Ha még valaki nem értesült volna erről:
(idézem a www.tesztmotor.hu oldalról)
"Arról, hogy mi történt Kolontáron és Devecseren, kár még több betűt pazarolni, mindenki hallott már a katasztrófáról, sajnos. Sokan szeretnének a hirtelen földönfutóvá vált embereken segíteni, és így teszünk mi, motorosok is.
A Motoros Média együtt egy segélytúrát szervez október 23-ára, melynek lényege, hogy motorral vagy akár autóval, de együtt elmenjünk Kolontárra, és fejenként átnyújtsunk a polgármesternek egy tanknyi üzemanyag árát, azaz nagyjából 5.000 Ft-ot. Nem nagy összeg, de bízunk benne, hogy sokan kedvet kapnak segíteni, és a sok kicsi sokra fog menni.
Tehát mindenkit szeretnénk bíztatni rá, hogy tartson velünk, és lehetőségeihez mérten segítsen ő is!
Az indulás október 23-án 10 órakor, a Budaörsi úton lévő Ford Petrányi márkakereskedés elől lesz.
A szervezésben részt vevő partnerek (a teljesség igénye nélkül):
Wild Magazin
Sportmotor.hu
Tesztmotor.hu
Superbike Magazin
Superbike Tv
Motorshow 1
Széles út
Fast Ride
Motorrevü
Totalbike
Gigamad
Gumid Kopjon
Motorinfo
Origo
Hello Batya!
Asszittem, már nem is állsz szóba velem...
Azt nem mondtam, hogy nem megyek haza, csak, hogy nem leszek otthon...
Nem is voltam. :)
Szombat reggel 9-kor elstartoltunk, 10-kor az M7 Shell-től, és vasárnap 20-körül értünk vissza.. Jó kis kör volt. Megkaptad a mailt?
Szívesen láttunk vna közöttünk benneteket. Voltak asszonyok is 4-en, mi, fiucskák meg 7-en mint a gonoszok...
De ez most még meleg lett vna. Mondtam, a tavasszal már együtt megyünk!
Azért sűrűbben is köhinthetnél nekem...
Na jó légy!
Szasz nagy testvírem! Hogy ityeg? Azt hittem nem jösz haza múlt hétvégére...
Képzeld vettem egy használt Metzeler MEZ4-es gumót a vasra kemény 2db ezresért a villanytelep melletti gumisnál, meg az M garázsban bedugózták nekem ami fenn van egy ezresért! Ú.h. megmarad a tied a polcon, félre tettem, ha kell majd elviheted.
Mi lassacskán nekilátunk Balázzsal a "téli" bütyköléseknek. Ahogy a pénztárca majd engedi. Most vez. lánc feszítő és gyertyák.
Szeva Janika!
1000+2 éve nem hallottam felőled... Az tolsó infóm az volt, hogy eladtad a vasat. Ezt viszont örömmel látom! Egyenlőre az idén már nem terveztem semmi komolyat, nov.1-én tervezem leani a rendszámot...Aztán megvárom a Mikulásbulit, utána szétborítom a Drágát. Jövő szezonra már kövalazódik 1-2 terv, de még képlékeny a dolog.
Üdv neked!
Ricsíííííííí...
Véletlenül "loptam" tőled egy párnát valamelyik szék háttámlájáról. Csak otthon vettem észre, hogy van egy plusz bélés a kabátomban. Majd visszaszolgáltatom mint becsületes megtaláló!
Hy Tacker Miért nem jősz ide?hm?Mert az őreg szoknyában akar dolgozni? Mi a gondod vele? Én tuti nem birnám ki rőhőgés nélkűl Az uj toplesz lány berber személyében
Nekem volt egy (N-700V), most adtam el. Nagyon meg voltam vele elégedve: full úvegszálas, jó minőségű kidolgozás és aránylag halk is.
Van még egy másik Nitro - m is (N-300V), ez ugyan nem üvegszálas de a fentiek erre is igazak.
Nem drágák, de van náluk sokkal jobb ár/érték arányú bukó, mégpedig a Marushin.
Nooormááááális vagy? Csak könnyebb mint a Hooker aforizmáit hallgatni eggész álló nap , nem neszélve a gáztámadásokról....
Szóval mikor kezdhetek? (Szoknyát nem veszek, és ne is próbálkozz velem tesztelésileg! )
Szia Csabi:)Nem nem ivo cimbit keresek de azért kőszi.. Azért meg ide kell a jo fizikum talpalni reggeltől éjszakáig..nem hiszem h abban a korban menne Berber Papa Nah Jó Éjt Mindenkinek...
(idézem a www.tesztmotor.hu oldalról)
"Arról, hogy mi történt Kolontáron és Devecseren, kár még több betűt pazarolni, mindenki hallott már a katasztrófáról, sajnos. Sokan szeretnének a hirtelen földönfutóvá vált embereken segíteni, és így teszünk mi, motorosok is.
A Motoros Média együtt egy segélytúrát szervez október 23-ára, melynek lényege, hogy motorral vagy akár autóval, de együtt elmenjünk Kolontárra, és fejenként átnyújtsunk a polgármesternek egy tanknyi üzemanyag árát, azaz nagyjából 5.000 Ft-ot. Nem nagy összeg, de bízunk benne, hogy sokan kedvet kapnak segíteni, és a sok kicsi sokra fog menni.
Tehát mindenkit szeretnénk bíztatni rá, hogy tartson velünk, és lehetőségeihez mérten segítsen ő is!
Az indulás október 23-án 10 órakor, a Budaörsi úton lévő Ford Petrányi márkakereskedés elől lesz.
A szervezésben részt vevő partnerek (a teljesség igénye nélkül):
Wild Magazin
Sportmotor.hu
Tesztmotor.hu
Superbike Magazin
Superbike Tv
Motorshow 1
Széles út
Fast Ride
Motorrevü
Totalbike
Gigamad
Gumid Kopjon
Motorinfo
Origo
Honda Hungary
Honda Karasna"
Akkó maj' zaklatlak.
Asszittem, már nem is állsz szóba velem...
Azt nem mondtam, hogy nem megyek haza, csak, hogy nem leszek otthon...
Nem is voltam. :)
Szombat reggel 9-kor elstartoltunk, 10-kor az M7 Shell-től, és vasárnap 20-körül értünk vissza.. Jó kis kör volt. Megkaptad a mailt?
Szívesen láttunk vna közöttünk benneteket. Voltak asszonyok is 4-en, mi, fiucskák meg 7-en mint a gonoszok...
De ez most még meleg lett vna. Mondtam, a tavasszal már együtt megyünk!
Azért sűrűbben is köhinthetnél nekem...
Na jó légy!
Képzeld vettem egy használt Metzeler MEZ4-es gumót a vasra kemény 2db ezresért a villanytelep melletti gumisnál, meg az M garázsban bedugózták nekem ami fenn van egy ezresért! Ú.h. megmarad a tied a polcon, félre tettem, ha kell majd elviheted.
Mi lassacskán nekilátunk Balázzsal a "téli" bütyköléseknek. Ahogy a pénztárca majd engedi. Most vez. lánc feszítő és gyertyák.
1000+2 éve nem hallottam felőled... Az tolsó infóm az volt, hogy eladtad a vasat. Ezt viszont örömmel látom! Egyenlőre az idén már nem terveztem semmi komolyat, nov.1-én tervezem leani a rendszámot...Aztán megvárom a Mikulásbulit, utána szétborítom a Drágát. Jövő szezonra már kövalazódik 1-2 terv, de még képlékeny a dolog.
Üdv neked!
Erről jut eszembe: általánosban megkérdezték egy névrokonodtól:
-Ricsi, te csak a szexre tudsz gondolni?
-Nem, a lányokra is!
:)
Véletlenül "loptam" tőled egy párnát valamelyik szék háttámlájáról. Csak otthon vettem észre, hogy van egy plusz bélés a kabátomban. Majd visszaszolgáltatom mint becsületes megtaláló!
Van még egy másik Nitro - m is (N-300V), ez ugyan nem üvegszálas de a fentiek erre is igazak.
Nem drágák, de van náluk sokkal jobb ár/érték arányú bukó, mégpedig a Marushin.
Szóval mikor kezdhetek? (Szoknyát nem veszek, és ne is próbálkozz velem tesztelésileg! )
Mi a véleménetek a Nitro sisakokról? Ismeritek őket?
Üdv!