Én is akarok majd venni valami csühögőt tavaszig, valami egyszerűt pl. Gilera DNA 180 2T v csak drágán mérik őket, motort lehet venni az árából. Meg az a baj, hogy kisvason meghülyülök, mint öcsém
Nekem van 125-ös is. Ne legyen rossz érzésed, valahol el kell kezdeni.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy: robogók (3 db), Yamaha TDR 125, Cagiva Super City 125, Yamaha FZS (Fazer) 600, majd a Z1000.
Idővel gondolom majd te is nagyobbra váltasz. Addig is lehet némi tapasztalatot és rutint szerezni, erre alkalmas a mostani vasad is.
A sünök a Budain mértek, a Fiskális kereszteződés után. Eddig még soha nem láttam ott őket, ráadásul egy civil, pezsgő/arany színű Fiestában ült a rendőrbácsi, és elé, takarásba volt kirakva az új, kicsi háromlábú fotómasina. De ők mindig nyilvánosan kiállnak, nem bújkálnak...
én hónapok óta keresek természetfeldúlásra társat, de senki nem jelentkezik.
Tea,fürdés,talán sex,aztán alvás
Jó éjt......
a 600-as enduro meg betonra nem mehet
Kismatska
Dec.6.-án majd meglátod
Az a lényeg motorosok vagyunk,nem az hogy mi van alattunk
Nálam ez úgy nézett ki, hogy: robogók (3 db), Yamaha TDR 125, Cagiva Super City 125, Yamaha FZS (Fazer) 600, majd a Z1000.
Idővel gondolom majd te is nagyobbra váltasz. Addig is lehet némi tapasztalatot és rutint szerezni, erre alkalmas a mostani vasad is.
Bocsi de nem ismertelek meg
Kismatskát :) kérdeztem hogy ki ment el az előbb
Miért égnél 25-össel?
a környéken foglalkozik valaki egyedi lánckerekek gyártásával?
A sünök a Budain mértek, a Fiskális kereszteződés után. Eddig még soha nem láttam ott őket, ráadásul egy civil, pezsgő/arany színű Fiestában ült a rendőrbácsi, és elé, takarásba volt kirakva az új, kicsi háromlábú fotómasina. De ők mindig nyilvánosan kiállnak, nem bújkálnak...
16óra körül itt leszek
De holnap itt értekezhetünk,és kimegyek veled mocival.
hm?
Remélem a srác megúszta azért.