Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejjejj most tulképp miröl is beszéltek?
Nem annyira Te! Szinte mindennap használom, ha kicsit is, de megjáratom. Amúgy meg , próba cseresznye! Meg a poding is valahogy ide való a próbája.
az már lassan berozsdásodik a te darabod, nem?
A kis 125-el messzire nem jutsz! Keményebb vas kell ahhoz! Igazán kipróbálhatnál végre egy igazi kiforrott darabot is!
Te kis perverz De megsúgom, van nekem saját bejáratos seprű nyelem amivel röpködni szoktam, nem kell a tied
De jól áll neked a vas orr! Asszem ráültetnélek a seprűm nyelére!
Én taknyos? Már vén, kiöregedett banya vagyok
Nem is értem miért állok szóba veled, taknyos! Talán mer szép halat fogtál!
veled vénember? már megint
Csináljunk életet!
már megint kihalt a fórum
Csá :D
régen hallottam felőled:D
nah ja, szó szerint nem láttál... . túl széles vagy és eltakarod a sajtá tükrödben a kilátást! Am tényleg ott voltam! NEm is tűnt fel h beszélgettünk meg kajáztunk?:). Akkor még jó h fényképeztem az eseményeket!
Helló!

Milyen stílusra gondoltál? Kerek, ovál, téglalap, króm, karbon, fekete?

Üdv!

Gábor
Ott voltál te is? Nem is láttalak :D
nem értelek..., mitől magányos motoros? Hiszen ketten mentünk , én fényképeztelek meg ott a gépsárkányom is a tied mellett
A magányos motoros. Tiszta vadnyugat
Köszi mindenkinek, a drakulációt a gépsashoz!
Felcsúton voltunk mi is! Csak mi mentünk tovább, az Üvegtigris felé.
Hali Berber barátom! Sajnálom nagyon. Majd amikor sokpénzem lesz, akkor veszek egy másikat. Hiányozni fog, de nagyon!
Nagyon sajnálod az MZ-t? Segítek szerezni egyet esküszöm!
Ma se volt ritka a 130-as csoport átlag...
Pedig, ha jó társasággal akarsz menni, s nincs paripád vérmes, kénytelen leszel a lábad közt elviselni Édes.
Érd- Felcsút- Csákvár- Gánt- Zirc- Csesznek- Tata- Kaja- Haza
Szóval ilyet kerültünk.
Hahóó! merre van mindenki?
Múlthéten jártam a Mátrában. Sajna kocsival.De szerencsére van egy-két elvetemült motoros arrafelé
Micsoda hangok járták át az erdőt