Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttalak ma de. Deák söröző mögött
Gyalog----aztán motorral.
Ott mentél el mellettünk.Két zöld munkásruhás krapek voltunk
Turbó autós suli, a Távirda utca 2 szám alatt én majd tavasszal nyomom le a közúti vezetést
Távirda útcai suliban 20.000 csak az elmélet
Már megint szülinapod lesz?!
Borzalmas, ezt minden évben eljátszod!

Köszöntésedül egy ide illő poén:

"Senki nem hinné el, mennyi idős vagy!
...
...kivéve a Guiness Rekordok Könyvét!"
Na hál' Isten! S melyik suli lett a nyerő, kollegina?
Én megcsináltam most 6-án a rutin vizsgát még az érdieknél és a forgalmi vezetésre áthelyeztettem magam az Index'95-höz, ide Fehérvárra.
Remélem még beleférek az idei vizsgába és nem húzzák le a rolót pont előttem!
Persze, könnyen leszóljátok a kis suttyó motorost, de már nem sokáig vagyok az Ma beiratkoztam A korlátlan jogsira, szal tavasszal már én is hasítok veletek
Tényleg, November 5-én vagy 6-án este mindenkit várok a Rac-ban. Kifogás nincs! Születésnapom lesz, szóval kötelező a megjelenés
Hely Férfiak, dúl a fantázia mi ? Hihi
Hűha, ne ilyen drasztikusan - szerintem elég lesz a bőrszerkó meg a karikás ostor is a szado - mazóhoz
Elég szomorú, ha ennyi oldal teleírása után még mindig csak a motorokról beszéltek!
Festékboltban, barkácsboltban. Vagy akár a Praktikerben, ha sok pénzed van Bricostore.
Hy..Trafiznak a Balatoni uti Interspárnál Vigyázat!
Viszont egy kérdés: Fehérváron hol lehet venni ilyeneket: 800 polir papír, flex géphez drótkorong stb?
Gyerekek, rossz az aki rosszra gondol Mi a motorokról beszélgetünk
Ja igen, csak titeket számoltalak, meg a kedvenc utasomat

Soha többé nem vállalok be kétműszakos munkahelyet, az 5 órás kelés roncsolja az agysejteket :)
Négy volt az a három.
inkább csak dobjuk a közösbe a "boszit" :D
Hajjaj! Mi egy Veszprém - Csopak - Kenese karikát nyomtunk három motor+1 utas felállásban, fasza volt! Kivéve azt az apróságot, hogy indulás előtt felraktam az új kormányvégsúlyt és már begombolkozva vettem észre, h szorul a gázkar... akkor már hagytam a francba, szóval Tempomattal mentem Almádiig :)

De hagyjuk is, ne zavarjuk meg a Szex, Szerelem, Gyengédség rovatot...
:D
Most jut eszembe...
Ugye tudjátok mi a legszarabb a gruppen szexben?!
...
...
...
az, ha kimaradsz belőle!
Sziasztok.
Mivel hétvégén sütött a nap, gondolom sokan kirajzottak még az utolsó gyors köröket futni a vasak téli "M-zárolása" előtt.
Ez lehet az oka a fórum ideiglenes pangásának.

Az "öreg mágus és a boszorka" meg igazán elmehetne már lerendezni egymás nemi életét, nem pedig az olvasó közönséget ingerelni a kétértelmű célozgatásokkal!
Még a végén többen is kedvet kapnak és beszállnak! Mi lenne itt akkor...
mivel kihalt a forum gondoltunk feldobunk egy témát
én kérek elnézést
már én sem tudom, de jó
Természetesen motorokról típusokrol...