Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egész pontosan 10306 km 2009.09.10.-óta
Akkor csak sok sikert kívánhatok a mozdonyhoz! Anno pedig volt valami fesszab gondod. Legutóbb is a kilátóban futottunk össze, ha jól emlékszem.
1100?
Mondjuk pont én se

Zizi, tegnap óta már az új gazdiját boldogítja, 1 év alatt a több mint 10 ezer közös kilóméter felhőtlenül és boldogan telt ( na jó a felhőtlenül nem teljesen igaz, párszor szarrá áztunk ), de eljött az idő, hogy továblépjek... mondjuk egy mozdony irányába
Nézd meg az adatlapját...ő nem csak a városban és a környéken jaszkarizik...
Naugyehogynekedisvannakilyenstoryjaid.
Hasonlókat nap mint nap tapasztalok...és...? Minek foglalkozol az ilyenekkel? Én vagy elengedem a seggarcot, vagy otthagyom a francba, de nem állok le keménykedni.
Téged ezek üldöznek, nekem még sose volt ilyenem (vagy csak nem vettem észre?)

Tegnap este pl RC-ből jövet belejött a seggembe egy fehér BMW. Gondoltam ez veszélyes lesz, ezért kicsit ráléptem a fékpedálra, csak hogy épp világítson (érzékenyre van állítva, épp emiatt).

Értett a szóból, drága az alkatrész.
Tényleg... És hogy megy a Zizi?
Mer' én nem csak pályán közlekedek, meg nem csak hétvégén.
Hogyneked mindíg ilyen kalandjaid vannak
Jövök a Berényin a vidi irányába... Kikanyarodok a Ősz utca felől. Egy bömvös nagyon sietett. Beáll a sorba. Türelmetlenkedik, majd' nekemjön, a belső sávba. Nem gond, haladjunk csak szépen tovább. Megelőz a szélső sávban, bemegy a belsőbe. Kimegy a szélsőbe, ott meg belassítottak. Én meg szépen bementem mellé, nehogymá' be tudjon jönni a belsőbe. (Deköcsögvagyok ) Aztán átnézek... Két napbarnított úriember, talpig fuxban feszített a sötétített dobozban, mint pók a lucernásban. A sünök itt trafiztak eddig. Ilyenkor fura mód, eltűnnek. He'?
köcsögök
Mondom, hogy semmilyen videomegosztó nem megy...
link

Mozdonyvezető
Hopp, lebukott a tartalék nick-em.
...meg olyan cégnél dolgozni ahol nincs letiltva a video streaming... Majd este megnézem.
Bazzeg, dehüjevagy

küldöm neked szeretettel, már reggel óta ezen röhögök, kicsi angélus tudás plussz élvezet

http://youtu.be/piOoeoYnEL4
Ugye ez olyan, mint az automatikus tárgyeset. Példákkal:
Kinyitom a lakat,
Betöröm a kirakat,
Felpofozom a Margit,
Feladom az utolsó kenet...
ott a pont
Nem, de szép magyarsággal: Tarzan csüng a LIÁN, nem?
- természetesen automatikus határozóraggal. Grétsy lászló meg forog a sírjában pedig még meg sem halt
Most ez kimarad, helyette a májat tornáztatjuk a balcsin

off

Remélem összekapják magukat a srácok, mer ez eddig... pff

on
Hy
Szombat,vasárnap délután hockey meccs lesz lehet jönni.
ezt hívják úgy anagramma? ja ne az más na mind1

Tarzan... kanyarodTam ARra sZépen ANdrás alias KanyarBandi

Te meg vagy Tarzan személyesen!

...na ezt fejtsd meg!