Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A csajok meg a banyában dolgoznak? Holnap, holnapután én is hosszúzhatok...
5000 havonta? Hmm. meg kéne gondolni...
Hát sajnálom ..Ha netán van megoldás arra h itt tud vkinél aludni akkor szoljatok..hátha aktuális még...
Amit néztem, az a Caberg az sem szar. Az is 5 csillagos, de a Marushin meg könnyebb. Majd elválik, hogy mi lesz.
Az Orsi biztos örülne, de azért még előtte beszélek vele....
Futhatok pár kört ilyen alkalmi szállás ügyében, ha gondoljátok - biztos van valaki, akinél 5000 ft körül lehetne csövezni pár napot egy hónapban...
Ricsi, sajnos a távolság miatt nem hiszem, hogy összejön pedig a lánynak bejön a hely........a téli havas vezetéstől tart főleg.....
Mondom én, h a Marushin a fasza
:)

http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-ruhazat-/zart-s
isakteszt-60-alatt-es-felett-1.resz.html
Lehet, h én is csatlakozom, ha jó idő lesz - azért csak lehet, mert mindkét kabátom szabónál van, úgyhogy utcaiban kéne mennem, az meg elég cúgos... na majd meggondolom, végülis volt már példa ilyesmire... :)
Már megint csavarogsz vénember
Tegnap én is kerültem a tavat, csak Pest érintéssel ! Reggel 7-kor sötétben indultam 4 C fokban Ma Dunakeszi az irány de napfelkelte után. Jön valaki ?
Vazz ecsém, igen bátran adod elő...
De örülök, hogy jól érezted magad.. Én meg csak 12 keréken küzdök és sóvárogva nézem a motorosokat a Duna partján kanyarogva a napsütésben...
Felhívlak, ha hazaértem holnap.
Most mék aludni, mert megint 4-kor kelés...
Üdv!
Rendben. Megbeszélem asszony pajtival, hátha Őt is el tudnám csalni. Bár az előrejelzés esős időt jósol addigra vastagon! Még meglátjuk, de a válasz érdekelne mindenképp tőlük.
Majd megbeszéljük még hétvégén személyesen, ha hazajössz.
Ma körbegurultam a Velencei tavat. De jó volt! Csudi szép időt fogtam ki. Íme pár kép a ... honnan is?! Na ki tudja?
Hello Mindenki!
Bryan! Beszéltem nejemmel, és úgy döntöttünk, elmegyünk a 23-ai segélytúrára. Gyere velünk, sztem nagy lesz a konvoly, nem zargat bennünket semmilyen hatóság..
Megérdeklődöm, mikor és hol csatlakozhatnánk hozzájuk.
Ha kapok választ itt közreadom, hátha másokat is érdekel és eljönne...
Szép estét mindenkinek!
Hááj!

De nagy a csendesség...
Budai út elején gyros-os meg az autósiskola között van egy telefonbolt. Ott elég olcsón csinálja a csávó.
Na persze!
De jól néznek ki azok a tárcsák... ...na majd egyszer megsasolom.

Most pedig lépek hazaaaa...
Turbófeltöltő

Radikális változtatás nem lesz... megkapja a radiál féket ami a ZZR-ről lepottyant + 1-2 apróság ami még hasznos lehet.
Megjöttek a gyári betétek, Ferenc barátunk aplikálta be őket a szervízben. Ez az első alkalom, hogy hivatalos szervízben volt a gép , persze csak azért, mert így olcsóbban jöttünk ki. 20 papirosban megállt a móka és ajánlani tudom. Anno az Ákos 636-án szentségeltem, hogy foghat így egy fék, ráadásul ugyanolyan mint az enyém. Hát a betét neki gyári volt. Tokico, nem tűnik szinternek, mint az EBC, viszont nagyon harap, szinte erőkifejtés nélkül, plusz két részletben van rajta a kopó, szerintem jobban is hűl így, és le van fújva valami hővédő réteggel a vas hátulja. Még össze sem kopott, de már brutál.
Nem ceruza, ne faragd
Köszi!

Már egész pofásan fest(ene ha rajta lennének az idomok ). Nem untatlak a részletekkel, annyi biztos, hogy február környékén lesz teljesen kész, és szebb lesz mint volt! Utána kezdődik a MadAss faragása.
Szia Tutu!

Sajnos nem tudok senkit így hirtelen, de körbekérdezek.

Hogy állsz a Z-vel?:)

pb
Foglalkozik valaki mobil függetlenítéssel?