Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VaniLIA

víDia
Vat kajnd of matrica? Csak nem az RC-s matrica?
Ez meg a nagy lebuktatás mert akár hiszitek, akár nem ő Tompika személyesen!
MEgnézegettem a Lime Party-s képeket, ez valami retusált lehet mert én nem emlékszem, hogy ilyen tökegyedül lettem volna akár egy körben is...
dobtam mail-ben
melankóLIA és tragéDIA?
Hy..Igen megtalált...Kőszőnőm...
Hali Ricsi.
Megtalált az Úrhidai ember meló ügyben?
Tőlem kérte a számod, de nem tudtam úgyhogy beküldtem a kocsmába hozzád.
-Szia!
Elkérhetném még egyszer az email cimet a matricával kapcsolatban?
Köszi
Tibi
Ne fenyegess!
Kösz Csajszi! Majd csörgök...
húwazze most olvasom mi történt a pályán...
ugyancsak Jobbulást!
majd felkereslek benneteket...
Szia!

Nekem is van egy ismerősöm, aki a mi horpadásunkat csinálta meg nagyon szépre anno. Ha esetleg kell az elérhetősége, csörögj meg. + elmondom, mi volt a miénkkel
Remélem jól vagy!

Puszi

Lia
20/942-7766
Jó reggelt!
Köszönöm a tippeket mindenkinek! Így már kicsit szűkebb tartományban tudok majd állítgatni...
Én utcán az előírt 2,9-el járok sport-túra gumákon. Eddig szépen viselkedtek, bár nagy melegben 2 tizedet szoktam engedni belőlük.
Most feltettem a sportgumikat, ezek 2 pályanapon voltak fent és hegyesek. Ezzel nekem is úgy viselkedik, hogy be akar esni az eleje. Minden kis döntésnél keményen ellen kell tartani, mert úgy érzem, rögtön becsuklik...
A laposabb profilúval soha nem éreztem ezt.
Azt nem tudom sajnos, bár én az rmc-ben inkább tomaselli kormányokat szoktam látni, éppen ezért azt vettem én is. Borultam már vele néhány jókorát, de a kormányt mét nem kellett visszafeszegetni egyszer sem.
még tavaly karácsony előtt voltam az rmc-ben, vettem pár kacatot, aztán volt egy nagyon király roleff 1részes bőrruha. Mondtam a Tündinek, hogy ha meglesz még januárban is, akkor visszajövök érte, de aztán ott nyöszörgött már akkor is hogy nemnagyon van vásárló, lehet januárban már nem is nyitnak ki. Sztem olyan tavasz körül zárhattak be
Jó, de akkor még ott az 1. kitétel. Lila színben bezzeg van.

Fél 4 körül ráérsz (Digi), mert akkor kicsit korábban lelépek.
Az én Pazzazom is 22-es.

A tankjavítás viszont engem is érdekelne, de csak október vége fele.
Válaszolt az érdi cég, akiknél érdeklődtem horpadás javítás kapcsán. Semmi biztosat nem tudnak mondani amíg nem csináltak próbahúzást (merevség, anyagvastagság miatt). Másoknak is megmutatom azért, az újrafényezést biztosan nem úszom meg.

Idén már nem valószínű, hogy használni fogom a Z-t (bár 1-2 kisebb karika még belefér), inkább azon vagyok, hogy minél hamarabb olyan szép legyen mint a csúszás előtt.
Most rotyogóval garázdálkodok.
Szép Napot mindenkinek!Figyelmeteket kérném...Pultost keresek kettőt...feltételek...Pályakezdő startkártyás 10%-os vagy legalább 3 honapja regisztrált pályakezdő...és persze nő ...Egyedűl maradtam..Kriszti suli sajnos... Vivivel meg elválltak utjaink tegnap ota...kőszőnőm figyelmeteket...Ricsi
Köszi, közben elvetettem a Pazzazt, mert:
1. nincs piros színben
2. kellene másik befogó, mert a gyári kormány 22-es átmérőjű
Elvileg már megvan a kiszemelt, lehet a hétvégén el is megyek érte.
Valaki mondta (asszem Thomace de nem biztos), hogy úgy is szoktak tankot javítani, h a horpadásra hegesztenek vmi pöcköt v vasat v szeget nemtom és annál fogva kihúzzák, majd utána levágják róla. Nem tudom ki csinálja de az enyémet is csak így lehet elvileg.

Viszont én a helyedben nem szedném le a tankot amíg még van esély jó időre, mert meg fogsz őrülni ha lesz 20-25 fok napsütés neked meg majd otthon kell ülnöd

Én télen csináltatom majd, addig lekentem Ricsinél FÖSTÉKKEL
Nekem is Pazzaz van, törökbálinti RMC-ből.
Rendelni is lehet tőlük ha nem akarsz addig elmászni, ha ki akarod próbálni h jó-e neked, az SV-n le tudod tesztelni, mehetsz is vele egy kört ha gondolod.
Az én masinám is hasonló tömegű (236kg). Utcán sokak által szörnyülködve hallott elöl 2.7, hátul 3.0 bar-ral járok, ami indokolt a súlya miatt. Pályára elöl 2bar, hátul 2.2-re engedem. Minimum 2 kör kell neki mire bemelegszik a Hringen, addig olyan, mintha egy úthengerrel próbálnál meg fordulni, a kormány pedig minimális bemozdításra be akar esni szélső pozíciójába.
2.2elöl 2.4hátul - ezt javaslom az XX-nek. Ha nem vagy Valentino Rossi, akkor nagyon azt sem fogod észrevenni, ha nem engeded le az utcai nyomást.
én voltam már, de autós ügyben. Szerintem technikailag felkészültek, ha meg lehet oldani, akkor ők meg is oldják. Sajna a motorszerelő srác már nincs ott, nem érte meg neki és visszament Siófokra. De ü.tartályt sztem simán megcsinálják a lehető legjobban. Am ott dolgozgatok velük szemben xd.