Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is utálom,aki kitalálta a 190 es gumit..........................
(csúszik,billen,mászik.......fújjjj
jjj)
Húúúúúúúú bakker! Akkor benneteket láttalak olyan 2-3 között a Pajor kútnál,még intettem is beforduláskor ,csak nem vágtam le agyban ,hogy ti vagytok!
Fordultam egy jobbos kulturálatlant,de mivel gyakorlatilag már véget ért a veterán börze, húztam tovább Fehérvár fele!
Ha tudtam volna,hogy mentek egy ilyen kört,akkor csatlakoztam volna!
Nagyon jó idő volt!Vétek lett volna kihagyni ezt a kis közös gurulást
Heló mindenki!
Heló Berber,a Race-ben letettem a fordulatszám mérő spirált! tekintsd meg ha jó majd beszélgetünk az mibe kerülésről!Remélem tudtam segíteni!
Csesznek? Óbasszus, ha ezt előbb olvasom...
Sziasztok
ha valakinek van kedve gurulni ma egyet az csatlakozhatna hozzánk, 14:00kor Polgárdin a PJ kúton, elnézünk csesznekre (veszprém fele) és mór fele pedig vissza
képek a segélytúráról:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát én most jöttem meg Polgárdiból a börzéről. Jó dolgok vannak de csak azoknak akik magyar mocikat újítanak. A kirakott árúk 90% pannonia, danúvia és ezek alkatrészei voltak...
Mikor?
már reggel 7 től vannak kint...:)
Mettől meddig szokott lenni a börze, mármint hány órától?
Berber papa mennyünk börzére mi is
Édes, egyesek dolgoznak ám Most jöttem meg melóból, azért nem tudtál utolérni
Köszönöm szépen a maximálisan kimerítő váralszt!
Akkor úgy néz ki ott a helyem az asszonykámmal, hátha meg tudom lepni valamivel. (pl. mocis ruha)
Ilyen börze asszem minden évben kétszer van, gyakorlatilag mindent meg lehet kapni. Rengeteg 'régiség' van, könyvtől a motoralkatrészig. Autós cuccok, régi játékok, újságok és fel nem lehet sorolni mi minden még. Reggeltől van asszem 13 óráig. Pajor kút parkolójában... Polgárdinál...
Ez igazából milyen börzét jelent?
Vagy ez valami "kódolt üzenet", amit csak ti értetek?!
A Pajor kútnál.
Hali!

Pontosan hol?
Vasárnap Polgárdiban börze!
Sziasztok! Én holnap 11-re a race-ben vagyok! Megyek a Tescó-hoz ha úgy van 3 embert elviszek és visszahozok!De ajkára nem megyek!
Ez nagyon durva volt! Mér nem érlek el? Menni ki Race meleg kocsival! Lenni kint sok kis indián póni motoros!
Fusson utánad a ..... Én menni kocsival melegben, te lefagyni motorról hidegben és centisre összemenni
Jó reggelt!
Tegnap estére bebizonyosodott, hogy dolgoznom kell szombaton és vasárnap is...
Így sajnos nem lehtek ott az utolsó guruláson.
Sajnálom nagyon, mert igazán szép befejezése lett volna a szezonnak számomra.
Nektek jó gurulást!
Üdv!
No akkor guruljunk együtt! Megkérdem Béjbyt is jön e! Legfeljebb fut utánam, ha nem akar felülni!