Okés, majd kigurulunk valamikor, csak nagyon nem sok az időm. Most online, szinte 24 órában tolom az ipart, mert egyik betervezett melómat nem fizették ki. Meghívtak minket a Főnix találkozóra, de most nem tudok miből keríteni rá zsét, aztán meló 1000-el. Kicsit sok volt ez a hónap. Csőtörés, meg bojlerhiba Ásványon, oda is kétszer kellett menni, aztán most voltunk Kaposváron, aztán meg még nem tudom mit hozhat a hónap. Szóval most meló, de megpróbálok időt szakítani, hogy kiguruljak.
Hát ez a 4 csoportos móka meg, hogy 4 óra alatt is csak háromszor mehetünk fel már eleve agyonvágta a lel(l)kesedésem de majd meglátjuk. Jelen állás szerint 30 fok, tökig érő napsütés.
Még mindig nem szoktad meg? Ne aggódj, én jobbra tartottam helyettük Csurgó-Fvár (6801,61,M7) 1:15 laza, "nem fékez, kerül" alapelv észben tartásával. Az egyedüli élvezet az iharosberényi szerpentin volt a túrában a sírás tárgya meg a végképp elfogyott D209 Endurance (élt 3200km-t). Ja, középen még van 3mm minta, kell? - egyenesben még sokáig jó
Hy Thom..Ricsi vagyok...Figyelj csak Mikor tolod ki a motorod legkőzelebb hozzám?A honlaprol lenne szo..meg csináltad meg minden kőszőnőm is de az anyagiakrol nem beszélgettűnk még...A mostani hétvégén ráérsz? este persze mert melozom..és űljűnk le beszélgetni mert hallottam pár dolgot..oks?Kőszőnőm ...
Basszátokmeg! Ekkora kocsisort még életemben nem láttam. Meg ennyi faszagyú barmot. Jobbratartás nekik nem jelent semmit. Se tükör, se index, csak úgy ki -be ugráltak páran a sorból. Hihhetetlen volt, de sikerült Magyaratádról idáig elhozni két fagyasztott kakast úgy, hogy nem olvadt fel. (hátizsákban ofkósz)
Okés, majd kigurulunk valamikor, csak nagyon nem sok az időm. Most online, szinte 24 órában tolom az ipart, mert egyik betervezett melómat nem fizették ki. Meghívtak minket a Főnix találkozóra, de most nem tudok miből keríteni rá zsét, aztán meló 1000-el. Kicsit sok volt ez a hónap. Csőtörés, meg bojlerhiba Ásványon, oda is kétszer kellett menni, aztán most voltunk Kaposváron, aztán meg még nem tudom mit hozhat a hónap. Szóval most meló, de megpróbálok időt szakítani, hogy kiguruljak.
Néztem a többi képet, mér rengeteget lehetett volna dönteni...
Ekkora volt a sor.
Székesfehérvár - Kaposvár (oda és vissza) bruttó 258Km. Átlag 4,6Literes fogyasztás. Suzuki GSX-R 600 K7, én így szeretlek.
Az alábbi képet pedig küldjük Berber apánknak.
Nem te jöttél kifelé a városból a DT-vel a 811-esen szerdán, vagy kedden délután fél 5 körül?
Piros 4es golffal voltam...