Hali Ricsi.
Voltam bent délután a kocsmában miután találkoztunk a kúton, és találtam egy csinos lányt a pult mögött ciklámen felsőben volt.
Ő az új kolléganőd?
Ha igen úgy látom sűrűbben kell járnom hozzátok.
Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulnék hozzátok,hogy ha van valakinek használaton kívüli TV-je és lemondana róla egy nagyon nagy köszönöm-ért jelezze a fórumon! Egy ismerősömnél bedöglött a szerkezet! Szegényt most küldik el a Cerbonától fizetés nélkül ! Esélye sincs másik TV-t venni Előre is köszi!
Felnicsíkot szeretnék feltenni a vasra. Egy dekorostól már vettem nagyon szuper matricát , de nincs applikátorom. Anélkül nem akarok hozzálátni.
Ha valakinek lenne otthon elfekvőben ilyen szerszáma, hálás lennék, ha kölcsön tudná adni pár napra!
Assziszed félek tőled? Fiatalabb csajokkal is elboldogultam gyerekkoromban!
Voltam bent délután a kocsmában miután találkoztunk a kúton, és találtam egy csinos lányt a pult mögött ciklámen felsőben volt.
Ő az új kolléganőd?
Ha igen úgy látom sűrűbben kell járnom hozzátok.
Felnicsíkot szeretnék feltenni a vasra. Egy dekorostól már vettem nagyon szuper matricát , de nincs applikátorom. Anélkül nem akarok hozzálátni.
Ha valakinek lenne otthon elfekvőben ilyen szerszáma, hálás lennék, ha kölcsön tudná adni pár napra!
Szinte az összes kategóriát a 125-től a 750-ig végigjártam endurón!
(Így maradtam a gombnál........ )
http://youtu.be/xIXIgzoSI04