Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak neten találam, nem voltam még náluk(remélem nem is leszek ).
Köszi! Írtam nekik mailt, mellékeltem képeket, kíváncsi leszek ők mit mondanak. Amint lesz normális kormány a motoron elgurulok a Lenéhez is. Remélem valaki elvállalja...
Maximálisan egyetértek veled miau! Ilyen ez a popszakma. bakelitgumim is a 170 kilós gépünkhöz képes túl pattogós. elől - hátul 2 - 2 -vel jól kezelhető. Melegebb időben, ha ótópályázásra, vagy kanyargásra megyek, akkor kicsit feljebb fújom. Ha hidegebb az idő, akkor meg 1,6 - 1,8 közé eresztem. Ilyenkor a kanyarokban lesz kicsit beesős. De legalább nem riszálja a seggét.

A lényeg a lényeg, ki kell próbálni (ahogy te is mondtad), hogy az adott motorhoz, az adott gumival, a mi vezetési stílusunkkal, milyen nyomás mellett érezzük jól a gépet.
http://www.lene2002.hu/01-info...

Hirtelen ennyit találtam. A Full-Gasnál nagy akció lesz 7végén, kormány, végsúly ügyben érdekes lehet

Jobbulást!
Nem tudod véletlenül, hogy Pazzaz kormányoknak ki a hazai forgalmazója? Régen az RMC-ben (is) árulták, de a napokban szembesültem vele, hogy a fehérvári üzletük bezárt.
Megköszönném ha megkeresnéd azt a cikket.
A tankbőr csak a csúszásból eredő horzsolásoktól védte meg, mondjuk az is valami.
Így néz ki
A horpadást csak akkor lehet kihuzatni, ha nem "éles" a széle. Az egyik motorrevüben volt erről egy cikk, ha érdekel, kikeresem neked. Egyébként meg jobbulást mindkettőtöknek!
Horpadás javítására keresek szakit. Ötlet? Tapasztalat? Halottam valami spéci eljárásról, hogy vákummal kihúzzák ...de minden megoldás érdekel (kivéve szétvágás). A kormány beverte a tankot sajnos pont az élen van a horpadás, szóval necces.
ne itt,emailen lécci,mer' nem sokat tanyázok erre mostanában
Nem gyártottál piplit, mi?
Jaja Én amúgy sem vagyok jó tanácsosztó a pontos értékek tekintetében mert autóval is 3-4tizeddel keményebb gumikon szeretek menni, mint a tanácsolt. Akkor jó ha kicsit csúszik-kúszik de még kézben tarthatóan. A jó gumi úgyis szól mielőtt tapadást veszt a szart meg tökmindegy mennyire pumpáljuk. De igen, valaki esküszik azokra a gumikra amiket én még egyszer akkor sem tennék fel ha fegyverrel kényszerítenének vagy fizetnének érte, hogy hozzam el a garnitúrát és fordítva. Mondjuk még így is érhetik meglepetések az embert... pl., hogy a bakelit keménységű túragumi csak a harmadát bírta 0mm mintáig, mint a medium pályagumi.
Hát... majdnem aktuális...

http://youtu.be/xY6Opa5Q1po
Jól beszélsz CIC! Csak annyi hozzáfűznivalóval,hogy ez a beállítás utcán is igaz!
Oké köszi.
hy 6 30kor
Rc reggel mikor nyit?
Miért van ilyen mocsok idő?!?!?!?! Teljesen lehangol és az összes erőmet kiszívja
Küldtem mailben.
Te vagy a hetvenes szám 19-es véggel?
Elöl amikor leengedtem 2,2-re Ringen olyan volt, mintha egy pudinggal telt medencében motoroznék. Én E-H 2,4-2,3-mal érzem jól magam miközben a "pályamenők" huhognak, hogy az elsőbe 1,9 a hátsóba 1,6 kéne (elfelejtik, hogy az ő lekopasztott pályagépeik jó ha 170 kilósak). Ki kell tapasztalni mi jó az adott motorhoz és stílushoz.

Utcán 2,4-2,7 hidegen kb. ami bejött, persze a gumi is számít, ezek jól működtek Dunlop D208GP és D209 pacskerokkal.

Összességében ne hallgass senkire mert nem egy embert láttunk már perecelni a tutinak tanácsolt guminyomások miatt. Próbálgasd, 1-2 tized le,fel mikor bizonytalanodik el illetve mikor kezd elviselhetetlenül pattogós lenni illetve kúszni a kanyarokban.
Jóvanna, akkor nem volt köcsög a rendőr
Ám ezen dolgok egy krumpliszsák cipelő papka komárján is hiányozhatnak, akiket ugye nemigen szoktak b@szkodni
Hy..Matska..Add meg a számod lécives...Ricsi
Jónap Mindenki!
Matska! Köszi mégegyszer a közreműködést laptop ügyben!
Kérdés: te milyen guminyomást használsz pályán? Nekem 240kg a gép,én meg ~100. PilotSport karikák vannak most fent. 2,1-2,2 körül jó lehet? szombaton mennék Pancsira, de akiket eddig kérdeztem az 1,9-től a 2,5-ig mondtak mindent... Neked legalább hasonló termetű a géped.
Köszi előre is! Üdv!
Ha kötsög lett volna, nem játszik a színekkel holmi legalacsonyabb helyszíni bírsággal hanem feljelentés aztán lehet szépen nézni a szabs. előadóra (inkvizíció ), hogy csak 30 legyen.