Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem se :)
Hello, bejelentkezem, én is ott leszek a tesco parkolóban szombaton. Bár nem sport motorom van... :D
Oké, bár ha kimész akkor személyesen is át tudod adni, az a biztos.
Előtte én is mindenképp elgurulok RC - be egy kávéra, de sztem nem maradok sokáig mert ahhoz korán kéne kelnem :)
Előre is köszi! Maradjunk a szombat délelőttben! A tescóhoz kimegyek a találkozóra!Előtte a racé-ban találkozhatunk!
Szia,
még nem, de ha minden jól megy akkor jövő héten viszem a szakihoz.
Tutu, tankodat sikerült kijavíttatnod? Ha igen, ki csinálta meg?
Közeledik a szezon vége lassan én is megcsináltatnám a sajátom.
Én elviszem szívesen, de délutános vagyok úgyhogy csak délelőtt, vagy szombat 11 körül tudok bemenni.
Sziasztok!
Motor hiányában nem megyek Devecserbe de egy ezresem lenne,hogy segítsek! Ha elvinné valaki megköszönném!Találka a Race Caféban és adom a pénzt!Ha más is így gondolkodik jelezze a fórumon és holnap találkozzunk a Race-ben!
Szívesen csatlakoznék, de kizártnak tartom, hogy addigra megérkezzen az olaj a motoromhoz.
Úgy legyen ha már idén nem sikerült.
Tehát akkor a gyülekezési pont a székesfehérvári Tesco parkolójában, 12:00-12:15 körül.
Menjünk el minél többen!
Itt a plakát is a felhívásról.
Csak 1000.- Ft/fő, ezt ki lehet bírni, ráadásul egy igazán jóérzésű szezonzárás lehet belőle.
Én mind a 3 VFR-m tőlük vettem.
A könyv jó köszönöm :)
Hát amíg van másra költenem, addig inkább arra költöm
Szivesebben költöm inkább új láncra és dugattyúra a 100e-t

Nem mondom, hogy nem tenne jót egy vezetéstechnikai tréning, mert nem tartom magam jó motorosnak.
Szuper! Akkor erről még értekezünk és pontosítunk ki-hol-mikor indul!
Csaó!

Örülök, hogy összeismerkedtetek nagyjából. Jövőre remélem összehozzuk a közös gurulást.
Grandemotonál 425eft-ért elég szép példány.
Elképzelhető, majd mondd a részleteket: hogyan - mit és legfőképp az, hogy mikor.
Én 3 éve járok rendszeresen Ausztriában full nyitott Akra rendszerrel... És itt is vizsgáztatom... Ne gondold, hogy errefelé nem korruptak az emberek...

Úgy néz ki, visszamondták a 7végi melót.
Így talán mégis sikerül Ajkára menni!
Hello!

Most értem haza Devecserről. Hihetetlen, a tv nem adja vissza az ottani állapotokat. A polgármesteri hivatalba jött velem szemben egy bácsi, olyan 70 körül lehetett. Egy számmal nagyobb melegítő volt rajta, meg egy széttaposott cipő, ami szerintem 3-4 számmal nagyobb volt, mint a lába.

Amúgy: tárgyalunk az ottani önkormányzattal, hogy felépítünk egy házat 0 Ft bekerülési költséggel. Ha valaki szeretne hozzánk csatlakozni(főleg munkaerő kell, építőanyag már van), és akar tenni valamit, az szóljon:).
Sztem csatlakozom, szar idő nem akadály.
Az osztrák nem szarozik, veszi le a rendszámot oszt' oldd meg. Nem kell hozzá sok, elég egy szűkítő nélküli Martin dob is...
Arról nem is szólva, hogy a kötelezőt akár meg sem kell kötni... Ha balesetet okozol, de ha vétlen vagy is, rögtön a te sarad jogsi nélkül... Ugyanígy, ha ittasan vezetsz. A kreszt ugyan nem kell tudni, mert a tapasztalatom azt mutatja-ausztriában is-hogy úgyis mindenki úgy közlekedik, ahogy éppen jólesik neki. Tisztelet a kivételnek, ugye...
Háhh, ezt én is olvastam, qva jó! Mindenkinek ajánlom.

Én inkább a jogsiért fizetek, nem pedig a büntikre számítok. Csak gondoljátok át jól: pl. egy külföldi kiruccanás igen-igen sokba kerülhet egy büntetés miatt. Szomszédainknál komoly tételeket szabhat ki a törvény őre egy ilyen esetért! Na és rosszabb esetben mondjuk nehéz a mocit hazafuvarozni, ha nem enged tovább a yard jogsi nélkül, amire komoly esélyed van. Ha ez nektek megéri...
Részemről semmi akadálya.
A motorom szépen alakul.
Add át üdvözletem a Mátrafighternek ha találkozol vele, idén sajna nem sikerült összefutnunk.