Napot Mindenkinek!Ricsi vagyok..Egy kérés ha Tudtok olyan fiatalt aki nő,aránylag csinos kedves megbizhato és pályakezdő és szivesen dolgozna itt nálunk a R.C.-ben akkor jelezzetek neki kérlek..kőszőnőm szépen
Halihó.
Ha legközelebb mentek gurulni ne felejts el engem sem.
Szia. Igen, jól látod.
Ha gondolod vegyél fel ST-re: Geza Halmai

A festési terveimet kicsit elnapolom, talán majd tavaszra, vagy akkor sem.
No nem a vélemények miatt, hanem a minap kézhez kaptam a gázszámla éves elszámolást. Igen elkedvetlenedtem a 6 (!) számjegyű összeg láttán!
Jól látom a biciklitárolónál, hogy Te is IBM - es vagy? :)

Sztem ne fesd le a hátulját, olyan szép gyári állapotban van ez a motor, hogy kár lenne berhelni...
Nekem 2e-t ment el. De akkor már attól féltem h mikor csap valagba
Ezek szerint Ti is :) Jó kis túra volt.

Egyébként ha már lánc téma: ahhoz képest, h mostanság legtöbbet városban megyek és sokszor elég digitális a jobb kezem, egész jól bírja ez az Iris... ha 10K - t elmegy, már elégedett leszek.
Hali, nem gond bár kiváncsi voltam, hogy hazaértél-e....... ....ezek szerint igen.....
pff, ha annyira izmos legényke vagy, gyere festeni Amúgy meg pizsama mert reggel kelsz és meló van
Meg egy szőrös ecset a kezedbe!