Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Bandi! Nah, hogy tetszett a mai gurulásunk? Beillett évzárósnak? 300 km megvolt nem?:) . Nekem nagyon tetszett, jól ránksötétedett! Bocs, hogy néha elhúztam, de kell ennek a motornak hogy haladjon néha:). kösz:)
Aki tegnap kihagyta a páleszt az sajnálhatja!
Xj 750 kicsit másként! Kialakult a fő csapás irány most jönnek a finomítások ! Na és a motort még rendbe kell tenni!
Királyos! Várunk! Hozzál csokit asszonynak. Aki még jönni szeretne, az az Ősz utcában megtalál minket. Innen indulunk majd útnak.
Megyek, most indulok Fehérvárra, tankolok és megyek hozzátok Thom!
Kész a felnicsíkom!
Persze. Mindjárt indulunk valamerre.
Sziaszok!

Mára tervez valaki valamerre gurulást?
Hóban is lehet közlekedni, csak kicsit szar, mert folyton dobálja a motor a seggét.
Halihó, mindjárt itt a hó! Ez de szar, na mindegy...

Téli motortárolás! Ha nem tudod hova eltenni télire a vasat, akkor nálam megoldhatod! Fűtött helyen, letakarva, lezárva, havi 5000ért! Ha érdekel irj, vagy hivj!

airbrushfehervar@gmail.com
30 / 270 82 34
Csak nem most van valami születésnapi pendülés féle?
Hello..Aki szereti a páleszt az jelenjen meg itt az R.C.-ben
Igen, láttam. Meg is zavarodtam a mutatványodtól olyannyira, hogy bevártam a többieket és egy rögtönzött helyreigazító meeting után balra el, Dunába!
a kúton még ott voltam, fehérvárig veletek jöttem csak ott én jobbra bementem a városba Dávidék után, ti meg elvileg balra
Mi meg nem tudtuk, hogy hova lettél. Mi amúgy elmentünk tankolni. Visszafelé menet pont elkerültük egymást a többiekkel, úgyhogy faszányos volt az is. Aztán Dunaújvárosba mentünk. Ez van. Legalább neked maradtak épp veséid. Ilyen szar utat. Aki nem ivott, még annak is WC-znie kellett utána. Azért jó volt, köszönjük!
én meg jól bementem fehérvárra a többiek után, erre kiderült, hogy ők hazafele mennek... király úgy volt megbeszélve, hogy seregélyes fele megyünk azért nem is gyanakodtam aztán ja... utána meg nem tudtam merre mentetek
lehetséges neked is szia
Hi. Jó volt biza! Visszafelé Dunából ti merre jöttetek? Mi ugyanarra amerre mentünk. Vártunk titeket egy darabig a Race-ben és hazajöttünk. Amint gépközelben leszek, felteszem a képeket és a videokat.
Nem mertem bevállani a pályamotorral... se rendszám, se biztositás semmi... nem hiányzik nekem a drága yardok baszogatása... remélem azért jó volt nektek!
Marcs... asszem ma beralliztam melléd egyszer kétszer a városban robogóval (fekete-ezüst Piaggio)... szerintem Te voltál, ha igen akkor ezúton helloooo
Jó volt a kis rövid túra. cca 200Km-t mentünk ma. Képeket majd rakok fel. Sajnos a videózás nem lett a legjobb, mert a nap szembesütött. Ez van.
Holnapra nem terveztek valami túrát?
Akkor a kilátóban találkozunk
Lehet, hogy inkább Kisfalud felé, mert arra nagyon rossz az út de szerintem megszavazzuk
igen fix reméljük minél többen Balázsék is tuti odajönnek, én is leszünk páran
Hi!
Ki lesz11.50 kor az oil kúton?
Az időpont fix?