Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor én jelentkezem, de előre szólok full kezdő vagyok Ma kimentem kicsit gyakorolni terepre de a vége dagonyázás lett Jól eltaknyoltam a sárban
Jó lenne neked a Pony Romet is!
Én is akarok majd venni valami csühögőt tavaszig, valami egyszerűt pl. Gilera DNA 180 2T v csak drágán mérik őket, motort lehet venni az árából. Meg az a baj, hogy kisvason meghülyülök, mint öcsém
ez kb hány órakor volt?
ez nem van így

én hónapok óta keresek természetfeldúlásra társat, de senki nem jelentkezik.
Szerintem díjazná!
Na lépek kúúúrálom magam. Kicsit beteg vok.
Tea,fürdés,talán sex,aztán alvás
Jó éjt......
Nem kell frusztráltnak lenni, én eddig egy 80ccm Yamahával közlekedtem, mert 10+ éve nincs "A" jogsim
a 600-as enduro meg betonra nem mehet
Pssszzt! Halkabban! Nehogy meghalja.Hátha nem örül neki
Mert olyan gyorsan tekertem a BMX-el... ...járatom a picúrt, ne csak a Kawa kopjon (még tovább ).

Kismatska
Ne legyen!Vannak köztünk robogósok is.
Dec.6.-án majd meglátod
Az a lényeg motorosok vagyunk,nem az hogy mi van alattunk
Nekem van 125-ös is. Ne legyen rossz érzésed, valahol el kell kezdeni.
Nálam ez úgy nézett ki, hogy: robogók (3 db), Yamaha TDR 125, Cagiva Super City 125, Yamaha FZS (Fazer) 600, majd a Z1000.
Idővel gondolom majd te is nagyobbra váltasz. Addig is lehet némi tapasztalatot és rutint szerezni, erre alkalmas a mostani vasad is.
Nemis
Bizony. Leinformáltalak
Bocsi de nem ismertelek meg
Kismatskát :) kérdeztem hogy ki ment el az előbb
teljesen kisebbségi érzésem van köztetek Mindenki eddig akit néztem legalább egy 1000 mocival rohangál
Nekem nem, igaz nem is vagyok fehérvári.
Miért égnél 25-össel?
Minden Fehérvári lakosnak gyorsasági mocija van? Csak én égek egymagam 25 endruroval?
Pont kerültük egymást délután…
Üdv,
a környéken foglalkozik valaki egyedi lánckerekek gyártásával?
Gyerekek, mit láttam ma!

A sünök a Budain mértek, a Fiskális kereszteződés után. Eddig még soha nem láttam ott őket, ráadásul egy civil, pezsgő/arany színű Fiestában ült a rendőrbácsi, és elé, takarásba volt kirakva az új, kicsi háromlábú fotómasina. De ők mindig nyilvánosan kiállnak, nem bújkálnak...
Akkor ezt megbeszéltük.
16óra körül itt leszek
benne vagyok, holnap délelőtt van még dolgom de 4-körül már leszek.
Én már itthon vagyok. Bocsiiii.
De holnap itt értekezhetünk,és kimegyek veled mocival.
hm?
Én is arra mentem, a robi is csúnyán nézett ki.
Remélem a srác megúszta azért.
meddig? mert akkor felöltözöm azt kikukkancs :) Ha odatalálok