Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről tartok igényt ekkora" személyi kultuszra!"
De természetesen csak vonuljatok!
Szevasztok

Lenne egy kérdésem kicsit korai még de felteszem
- Lesz Dec.6.-án felvonulás ? ha igen mikor derül ki pontosan ?
- Általában honnét szokott az indulás lenni ?
Válaszokat előre is köszi

Üdv:MrGo636
http://www.motorgumishop.hu/in...

Ha valaki épp gumizna!
Na ez az! Ezt a választ vártam!
Heló! Köszi a választ akkor most nem hajtok csapot majd alkalomadtán beszerzem!Sajnálom,hogy nem jó a bovden!
Akar választani a fene! Szépen odaballagunk és elkapjuk az összeset!
Semmi spéci, csak vákumos nyitású, de van full átfolyás rajta.
http://youtu.be/Bh75NVAHQXc
Nehéz lenne választani!
Sikerült karbisort szereznem! Most újabb kérdés merült fel! Az xj-nek spéci benzincsapja van vagy csak szabadon folyik a keró!Az injektorhoz nincs csap ezért a tanácstalanság!
Király! Thx!
Igen jól. Akár egész télen rajta hagyhatod. Sőt, teljesen kisütött akksi újra élesztését is tudja. Hőmérsékletet is figyel (hogyan, azt nem tudom) Nem hülye.
Hali!

Jól értelmeztem a leírásában azt, hogyha feltöltött teljesen, akkor lekapcsol, és amikor egy bizonyos szint alá csökken, akkor újra bekapcs?
Keressük azokat a keeway-osokat akik a nyáron szivesen jönnének velünk egy Balaton körüli túrára! Jöhetnek nem csak keeway-osok is de a robogó az a feltétel! Székesfehérvár, Mór és környékéről várjuk a túrázni vágyó robogósokat! A Pontos időpont még egyeztetés alatt de körülbelül amikor meg jönnek a jó idők és az este se lessz nagyon hideg! Érd emailba az ATESZMOR@FREEMAIL.HU cimen!
Pityke!

Küldtem mailt.

Széles utat!
Mivel autóvillamossági szerelő a böcsületes szakmám, ezennel megerősítem Pityke szavait.
Hozzátenném, hogy a túltöltés és túlságosan lemerítés szintén -szó szerint- roncsolja az akkukat, cellazárlatot okozhat, ezáltal képtelen felvenni és leadni a névleges teljesítményét (hamar lemerül, gyengécskének érzed indításkor). Tehát ha egy mód van rá, teljesen feltöltve tárold egy fűtött helyiségben, nylon zacsiban, hogy az esetleges savmaradványok véletlen se okozzanak kárt a környezetében és jó pár évig nem kell majd új akksi után nézned!
Hi!
A motorkerékpár akksikat-teljesítménytől függően-0.3-1 amperral lehet tölteni,ellenkező esetben szétforralja a töltő.
Ha kell tudok kölcsönadni egy házikészitésüt (0.5A).
Az optimális tárolás valóban fűtött helység 15-20fok.
Ha10fok alatti helyen tartod,érdemes havonta egyszer kevés amperrel (max 0.5) 24órát tölteni.Ez nem engedi a kritikus szint alá esni a töltöttségi szintet,ezzel párhuzamosan a savsűrűséget sem,és nehezebben fagy "szét"az akksi.
De neked is véged Mehetsz akkor azokhoz akik még ma is annak tartanak Én meg megyek zalaegerszegre Ott legalább nem nyafognak ha harapok
Véged vazze! Rachel gyere gyúrjunk!
HEEEEEEEE ezért halál jár vazze
A szemére arra tisztán emlékszem, olyan tutajos szeme volt (faszállító).
Köszi, de azt látok naponta többet is. Arra nem igen indulok be.
így van, ezért is írtam, hogy megfelelő teljesítmény esetén.
Biztos hogy nincs zselés akksija, igazad van. De mégse tölthető egy 12 Ah akksi pl. 20-120 Ah-s fapados BOSCH autós töltővel. Sajna.
Mikibá!
Megszakértettük a bowdent és sajna rövid. Köszönettel a Raceban visszajuttatnánk.