Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még szép, az úthenger nem dől el ha megállsz.
Na látod, valahogy én is így képzelem el a gyakorló utamat. Most még egy 125 eltanulgatok azt majd tavasszal veszek egy 250 vagy max 650 túra endrurot vagy max egy cross-t. De úgy gondolom és érzem még magamon, hogy van bőven mit tanulnom, főleg terepen. Bár nehézgépkezelő a szakmám és abban is dolgozom azért más egy 2 kerekűt és egy 4 kerekűt vezetni
én általában nem szoktam tudni parancsolni a csuklómnak, de még szerencsére itt vagyok
Én jelenleg 50KG vagyok. 600cc-s a motorunk, a párommal ketten együtt teszünk ki egy "normális" motorost. Mégsem vagyunk donorok. Ha valaki tud parancsolni a kezének és fejben is ott van, akkor az nem fog fára csavarodni. Persze, a rutin sem árt és a nagyfokú odafigyelés a környezetünkre. Szerintem egyébként egy 250-es vagy 4 - 500 köbcentis nyugodt gépet simán vehetnél.

Zizifájter barátunk (TibiZZR) is nagyon jól jött velünk a kis 250-es Kawájával. De a 125 az lehet, hogy kevés lenne, ha mondjuk Csesznekre megyünk.

Anno 50 köbcentis kismotorokkal kezdtem. Ültem pár motoron. Utasként és vezetőként egyaránt. Jóval később megvettem az első robogómat, majd egy 150köbcentis motort. Ezután ültem át egy 600 köbcentis Honda SilverWing-re, aztán arról a 600-as Gixxer-re. Még nem nyiffantam ki. Tudom, hogy hol a határ, tudom a saját hiányosságaimat és tudásom szintjét. Nem hagyom, hogy kialakuljon a "digitális csukló".

Ennyi az egész.
gondoltam de azért az én 65 kg női kezdő testemmel csak nem vehetek egyből egy 1000köbös mocit Élni és élvezni szeretném a motorozást nem pedig donor lenni
Ahoy! Ma este ottan leszel a káfféban? Odagurulunk egy pár percre.
Attól még eljöhetnél.
Üdv köreinkben!
Persze, hogy csatlakozhatsz. Fő gyűjtőhelyünk a RaceCafé a Tasnádi úton. Ott szoktunk gyülekezni túra vagy összejövetel előtt - után - közben. Mondjuk túrázni a 125-ös motorka lehet, hogy sovánka lesz.
Váo, végre egy jó fórum. :) Én is Székesfehérvári vagyok és nemrég kezdtem motorozni. Eddig egy Honda MTX80 volt amin tanultam, de tegnap eladtam. Most 3 típuson gondolkozom ( Honda MTX 125- Aprilia pegaso 125-Cagiva elephante 125)de legkésőbb 2 héten belül megint lesz. Remélem majd néha csatlakozhatom hozzátok :)
Motorja bent állt tegnap a garázsban. Szóval még megvan.
Attól még eljöhetsz velünk. Max viszafelé egyedül mész...
Én tegnap reggel 6kor láttam az ósönnél motorral.
Ámbörök! Hookerrel mivan? Nagyon eltűnt.
Sajna, meló van... de bánom! Hívtak viszont vasárnapra Szlovákiába az 577-esre szerpentinázni, csupa komoly nagy arc. Ott a helyem, ha tehetem.
Vegyél itthon, kintről nincs 19000 alatt. 362 a font...
á én azt hittem hogy csak motorozgatás lesz nekem szombat reggel 6-kor meló
Hellosztok!

Nem közülünk mentek Sárbogárd felé motorozni?Volt egy Honda CBR-600 vagy 660 még egy honda meg egy yamaha.A pennynél áltak reggel!
Holnap 18 órakor találkozó a Racséban. Oszt adunk a lovaknak. De csak módjával, mert tele lesz trafival az M7 meg az M0. Túravezetőt nem lehagyni mint állat. Vannak itt egyesek, akik csak nyelezni tudják a gépet.
Autópályamatricáról mindenki gondoskodjon maga és előre. Belépő a rendezvényre 3000 - 3500Ft.
Azért te voltál az áldozat mert láttam hogy te nem dolgozol és háta éppen kedved van gurulni egyet
Engem érdekelne mert személyesen úgy sem ismerek innen senkit mondjuk amúgy sem
F.vár környéki motorosok! Szezon végi akciók Ferodo fékbetétekből, olajakból és egyéb motoros cuccokból.
www.vargesmotor.hu
30/612-8980
Előre szólok, hogy mindenki képben legyen.

Pénteken este (cca 19 óra) indulás van Pusztavacsra. Táv: mintegy 120Km. Útvonal: Székesfehérvár - M7 - M0 - M5 - Pusztavacs.
Holnap gurulunk egyet Tatára, az Öreg tóhoz. Ha van kedve valakinek csatlakozni....
Halo! Tudnál nekem nézni íbéjen EBC FA188H-t? Előre thx!
Helyes!