Nekem ez eléggé bejött. Azért rövid úton cserélni fogok szimmeringeket és a gázbowdent. Néztem bontottat, hát nem egyszerű jót találni. Nincs fehérváron valami tag aki olcsón bowdent tudna gyártani?
Szevasztok!
De kihalt a topic...
Kérdésem lenne! Az alábbi Marving dobokat, meg lehet-e bontani esztétikai, szerkezeti sérülés nélkül? Ugyanis pár bilincset szeretnék rajta kicserélni, amiket szegecsek fognak, de a szegecsek lefúrásánál ugye benntmarad pár felesleges szegecsdarab...
Jahm és keresek ilyen bilincseket, hozzá való szegecsekkel! Nem tudtok valami pufó mágust a könyéken?
Most nekem is Yuasa van benne. Ezzel nincs gondom. Az előzőt most fejből meg nem mondom mi volt, de az is ilyen kínai szar. Ugyanolyan szar, mint ami most is benne van, de az legalább működik.
nekem vmit igen eltaláltak a Suzuki gyárban (vagy a Yuasa gyárban?:)), mert a motoromban még a gyári akksi van, kinn áll a fűtetlen garázsban beriasztva és bármikor előtolom, prüttyre indul. Amikor tavaly kivontam, felvittem a szobába tvasszal meg visszaraktam nem is kellett tölteni (mondjuk töltőm az nincs). De a 650-es is ilyen volt.
Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a telet (idén nem vonatom ki), reméljük jól...
pl. egy bontás