Köszi szépen. Valamikor majd elgurulunk hozzád, megnézzük, hogy mekkora a sátor összecsomagolva. Remélem, hogy befér a hátizsákunkba, mert a Gixxer-en nincs sok hely, ahova fel lehetne kötözni.
Azt majd csak fizetés után tudom lecserélni de addig már nem sok méter kerül bele sajnos. Van amúgy egy eladó jó állapotú sima utcai Dunlop D208 garnitúrám 120/70-180/55 10pénzért. Képeket arról nem tudok rakni mert bent vannak a cégnél én meg jövő keddig szabadságon. A D209-et ha lecseréltem elviszem RC-ba aztán átveheted. A másik garnitúra ha nagyon sürgős akkor megszerzem előbb is.
Sátrat meg tudnád nézni? Pénteken vagy szombaton mennénk, aztán addig én már nem érek be az MIB-ba, mert okításon vagyok. Asszonyt sikerült rábeszélnem a sátrazásra, de még nem találtunk normális sátrat hozzá.
Egy hónapja cseréltem hátsót, szintén GS500 -on, Bridgestone BT45 -re. Eddíg még nagyon elégedett vagyok vele. 20e Ft házhozszállítva, az r17.hu -ról. Ha szettet veszel ugyanebből a típusból az 36e Ft. De van ennél olcsóbb, és drágább is.
Heidenau K65, nekem a GSX550-en is bevált pedig az jóval combosabb a GS-nél. Dankovicsnál kapsz a Fecskeparton, kb 25 a teljes garnitúra. Hidegben-esőben is jó volt, egyetlen gyengéje a 40 fok-fehér aszfalt kombó illetve, hogy Kakucson forszírozva hajlamos . kagylósan kopni de még úgy is kibírt 7000km utca után két alkalmat (kb 160kört).
"
62(245 kg) S (160 km/h)