Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudnám ajánlani az Akku-fát is. Én onnan hozom őket, és jó tapasztalatom van a Bannerrel. Persze azt is gondozgatni kell.. 3 évet lazán kibírt. Az autóban meg a 6.-at tapossa.
Sziasztok!
Sok szeretettel meghívunk benneteket az alábbi eseményre:
II. Mikimoto Győr
Széles utat...
A szervezők
Ricsi! Rock and Roll van bazdmeg!
mert kínai....az félévesen könnyen megteszi ezt...
Na jó... Látom egész komoly téma ez az akksi kérdés. Mivel én egy Nyugat-dunántúli alkatrész nagyker voltam 3 éve még, felélénkítem a kapcsolatokat, hátha megkapom a régi kedvezményeket és szólok, hogy mennyiért tudok hozni nektek akkukat ha kell. (Természetesen azon az áron, amin én kapom)
Írjátok meg milyen Ah-ra kérjek ajánlatot és kinek kellene!
Ez a vaterás ár ha tényleg ennyi, akkor ne habozz, vegyél egyet. Ennél olcsóbbat sehol nem fogsz találni. Én is a Borsó Tibinél kaptam legolcsóbban 10-es körül 10ah-s Ytx12-eset, Unibatot. Csavar akku felejtős, csillagászati árak vannak. Unibat nem rossz, nekem a MIGM fogyott már el 2 db két év alatt, az egyik fel is robbant...
Nekem már 3-éves az akkum,pedig savas!(Unibat)12v/14A
Töltve csak idén tavasszal volt,mert télen elfeledkeztem róla,ezért tökre lemerült,valamint csak félig volt savval is,mert nem töltöttem utána újkorától kezdve!
Tavasszal felöntöttem desztvízzel,feltöltöttem árammal és egész szezonban hibátlanul dolgozott!
Addig kölcsönadjam az akkumat? Van egy cellazárlatos, ha fel van töltve, akkor még teker szépen. Csak 2 - 3 naponta fel kell tölteni. Szívesen kölcsönadom, hogy addig is motorozhass.
meva'?! Én occsóbbé' vettem. Igaz, egy éve. Azóta is jól működik.
Holnap kinézek hozzá. De igazából felesleges már vennem.
Jobb lenne jövőre hagyni . Idén úgyis már csak MIKULÁS mocizáson használtam volna.
Mentes
Ott mérték be.Náluk 18 péz az akku
Gondozásmentes volt vagy kupakos?
Kérdezd meg a Borsó Tibit is (Motor-Sprint) nekem anno ő tudta a legolcsóbban hozni az Unibat akkut ami most kerek két éve szolgál a Mozdonyban. Télen csepptöltőn tartom a szobában de azt leszámítva csak dolgozik a helyén és egy hónapnyi állás után, két évesen is egyből tekert ahogy kell.
Csavarakkunál is megnézheted. Itten vannak a Berényi úton.
Hogy mitől? Egyszerű. Gyártási hiba. Nem megfelelő töltő áram és feszültség. Nem megfelelő töltési ciklus. Nagyobb terhelés. Kedvezőtlen üzemi és / vagy tárolási körülmények. Stb... A Gixxer-emben alig fél éves múlt az akku és cellazárlatos lett. Most max 11 - 12V-os feszültséget tartja meg. Indításnál 10V körüli feszültséget ad. Alig több mint fél éves akksi.
Köszi a reagálásokat Mindegyikben van valami hasznos infóóó ! Akkor már csak a kellemetlenebb része van hátra :
Vennem kell 1 akksit
Ez jónak ígérkezik. Nekem kapásból szimpatikus, ha nincs feltöltve, hanem nekem kell tölteni és formázni az akksit.
Az első töltés kevesebb Amperral, de hosszabb ideig történjen!
Automata töltő esetén ez kilőve.

Így néz ki az akksi belülről:
3 éves Unibat akksi van a Z-ben (lekopogom) idáig nem volt vele bajom, igaz minden télen a szobában pihen (és néha rádugom a töltőre). A Fazerben yuasa volt, azzal sem volt soha semmi problémám.
Gondolom ettől nem lettél okosabb.
Lehet pár oka sajnos.
Pl. fizikailag nem bírta a strapát és az ólom lemezkékből kihullott cellák közül az "anyag" és ez az akksi alján összegyűlve cellazárt okoz. Vagy a lemezek közti szigetelő réteg sérült meg. Vagy túltöltés és túlságos lemerülés következtében elhajlanak a lemezek ugyanezt a jelenséget produkálva. Tehát lehet számos oka, ezért kell az akksikkal meglehetősen óvatosan bánni, akkor meghálálja a gondoskodást. Én spec plusz szivacs réteggel bélelem a mociban az akksi tartót is, hogy az esetleges komolyabb rázkódás (magyar aszfalt!) ne okozzon hasonlókat.
Amúgy vegyél olyan akksit, amihez 3 év gari jár! Az azért egy ideig nyugalmat biztosít e téren!
Waterán is találtam.Remélem 1-et is lehet venni.ELÉG olcsó:
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Köszi . Már ő is eszembe jutott.Keresni fogom
hogy mitől azt nemtom, de ha újjat veszel, keresd meg kutyát. (hegylakók), biztos tud valami kedvezőt ajánlani
Bemérettem az aksimat: Nem veszi a töltést,cellazárlat .
Mitől lesz egy alig 2éves aksi zárlatos?
UNIBAT cbtx14-bs
Hello!

Ratte bringa készül? Kíváncsi vagyok a végeredményre...