hatalmas jó videó! Fycak nagyon ott van, gratula! A motort sajnálom kicsit, nem gondoltam volna hogy ilyeneket megélt ez a motor, amit az András annyira vigyázva hajtott. Talán most öreg korára nyugis helyre kerülhet... .
Szép Napot Mindenkinek!Ricsi vagyok..Egy kérés ha Tudtok olyan fiatalt aki nő,aránylag csinos kedves megbizhato és pályakezdő és szivesen dolgozna itt nálunk a R.C.-ben akkor jelezzetek neki kérlek..kőszőnőm szépen
Szia. Igen, jól látod.
Ha gondolod vegyél fel ST-re: Geza Halmai
A festési terveimet kicsit elnapolom, talán majd tavaszra, vagy akkor sem.
No nem a vélemények miatt, hanem a minap kézhez kaptam a gázszámla éves elszámolást. Igen elkedvetlenedtem a 6 (!) számjegyű összeg láttán!
Egyébként ha már lánc téma: ahhoz képest, h mostanság legtöbbet városban megyek és sokszor elég digitális a jobb kezem, egész jól bírja ez az Iris... ha 10K - t elmegy, már elégedett leszek.
Ügyes kis motor,ügyes "kismatska"
Nyugodtan belinkelem Bandita már úgyis megvált tőle
Ha legközelebb mentek gurulni ne felejts el engem sem.
Ha gondolod vegyél fel ST-re: Geza Halmai
A festési terveimet kicsit elnapolom, talán majd tavaszra, vagy akkor sem.
No nem a vélemények miatt, hanem a minap kézhez kaptam a gázszámla éves elszámolást. Igen elkedvetlenedtem a 6 (!) számjegyű összeg láttán!
Sztem ne fesd le a hátulját, olyan szép gyári állapotban van ez a motor, hogy kár lenne berhelni...
Egyébként ha már lánc téma: ahhoz képest, h mostanság legtöbbet városban megyek és sokszor elég digitális a jobb kezem, egész jól bírja ez az Iris... ha 10K - t elmegy, már elégedett leszek.