Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt most nem veszem figyelembe! Ezért nem mered itthagyni a vasad! Nem mernél beszólni mi? Na csak kapjam el a loboncodat! Bevonszollak a barlangomba, és olajscserére kényszerítelek!
Azt a végsújt hozd el, és befaragom.

Amúgy meg ne háborúzz! Szeretkezz!

Az öreg szex mágus...
a tiedet fogja meg a csalán Nekem festék kell
kígyúrt szépfiúk , khmmm
Ha kb. 25 kigyúrt szépfiút láttál, kemény vasparipán, a várból, akkor biza mi lehettünk!
Mindez a szekrényamban pihen Most festünk, vagy nem festünk? Felesleges ennyire beruházni! Festékszóró pisztolyt is venni akarsz, vagy megfogod az enyémet?
Brigéciol, trisó, ultra
köszike
HÚÚÚÚÚ BAKKER! Nem is jeleztem feléd hogy mi a helyzet lánc ügyben
Jól vizsgázott az ideiglenes megoldás a ragasztóval.De nyugi, csináltattam rá anyát.Nézegetem most már sűrűbben hogy mi van vele
Még egyszer bocs,hogy nem jelentkeztem
Hi Rachel 1978!
A betont alaposan össze kell söpörni,azután felporszívózni(bérelhető ipari porszívó pl a praktikernél).
Sima zománcfesték,ha lehet ne a legolcsóbb és teddy hengerrel erősen belehengerelni.
Olcsóbb,mint a speciális betonfesték,es jobb a kopásállósága.
Én egy festő cimbitől kaptam a tippet.Nekem bejött.
Jó munkát!
Szép estét Fehérvár! (és környéke)
Végre nyugi van.. Mi is voltunk egy szezonzáró gurigán.
Berber, nem titeket láthattunk szombat kora délután Cseszneken? Fent voltunk a várban, és egy hatalmas motoroscsapatot láttunk a szerpentin parkolójába érkezni...
Szfvár-B.akarattya-Csesznek-Veszprém-Vigántpetend-Tapol
ca-Gyenesdiás (itt egy szomorú nyárbúcsúztató lerészegedés+alvás) majd Böhönye-Kaposvár-Krisnavölgy-Dombóvár-Szfvár.
Nagyon kellemes volt, az Égiek is kegyesek voltak.

Ajánlom ezt az útvonalat, hátha még lesz egy-két napos 7vége...

Jó éjszakát mindenkinek!
Ezt biztos hogy nézni fogom!
Féktisztítóval szoktam......nálam nem rongálja a betont...
egy kis érdekesség: http://totalbike.hu/hirek/2010/10/10/mi_az_a_baszbrigator/
A Würth-nél érdeklődjetek!
Festék boltban érdeklődj azért! Ott tuti adnak egy két tippet
Dánke Még valaki valamit?
Várok javaslatokat akkor, hogy a sima betonon lévő olajfoltot mivel lehetne eltüntetni, illetve milyen festékkel lehet lefesteni a betont, vagy mi kell hozzá?
Találtam valamit. De nem tom hol kapható:Olajfolt eltávolító

A Cleaning Oil Stain Remover nagy töménységű, víz bázisú tisztítószer. A termék különösen alkalmas olaj, zsír, korom biztos eltávolítására, kézi és gépi alkalmazásban egyaránt használható. Minden olyan felületen alkalmazható, amely ellenáll a lúgos tisztítószereknek, falra, padlóra, festett és festetlen felületre. A terméket szórófejjel, vagy gépi felhordással juttassa a szennyezett felületre, hagyja egy-két percig (nem száradhat meg), alaposan kefélje át és öblítse le, vagy nagy nyomású tiszta vízzel mossa le a felületet. Melegvíz alkalmazása javítja az eredményt. Ha szükséges az eljárás többször is megismételhető.
Szerintem gipszel ki tudod javítani a fal hibáit.Valamilyen "glett"anyag segít eltüntetni a fal hibáit.
Viszont az olajjal nem tom mi kezdj..Nem valószínű hogy befogja a festék.
Te egy ügyes gyerek vagy Mond meg nekem mit kell vennem ahhoz, hogy a falról lepergett kicsi vakolatokat ki tudjam javítani, tégla a fal. Illetve, a betonról, sima beton a foltokat ami szerintem olaj folt, hogyan lehet eltüntetni? Esetleg festékkel?
Sajna nem. Pedig segítenék
holnap is ott lesztek? Holnap megyek garázs kifesteni
Próbáltam
Hiába észre sem veszed a munkásembert
Hát miért nem ordítottad le a fejem Ott bérlem a garázst, azért láttál arra