Zizi, tegnap óta már az új gazdiját boldogítja, 1 év alatt a több mint 10 ezer közös kilóméter felhőtlenül és boldogan telt ( na jó a felhőtlenül nem teljesen igaz, párszor szarrá áztunk ), de eljött az idő, hogy továblépjek... mondjuk egy mozdony irányába
Hasonlókat nap mint nap tapasztalok...és...? Minek foglalkozol az ilyenekkel? Én vagy elengedem a seggarcot, vagy otthagyom a francba, de nem állok le keménykedni.
Téged ezek üldöznek, nekem még sose volt ilyenem (vagy csak nem vettem észre?)
Tegnap este pl RC-ből jövet belejött a seggembe egy fehér BMW. Gondoltam ez veszélyes lesz, ezért kicsit ráléptem a fékpedálra, csak hogy épp világítson (érzékenyre van állítva, épp emiatt).
Jövök a Berényin a vidi irányába... Kikanyarodok a Ősz utca felől. Egy bömvös nagyon sietett. Beáll a sorba. Türelmetlenkedik, majd' nekemjön, a belső sávba. Nem gond, haladjunk csak szépen tovább. Megelőz a szélső sávban, bemegy a belsőbe. Kimegy a szélsőbe, ott meg belassítottak. Én meg szépen bementem mellé, nehogymá' be tudjon jönni a belsőbe. (Deköcsögvagyok ) Aztán átnézek... Két napbarnított úriember, talpig fuxban feszített a sötétített dobozban, mint pók a lucernásban. A sünök itt trafiztak eddig. Ilyenkor fura mód, eltűnnek. He'?
Nem, de szép magyarsággal: Tarzan csüng a LIÁN, nem?
- természetesen automatikus határozóraggal. Grétsy lászló meg forog a sírjában pedig még meg sem halt
Zizi, tegnap óta már az új gazdiját boldogítja, 1 év alatt a több mint 10 ezer közös kilóméter felhőtlenül és boldogan telt ( na jó a felhőtlenül nem teljesen igaz, párszor szarrá áztunk ), de eljött az idő, hogy továblépjek... mondjuk egy mozdony irányába
Tegnap este pl RC-ből jövet belejött a seggembe egy fehér BMW. Gondoltam ez veszélyes lesz, ezért kicsit ráléptem a fékpedálra, csak hogy épp világítson (érzékenyre van állítva, épp emiatt).
Értett a szóból, drága az alkatrész.
Mozdonyvezető
küldöm neked szeretettel, már reggel óta ezen röhögök, kicsi angélus tudás plussz élvezet
http://youtu.be/piOoeoYnEL4
Kinyitom a lakat,
Betöröm a kirakat,
Felpofozom a Margit,
Feladom az utolsó kenet...
- természetesen automatikus határozóraggal. Grétsy lászló meg forog a sírjában pedig még meg sem halt
off
Remélem összekapják magukat a srácok, mer ez eddig... pff
on
Szombat,vasárnap délután hockey meccs lesz lehet jönni.
Tarzan... kanyarodTam ARra sZépen ANdrás alias KanyarBandi
...na ezt fejtsd meg!