Ezt most nem veszem figyelembe! Ezért nem mered itthagyni a vasad! Nem mernél beszólni mi? Na csak kapjam el a loboncodat! Bevonszollak a barlangomba, és olajscserére kényszerítelek!
Mindez a szekrényamban pihen Most festünk, vagy nem festünk? Felesleges ennyire beruházni! Festékszóró pisztolyt is venni akarsz, vagy megfogod az enyémet?
HÚÚÚÚÚ BAKKER! Nem is jeleztem feléd hogy mi a helyzet lánc ügyben
Jól vizsgázott az ideiglenes megoldás a ragasztóval.De nyugi, csináltattam rá anyát.Nézegetem most már sűrűbben hogy mi van vele
Még egyszer bocs,hogy nem jelentkeztem
Hi Rachel 1978!
A betont alaposan össze kell söpörni,azután felporszívózni(bérelhető ipari porszívó pl a praktikernél).
Sima zománcfesték,ha lehet ne a legolcsóbb és teddy hengerrel erősen belehengerelni.
Olcsóbb,mint a speciális betonfesték,es jobb a kopásállósága.
Én egy festő cimbitől kaptam a tippet.Nekem bejött.
Jó munkát!
Szép estét Fehérvár! (és környéke)
Végre nyugi van.. Mi is voltunk egy szezonzáró gurigán.
Berber, nem titeket láthattunk szombat kora délután Cseszneken? Fent voltunk a várban, és egy hatalmas motoroscsapatot láttunk a szerpentin parkolójába érkezni...
Szfvár-B.akarattya-Csesznek-Veszprém-Vigántpetend-Tapol
ca-Gyenesdiás (itt egy szomorú nyárbúcsúztató lerészegedés+alvás) majd Böhönye-Kaposvár-Krisnavölgy-Dombóvár-Szfvár.
Nagyon kellemes volt, az Égiek is kegyesek voltak.
Ajánlom ezt az útvonalat, hátha még lesz egy-két napos 7vége...
Várok javaslatokat akkor, hogy a sima betonon lévő olajfoltot mivel lehetne eltüntetni, illetve milyen festékkel lehet lefesteni a betont, vagy mi kell hozzá?
Találtam valamit. De nem tom hol kapható:Olajfolt eltávolító
A Cleaning Oil Stain Remover nagy töménységű, víz bázisú tisztítószer. A termék különösen alkalmas olaj, zsír, korom biztos eltávolítására, kézi és gépi alkalmazásban egyaránt használható. Minden olyan felületen alkalmazható, amely ellenáll a lúgos tisztítószereknek, falra, padlóra, festett és festetlen felületre. A terméket szórófejjel, vagy gépi felhordással juttassa a szennyezett felületre, hagyja egy-két percig (nem száradhat meg), alaposan kefélje át és öblítse le, vagy nagy nyomású tiszta vízzel mossa le a felületet. Melegvíz alkalmazása javítja az eredményt. Ha szükséges az eljárás többször is megismételhető.
Szerintem gipszel ki tudod javítani a fal hibáit.Valamilyen "glett"anyag segít eltüntetni a fal hibáit.
Viszont az olajjal nem tom mi kezdj..Nem valószínű hogy befogja a festék.
Te egy ügyes gyerek vagy Mond meg nekem mit kell vennem ahhoz, hogy a falról lepergett kicsi vakolatokat ki tudjam javítani, tégla a fal. Illetve, a betonról, sima beton a foltokat ami szerintem olaj folt, hogyan lehet eltüntetni? Esetleg festékkel?
Amúgy meg ne háborúzz! Szeretkezz!
Az öreg szex mágus...
Jól vizsgázott az ideiglenes megoldás a ragasztóval.De nyugi, csináltattam rá anyát.Nézegetem most már sűrűbben hogy mi van vele
Még egyszer bocs,hogy nem jelentkeztem
A betont alaposan össze kell söpörni,azután felporszívózni(bérelhető ipari porszívó pl a praktikernél).
Sima zománcfesték,ha lehet ne a legolcsóbb és teddy hengerrel erősen belehengerelni.
Olcsóbb,mint a speciális betonfesték,es jobb a kopásállósága.
Én egy festő cimbitől kaptam a tippet.Nekem bejött.
Jó munkát!
Végre nyugi van.. Mi is voltunk egy szezonzáró gurigán.
Berber, nem titeket láthattunk szombat kora délután Cseszneken? Fent voltunk a várban, és egy hatalmas motoroscsapatot láttunk a szerpentin parkolójába érkezni...
Szfvár-B.akarattya-Csesznek-Veszprém-Vigántpetend-Tapol
ca-Gyenesdiás (itt egy szomorú nyárbúcsúztató lerészegedés+alvás) majd Böhönye-Kaposvár-Krisnavölgy-Dombóvár-Szfvár.
Nagyon kellemes volt, az Égiek is kegyesek voltak.
Ajánlom ezt az útvonalat, hátha még lesz egy-két napos 7vége...
Jó éjszakát mindenkinek!
A Cleaning Oil Stain Remover nagy töménységű, víz bázisú tisztítószer. A termék különösen alkalmas olaj, zsír, korom biztos eltávolítására, kézi és gépi alkalmazásban egyaránt használható. Minden olyan felületen alkalmazható, amely ellenáll a lúgos tisztítószereknek, falra, padlóra, festett és festetlen felületre. A terméket szórófejjel, vagy gépi felhordással juttassa a szennyezett felületre, hagyja egy-két percig (nem száradhat meg), alaposan kefélje át és öblítse le, vagy nagy nyomású tiszta vízzel mossa le a felületet. Melegvíz alkalmazása javítja az eredményt. Ha szükséges az eljárás többször is megismételhető.
Viszont az olajjal nem tom mi kezdj..Nem valószínű hogy befogja a festék.
Hiába észre sem veszed a munkásembert