Húúúúúúúú bakker! Akkor benneteket láttalak olyan 2-3 között a Pajor kútnál,még intettem is beforduláskor ,csak nem vágtam le agyban ,hogy ti vagytok!
Fordultam egy jobbos kulturálatlant,de mivel gyakorlatilag már véget ért a veterán börze, húztam tovább Fehérvár fele!
Ha tudtam volna,hogy mentek egy ilyen kört,akkor csatlakoztam volna!
Heló mindenki!
Heló Berber,a Race-ben letettem a fordulatszám mérő spirált! tekintsd meg ha jó majd beszélgetünk az mibe kerülésről!Remélem tudtam segíteni!
Sziasztok
ha valakinek van kedve gurulni ma egyet az csatlakozhatna hozzánk, 14:00kor Polgárdin a PJ kúton, elnézünk csesznekre (veszprém fele) és mór fele pedig vissza
Hát én most jöttem meg Polgárdiból a börzéről. Jó dolgok vannak de csak azoknak akik magyar mocikat újítanak. A kirakott árúk 90% pannonia, danúvia és ezek alkatrészei voltak...
Ilyen börze asszem minden évben kétszer van, gyakorlatilag mindent meg lehet kapni. Rengeteg 'régiség' van, könyvtől a motoralkatrészig. Autós cuccok, régi játékok, újságok és fel nem lehet sorolni mi minden még. Reggeltől van asszem 13 óráig. Pajor kút parkolójában... Polgárdinál...
Jó reggelt!
Tegnap estére bebizonyosodott, hogy dolgoznom kell szombaton és vasárnap is...
Így sajnos nem lehtek ott az utolsó guruláson.
Sajnálom nagyon, mert igazán szép befejezése lett volna a szezonnak számomra.
Nektek jó gurulást!
Üdv!
(csúszik,billen,mászik.......fújjjj
jjj)