Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bowdenből bontottat? Hát nem tudom... Nálam az a kopóalkatrészek közé tartozik.
pl. egy bontás
Nekem ez eléggé bejött. Azért rövid úton cserélni fogok szimmeringeket és a gázbowdent. Néztem bontottat, hát nem egyszerű jót találni. Nincs fehérváron valami tag aki olcsón bowdent tudna gyártani?
Én megyek tuti ha az időjárás engedi ott leszek .
Sajnos ritka a karbantartott NSR...:( Nekem is volt, igaz csak 50-es, de az is látott sokmindent 25 e km alatt... gondolkodom amúgy egy pályás 2t-n...
64000, 1988. Évjárat valós, km valszeg kevesebb, vagy nagyon karban volt tartva.
Tetszetős masina:) Km? Évjárat?
Jaja, egy barátomnak pont ilyen kellett, és az egész háttérrel sem volt gondja, átvette a gépet.
Nekem meg NSR :) Őaz:
Hello! Gratula.
Leszálltál a Red rose szopórollerről?
Gondoltam elbüszkélkedek vele hogy ma vettem meg az új mocim, NSR 125 F, rendszámos. Esőben bele is toltam vagy 70km-t hazafelé, jól megáztam.
Sziasztok!
akit érdekel....
II.Győri Mikulásjelmezes Motoros felvonulás
Hy Nem tudom garantálni mert lehet h melozom aznap..Határidős a melo és csuszás van eddig sajna...
mehetünk!:)
Kocsmáros Ricsi! Fel mersz ülni mögém a felvonulás idejére?
Kriszkeeeeeeeeeeeee! Mikulásos őrületre megyünk?
Idén nem hagyom ki bár 4 fok lesz...Aztán még az is lehet, h a 1098 is tiszteletét teszi
öreghegyet meg kihagyjátok
KEDVES MINDENKI!

Feltöltöttem a Mikulás-felvonulás időpontját az eseménynaptárba, hogy mindenki számára elérhető legyen.
Itt az útvonal:
Ma csoportfoglalkozás az RC-ben! :)
Sebaj, elértem, köszi:)
elírtam
fenyooldrider
Őt kérdezd meg: Fenyoldrider
Szevasztok!
De kihalt a topic...
Kérdésem lenne! Az alábbi Marving dobokat, meg lehet-e bontani esztétikai, szerkezeti sérülés nélkül? Ugyanis pár bilincset szeretnék rajta kicserélni, amiket szegecsek fognak, de a szegecsek lefúrásánál ugye benntmarad pár felesleges szegecsdarab...
Jahm és keresek ilyen bilincseket, hozzá való szegecsekkel! Nem tudtok valami pufó mágust a könyéken?
Most nekem is Yuasa van benne. Ezzel nincs gondom. Az előzőt most fejből meg nem mondom mi volt, de az is ilyen kínai szar. Ugyanolyan szar, mint ami most is benne van, de az legalább működik.
nekem vmit igen eltaláltak a Suzuki gyárban (vagy a Yuasa gyárban?:)), mert a motoromban még a gyári akksi van, kinn áll a fűtetlen garázsban beriasztva és bármikor előtolom, prüttyre indul. Amikor tavaly kivontam, felvittem a szobába tvasszal meg visszaraktam nem is kellett tölteni (mondjuk töltőm az nincs). De a 650-es is ilyen volt.

Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a telet (idén nem vonatom ki), reméljük jól...

Erről az Unibatról még nem hallottam, milyen az?