Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Végül a számokkal jelzett súlykód (megengedett maximális terhelés) illetve a betűvel jelzett sebességkód. (maximális megengedett tartós sebesség.)
"

62(245 kg) S (160 km/h)
de ez gumma jelölés ámm
max. 265 Kg, illetve 160 km/h...

Ne húzasd ki a gépet
Kriszkee!

http://lancszett.hu/jelolesek-...

Nézd meg itt...!
Tudna valaki segíteni hogy mit jelent a 130/70 17 62S -ból a 62S?
oksa, utólag én is!
Benne vagyok!
Csór mellett a 8-ason rengeteg a repülő rovar az úton/ felette. Kéretik vigyázni !
Hali!

Dehogyis, csak köszöntem:)
Hello! Elképzelhető, szoktam arra gurulni elég sokat! Remélem nem volt velem baj?!
Hy.
Ja meg 100 km/óra sebesség mi,ahogy szoktad
sziasztok!

Csinálhatnánk valamikor egy Fehérvár és környéke találkozót!
V élemények?
Köszönöm uraim a gyors válaszokat!

:)

Széles utat, gumifákat...:)
Száva utca,feketehegy.
Köszi szépen. Valamikor majd elgurulunk hozzád, megnézzük, hogy mekkora a sátor összecsomagolva. Remélem, hogy befér a hátizsákunkba, mert a Gixxer-en nincs sok hely, ahova fel lehetne kötözni.
Sátrat előkerestem a hétvégén, már csak azt várja, hogy elvidd.
Nem sürgős. Tartalékgumát keresek, ami annyit kibír, ha épp defektet kapok, akkor a köv. fizuig elmegy velem.
Ha esetleg valakinek: Biztonsági kamerának, állandó webkamerának...

Eladó Toplink (SOHO) Wireless IP kamera. IWC-330WE

Tud mindent, távfelügyelet, automata feltöltés stb.

Ár: 18eFt
Szia!

Azt majd csak fizetés után tudom lecserélni de addig már nem sok méter kerül bele sajnos. Van amúgy egy eladó jó állapotú sima utcai Dunlop D208 garnitúrám 120/70-180/55 10pénzért. Képeket arról nem tudok rakni mert bent vannak a cégnél én meg jövő keddig szabadságon. A D209-et ha lecseréltem elviszem RC-ba aztán átveheted. A másik garnitúra ha nagyon sürgős akkor megszerzem előbb is.
Macska: Akkor mi van azzal a hátsógumáddal, amit említettél? Esetleg valami levedlett első gumád nincs?
Sátrat meg tudnád nézni? Pénteken vagy szombaton mennénk, aztán addig én már nem érek be az MIB-ba, mert okításon vagyok. Asszonyt sikerült rábeszélnem a sátrazásra, de még nem találtunk normális sátrat hozzá.
Egy hónapja cseréltem hátsót, szintén GS500 -on, Bridgestone BT45 -re. Eddíg még nagyon elégedett vagyok vele. 20e Ft házhozszállítva, az r17.hu -ról. Ha szettet veszel ugyanebből a típusból az 36e Ft. De van ennél olcsóbb, és drágább is.
Heidenau K65, nekem a GSX550-en is bevált pedig az jóval combosabb a GS-nél. Dankovicsnál kapsz a Fecskeparton, kb 25 a teljes garnitúra. Hidegben-esőben is jó volt, egyetlen gyengéje a 40 fok-fehér aszfalt kombó illetve, hogy Kakucson forszírozva hajlamos . kagylósan kopni de még úgy is kibírt 7000km utca után két alkalmat (kb 160kört).
Jó estét!

Sürgősen keresek Suzuki GS 500-ra gumigarnitúrát. Méretek 110/70 R17; 130/70 R17. Ha hallotok valamit a témában, szóljatok légyszi!

Üdv: Papajohn